- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Viszlát #121696 üzenetére
Nyilván senki nem anyázott, mert moderálták volna. Hiába akarja leköpni valaki a másikat, ha van köztük egy üvegfal. Mindenesetre én erős rosszindulatot véltem kihámozni bizonyos hsz-ekből, melyek mondanivalóját, bennük meghúzódó feltételezett érzelmeket próbáltam röviden, nem formális módon kifejezni, egyfajta karikatúrisztikus szemrehányásként, hogy bár hiába lett ennek itt divatja, attól még ez nem biztos, hogy "jó".
Rád azthiszem pont nem gondoltam, kifejezetten tetszett a gerillahadjáratod, hogy megpróbáltál filmvéleményekkel témát terelni, példát mutatni fröcsögés helyett.
Példát természetesen nem hozok, mert az már személyeskedés lenne.Sixpak:
"Konkrétan zero olyan hozzászólás született, melyet a 3. pontban említettél, ezért nem értelek, ez így szimpla hangulatkeltés."Az első megfigyelésért jár egy nóshitsherlok, a második részben igaz, de természetesen nem az volt a cél, csupán egy nyomatékosító eszköz. :)
Nyisziati: a bujtatott lealacsonyítás is lealacsonyítás, persze ezt te is tudod, különben nem éltél volna ilyen hasonlítással. Nem minősítem. (Ez egy burkolt minősítés volt a részemről, amúgy
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest