Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
Aktív témák
-
válasz
proly01
üzenetére
"Felpakoltam a legújabb nvidia chipsetet,de azt csak ma tettem meg!
Tegnap délután még nem volt fent csak a régi chipset..."
tehát ha jól értem, akkor egy régebbi NVidia chipset lett először telepítve. Ha jól értem, akkor itt vége is a történetnek, mert nem szabad feltelepíteni (se régi, se új) NVidia chipset-et, mert hírhedten xar-ok... Ha ez a szitu akkor újratelepítés.
Feltételezem azért pakoltad fel, mert az eszközkezelőben voltak ismeretlen eszközök. na a chipset driverek egy része (és ez az NVidia is ilyen szokott lenni) önkicsomagolós telepítő, ami azt jelenti, hogy simán ki lehet csomagolni, mintha egy winrar vagy zip stb fájl lenne, anélkül, hogy futtatnád a telepítést. Ha esetleg nem, akkor meg indítsd el és akkor kicsomagolja magát valahova vagy akár meg is adható, hogy hova csomagolja ki magát. Ha ez megtörtént, akkor meg kell szakítani a telepítést és az eszközkezelőben manuálisan beadagolni az adott ismeretlen eszköz driver-ét (hisz már tudod, hogy hova csomagolta ki magát, csak be kell tallózni azt a mappát pl)
Így valóban csak azon driverek települnek, amik az ismeretlen eszközhöz kellenek."rátettem a daz féle loadert..."
Na az ilyet meg hanyagoljuk, mert ez warez téma és az PH!-n nem megengedett (arról nem is beszélve, hogy az ilyen xarok is kinyírhatják az OS-t...)
Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest