- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szocsee
csendes tag
Sziasztok,
először is tisztelet a szakértelmetekhez!
Másodszor pedig előre is elnézését, ha esetleg rossz topikhoz írok (abszolút kezdő fórumozó vagyok).
Négy napja én is csatlakoztam az SSD (Kingston V+200 120GB) felhasználók táborához és hát vannak még bőven fehér foltok a témában
Ehhez kérnék egy kis segítséget,a problémám a következő:
1.
Nem tudom az SSD/HDD páros helyes portra van-e csatlakoztatva az alaplapon (http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/motherboard_manual_ga-ma78g-ds3h_e.pdf), mivel a BIOS nem lát egyetlen merevlemezt sem (). Az SSD-re most a WIN 8 RTM lett feltelepítve, ami azt jelzi mintha USB eszköz lenne az SSD/HDD (
). Az SSD a SATA2_0-ra, a HDD pedig a SATA2_1-re van csatlakoztatva, ezen kívül más nincs csatolva.
BIOS képek:2.
Frissen telepített WIN8 alatt az SSD eredmény CDM-vel:
Ez az eredmény jónak mondható vagy esetleg kell másik drivert feltenni hozzá?
Egyéb kép eredményekkel (a tesztek előtt az 5,6,10 pont kivételével a többi be lett állítva: http://logout.hu/bejegyzes/gaabbaa/ssd_beutemezese_a_gyakorlatban/friss.html):3.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy az én alaplapomnál mit hová kell csatlakoztatni, hogy a legoptimálisabban legyen az bekötve. Végleges konf a következő lenne (ami SATA/IDE-t illeti):
- 1xSATA3 SSD (Kingston V+200 120GB)
- 2xSATA2 HDD (Samsung HD103UJ 1TB, WD 160GB)
- 1xIDE LG DVD-ROMHa valami miatt jobb lenne SATA-s ODD az IDE-s helyett akkor azt esetleg megtudnám oldani.
4. Tudom, lehetséges, hogy a Win 8 RTM nem a legjobb választás, csak gondoltam az SSD-vel egyetemben kicsit tesztelgetem/ismerkedem vele is.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest