Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz Viszlát #124762 üzenetére

Örülök! :)

Igen, annak ellenére, hogy drogos fiatalokról szól, alapvetően elég pozitív film ez a Human Traffic. De én örülök neki, hogy ilyesformán sem akartak egy full Trainspotting klónt gyártani.

Mondjuk szerintem mondanivalóban jócskán túlmutat azokon a szétcsúszott hétvégéken. Sok társadalmi, szociális probléma felvetése a drogok bevonása nélkül is abszolút működne. De nagyon okosan emelték be őket ebbe az extasy trip-be, és a komoly dolgok ellenére mégis egy kajak szórakoztató film, tele feledhetetlen jelenetekkel, és végtelenségig idézhető beszólásokkal. Egy igazi kult cucc. Kár, hogy ez nem futott be akkora karriert, mint a filmben is megemlített Trainspotting.

#értékelés

Ami a zenét illeti, én abszolút mindenevő vagyok. A felsorolt "zajok" mellett majdnem minden más stílusban is vannak kedvenceim. Tegnap pl. 90s rapet hallgattam a Luniz, meg az M.O.P miatt. A múltkor meg pl. egy hétig 80s popot, előtte meg klasszik 70s-80s rockot (ami után még lecsúszott egy kis hair metal is). :D Bármikor jöhet pl. egy kis DM, Prodigy, Manic Street Preachers. Itthonról elsőre talán a Vad Fruttik jut eszembe. De ha olyanom van, akkor egy kis klasszikus zenét is simán beröffentek. ;]

Amit nagyon nem tolerálok, az az elmúlt 10-15 évben előtérbe került, 10 perc alatt összedobott alapokra rátolt óbégatás, meg nyivákolás. Teljesen értetlenül állok az előtt, hogy pl. az ilyenek hogy járhatnak egymilliárd megtekintés fölött. :((( Mondjuk én is csak a szekerüket tolom ezzel, hogy belinkelem.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák