- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
gtasystem
üzenetére
Megnéztem ezt a Paragon Drive Copy 11 programot, és van egy olyan funkció is benne, hogy "migrate OS to SSD" . Gondolom, hogy XP-nél is működik, és a program készítői tisztában vannak azzal, hogy SSD-nél oda kell figyelni a helyes alignálásra, ezek alapján szerintem semmilyen külön beállításra nem kell figyelni a migrációnál. Próbáld meg!
Ha mégsem lenne jó az alignálás a klónozás után az SSD-n, akkor még mindig ott van IgnisFatuus által ajánlott Partition Alignment Tool, amivel meg lehet csinálni utólagosan is.
PÜ ment.
Kérlek számolj be az eredményekről, hogy ha jól működik, akkor másnak is tudjuk ajánlani ezt a programot hasonló esetekre!
Üdv
Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest