- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
gtasystem
őstag
sziasztok
lefordítaná ezt valaki nekem magyarra?Ha egy már meglévő, használt rendszert szeretnénk átpakolni, akkor oda kell figyelni a partícióeltolás mértékére, ezt a kérdést ugyanis a különböző "backup" szoftverek másként kezelik. Ha a rendszer lementésére használt program felkínálja az MBR visszaállítását, akkor azt ne válasszuk ki, csak abban az esetben, ha az eltolás mértéke már az operációs rendszer eredeti helyén is jól volt beállítva (a reklámozás szándéka nélkül annyit sikerült kiderítenünk, hogy az Acronis True Image és a Drive Snapshot jó erre a célra).
konkrétan xp migrálásánál be kell jelölni az MBR visszaállítását vagy nem?

mondjuk Acronisnál..köszi..

Aktív témák
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest