- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Aktív témák
-
szepsy
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ez most a legjobb cucc?
-
cszn
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
De azért az OCZ nem szarozik. Nagyon ráálltak az SSD témára. Új csatlakozó, temérdek SSD, revodrive... Helyes!

-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
USB/SB csak akkor kell, ha van hangkarid ami külsős esetleg integrál VGA-t használsz...amúgy semmi értelme telepíteni.
Nekem csak külön install tette fel ilyeneket...a HD-t azt nekem is a VGA driver tette fel, de ezen nincs mit csodálkozni... -
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
Semmit se telepít az...az a sok fittyfene fele felesleges szutyok...SB/USB és az AHCI is külön driver....nekem ezeket sose telepítette a VGA driver...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Erre gondolsz? vagy van más 180-as?
-
DV
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
A sebesseg elsosorban fugg attol, hogy milyen chipsetre van kotve az SSD es megfeleloen van-e alignalva. Sandforce vezerlo eseteben nem mindig tukrozodik a papiron leirt elerheto sebesseg, egyreszt azert sem, mert tomoriti az adatokat, masreszt az OCZ erosen felfele kerekit, pl. Intellel szemben. Az elso generacios SSD-k eseteben lehetnek nagyobb elteresek (kezdetleges Garbage Collection, Wear leveling, Trim hianya), de az ujabbaknal mar kisebb (vagy nincs is) az elteres.
-
DV
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az a becsult/varhato elettartam ugyanezzel a programmal.
-
allein
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Lehet azt írta valaki,
lenne néha nekem is visszaolvasni.De az a fura,hogy amiután beraktam az SSD-t a notibe és megnéztem elöször Sentinellel 200 bad sectort mutatott,aztán frissítettem és már nem volt rajta bad sector csak ez a 93%-os kondíció,ahogy írtam teljesítménnyel nincs baj,de engem zavar,hogy nem 100%,nem tudom ki hogy van vele 
-
Gorneck
legenda
válasz
Komplikato
üzenetére
Fentiek jó része már tudnak Trim-et, ehhez tudtommal W7 vagy valami friss Linux kell. - meg olyan driver is amivel müxik jól...
cszn: Anno én is aggódtam...de mikor másodjára raktam újra a rendszer már leszrtam...
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.
Nem méregetek csak használom és használatba nem mutatkozik meg, hogy bármi gondja baja lenne.
Amin elszokott hasalni a dolog az a vezérlő párosítás...akkor lehet észrevenni, hogy gond van...oszt kb ennyi. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem megmondtam, h van ilyen is?!

De örülök magamnak, megnyertem a saját fogadásom.
#3005: Ma már nem buherálok, talán holnap áthelyezem.
#3006: Ne!! Tényleg?

Amúgy ezt nem nevezném épp görbének, az hdd-nél van. Amúgy ha megfigyeled a teszteket, akkor minden ssd-nél vannak csúcsok, sőt, elég nagy kilengések is (kivéve talán az intelen, mert az félelemetesen ki van simulva - mint nálam). Na nálam ezek nincsenek, valszeg azért, mert [lásd előzmény].
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lenne néha nekem is visszaolvasni.De az a fura,hogy amiután beraktam az SSD-t a notibe és megnéztem elöször Sentinellel 200 bad sectort mutatott,aztán frissítettem és már nem volt rajta bad sector csak ez a 93%-os kondíció,ahogy írtam teljesítménnyel nincs baj,de engem zavar,hogy nem 100%,nem tudom ki hogy van vele 
Minek a francnak húzzam ilyenekkel az időt, mikor semmi gyakorlati haszna sincs az egésznek. Ott a samu ssd-m, se trim se semmi olyan funkció amit már beleraknak az újakba...már a sokadik ssd-s gép után is azt mondom semmi értelme se lenne cserélni egy gyorsabbra...ha vennék, akkor az már kártya lenne, arra talán hajlandó lennék váltani vagy a másik eset, ha megadja magát.