- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, segitség kellena ahhoz, hogy mik a jó beállitások a biosba az ssd-re. Már jó néhány fórumot átböngésztem, de sajnos nem találtam semmi kézzelfogható magyarázatot. Arra lennék kiváncsi, hogy mit jelent az hogy életciklus az ssd-nél, meghogy ezt meglehet hosszabbitani?!
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.
Tényleg kilehet kapcsolni a system rest, deff.-ot is a page file-t szintén?! Örülnék, ha valaki tudna nekem ebbe segiteni, és ha igen hol kell ezeket beálligatni, annak nagyon hálás lennék
!
Nekem most egy Patriot ssd-m van 32 GB V.2, nem tudom ez mond-e valamit, de azt nem értem nekem miért nem bootol olyan gyorsan, ahogy azt láttam egy netes oldalon.
Már lemértem az időt is, ami 46 mp volt naggyából. Már előzőleg irtam nektek itt de még mindig homályos nekem minden. Remálem van közületek egy megértő és hozzáértő ember, aki tudna nekem segiteni!!! Köszönöm!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM981 NVMe SSD 512GB M.2 2280
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet-e vagy kell ill. fölösleges a lemezt töredezetségmentesiteni? Már olvastam olyat is, hogy ez is leröviditi ezt az időt.