- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
ben-csab
üzenetére
A V200 meg a V+200 két külön kategória, így ez esetben szerintem használni fog az IRST driver (az ami a bejegyzésemben van) ill. a Marvell driver-t is onnan töltsd le, az ugyanis a legmegbízhatóbb, legjobban "eltalált" változat, amivel a legjobb eredmények érhetőek el.
Természetesen csak a sebességtesztben fog szebben mutatni, érezni változást nem nagyon fogsz OS alatt.
Tomate
A HDS (meg más hasonló progi) is adhat vissza fals adatokat, nem megfelelő IDE/AHCI driverek kapcsán. Mindenképp ki kell zárni ezt a lehetőséget, Neked is csak azt tudom javasolni, hogy vagy W7 AHCI vagy a bejegyzésben szereplő driver legyen használva.
Ha ez oké és továbbra is ugyanolyan rossz adatokat ad vissza a hds a HDD-ről, akkor több módszer is létezik a javításra (már ha lehet). Vannak a HDD-be beépített öntesztek és egyéb funkciók, amiket futtatni lehet és az javít a helyzeten. Erről bővebben a HDS topikban kérdezhetsz, ahol hdsentinel fórumtárs tud segíteni (és tud, mivel Ő az egyik fejlesztője a HDS proginak)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én egyébként ilyen esetben a drasztikusabb módszereket használom egyből, azaz adatmentés a HDD-ről, minden partíció letörlése, majd csak 1 partíció létrehozása(ami ugye a hdd teljes kapacitásával megegyező méretű) és lassú formázás. (nem low level format!)
Ha ez nem rendezi el a HDD-t, akkor jó eséllyel semmi...
Aktív témák
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)