Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jól van bocsi tudom hogy warez,csak gondoltam tájékoztatlak mindenről hátha épp ez segített volna a hiba megoldásában.....
Nem ismeretlen az ezköz ha az ssd re gondolsz...felismeri már a bios is fel is ismerte csak egyszer nem és a Hard disk sentinel is az ssd saját illesztőprogramja nem ismeri fel hogy egyáltalán lenne a gépben ssd ezért nem is engedi sem a frim-et frissíteni sem pedig bármit tenni az ssd vel mivel úgy látja nincs benne de a bios látja csak nem akar róla valami oknál fogva bebootolni csak ha minden egyes alkalommal megnyomom bootolás közben hogy az ssd ről bootoljon be de van hogy ha megnyomom akkor se bootol be akkor kikapcs újraindít és akkor kijön hogy "hibát észleltem a windows nem indítható el a probléma valószínűleg egy újonnan telepített hardware ben vagy szoftverben keresendő mit kíván tenni?"
Windows javítása (ajánlott) ha erre nyomok nem talál semmit vagy normál módú indítás.Ha erre nyomok álltalában bebootol de van mikor így se.....
Érted?
Szóval azt mondod hogy ha fogom és újrahúzom akkor semmilyen chipset se települ és amit ma feltettem az is törlődik?De akkor mit tegyek fel az alaplaphoz kapott gyári cd-t ami kb 2009 es vagy mit ha ne az nvidiát?
Amúgy most néztem és a hard disk sentinel már 99% ot ad a kondícióra de mitől fogalmam nincs
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest