Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#35200) kali válasza ubyegon2 (#35199) üzenetére


kali
legenda

Nem néztem részletesen, csak tettem 2 napja egy új SSD-t a laptopomba (mert a hagyományos DJ CD/USB lejátszókról áttértem szoftvervezérlőre ([link]), amihez csak Windows és Mac támogatás van, így részben át-, illetve visszakényszerültem Ubunturól Windows 10-re) és dobta a Magician a frissítést, amihez persze telepíteni kellett előtte a Windowst és akkor már illesztett és jórészt belakott rendszer volt.
(Azért új SSD, mert azt nem akartam formázni, amin az Ubuntu van, hogy bármikor visszatehető legyen, ha arra van szükségem.)
A feleségem laptopjában május óta van 860 EVO, de azóta nem volt frissítve - az ő rendszerét nem lenne egyszerű újrahúzni a sok céges alkalmazás és konfiguráció miatt -, így bátorkodtam utána arra is ráengedni, ha már eddig nem volt eszemben.
RVT02B6Q a firmware verziója, a részletek passz, nem néztem annyira utána, de nem is néhány napos frissről van szó, ahogy nézem.
Nem annyira rossz az szerintem, ha frissítést adnak ki, amelyik gyártó nem teszi, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is lenne mit javítani.
Nagyon jó szériának tartom a 860-ast, még ha nincs is azzal több éves tapasztalat, de nem véletlenül vettem a Crucial MX300(/500) után/helyett a saját laptopomba is ilyet, pedig az említett két MX-et is a jobbak közé sorolom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.