Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Wolverine felhívta a figyelmem arra, hogy már válaszoltak is a 24-gyel kapcsolatos kérdésemre a comment.blog.hu-n, hogy lesz-e vagy sem, idézem, hátha valaki mást is érint/érdekel:
"Lehet bármilyen információt tudni arról, hogy nagyjából mikor fog megjelenni a 24 c. sorozat 6. évada a Cool TV-n vagy akár más csatornán?"
"A Cool-tól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy bár az ötödik évad nézettsége az eddigi legjobb volt, mégsem volt annyira erős, hogy a hatodik évadot máris betervezzék. Az első féléves műsortervben egyelőre nem szerepel."
Hát, kár. Reméljük, azért a második féléves tervben már szerepelni fog.
Viszont respect a comment.blog.hu üzemeltetőinek, hogy érdeklődtek az ügyben!
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Tibiajax #9599 üzenetére
Én láttam a 88 percet, tényleg szar film, de azért azt nem mondanám, hogy Al Pacino szarul játszik benne... Ezt valami nagy idióta találta ki...
Al Pacino azért mindig hozza a formáját. A 88 perc egy valóban iszonyat ratyi történet, minta gyorsan összecsapták volna, valóban gyenge színészi teljesítményekkel, de az tuti, hogy nem Al Pacino-t jelöltem volna ki a film legrosszabb szereplőjének - SŐT, igazából miatta tudtam végignézni egyáltalán a filmet, mert ő legalább vitt valami életet az egészbe.
Én igazából csak azt sajnálom, hogy elvállalta, hogy játszik a filmben, mert most valóban kapott egy rossz pontot, de NEM a színészi teljesítménye alapján.Véleményem szerint Al Pacino a valaha élt egyik legjobb színész.
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Wolverine #9592 üzenetére
És ki mondta, hogy nincs szinkron hozzá??
Valamit nagyon félreérthettél, mert én ezt írtam: "Egyébként sztem nem rossz a magyar szinkron, persze nyilván ha valaki előtte csak feliratosan látta, akkor fura. De számomra feliratosan furcsa nézni. "
Ebből csak annyi következik, hogy én a szinkronoshoz vagyok hozzászokva...
Egyébként miért erőlteted ezt az m1-dolgot? Engem nem az érdekel, hogy HOL játsszák, hanem hogy MIKOR (szinkronosan).
És még mindig a 6. évadról van szó, aminek a megjelenése kérdéses.
Az 5. évadot már láttam... Ja, és a Cool TV-n.Most azért mondogatod ennyit az m1-et, mert kizártnak tartod, hogy a Cool adná le a 6. évadot? Vagy nem értem...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Arnold2 #9579 üzenetére
Vicces volt a két véleményt egymás után látni:
"Matchstick Men (Trükkös fiúk) - Egy hatalma film, csak ajánlani tudom. De kösd be az övet mert nagyon kemény lesz! A Cohan tesók jót alkottak!"
bagyulajuve : [link]
"én a Trükkös fiúk förmedvényt 10 perc után töröltem, olyan szinten unalmasnak találtam"
Most már ezért is érdemes megnézni, hogy vajon kinek van igaza...
Amúgy kik azok a Cohan tesók? Én csak Coen tesókról tudok, de nekik mi közük ehhez?
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kicsitomi88 #9566 üzenetére
Azt vágom, hogy ki a Bauer-lány, csak azt hittem, Integra arra céloz, hogy Kim valami konkrét részben viselkedik gázul, ezek szerint félreértettem
Amúgy tényleg nem a legjobb színész a sorozatban (finoman szólva), de jól néz ki
Chloe meg iszonyat, viszont nagyon csípem a búráját, szerintem nagyon jó karakterJa, és megígérem, beszerzem az első évadot, nehogy szégyenben maradjak
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kicsitomi88 #9563 üzenetére
Uhh, ez durva, az első évadot nem is láttam... Én csak a másodiktól kezdtem bekapcsolódni, asszem gyorsan meg is szerzem az elsőt
(#9562) Integra: "sipákolo bauer lány" most melyik részre gondolsz? Így hirtelen nem ugrik be...
Egyébként melyik sorozatban nem láttál még olyan részeket, amiket legszívesebben kivágtál volna belőlük? Írtam is, hogy vannak gyengébb részek, de ez nem csökkenti a többi rész értékét.Na de jelenjen már meg magyarul is a 6. évad!!
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kicsitomi88 #9560 üzenetére
Remélem, nem csak iróniából írtad
Amúgy nagyon helyes, hogy értelmes sorozatot nézel Szerintem nagyon kiemelkedik a sorozatok közül a maga kategóriájában (is). Le a kalappal a készítők előtt.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Wolverine #9546 üzenetére
Mondjuk gondolom igényektől is függ, mert olvastam, hogy Mo.-on nem aratott olyan sikert a 24 (sajnos), mert összefüggő a történet (nem lehet olyan könnyen bekapcsolódni), meg úgy látszik, a Barátok köztöt értelmesebbnek találják
Lehet, hogy a vetítés azért is csúszik, mert drága is megvenni, meg szinkront készíttetni, stb... Egyébként sztem nem rossz a magyar szinkron, persze nyilván ha valaki előtte csak feliratosan látta, akkor fura. De számomra feliratosan furcsa nézni.
A 2-3 éven belül elég tág periódus, kár, hogy nem lehet konkrétabbat tudni. Írtam a comment.blog.hu-ra, nem tudom, mik az esélyeim, hogy válaszolnak...
Egyébként sztem sokaknak csak azért nem jön be a sorozat, mert kevés részt láttak belőle. Vannak persze gyengébb részek (melyik sorozatban nincsenek?), de ettől függetlenül a legtöbb rész kifejezetten izgalmas, és sokszor elég görbe tükröt tart az USA (és más országok) kormánya felé... Nemcsak a látványra megy rá, politikai mondanivalója is van, és a sorozat maga folyamatosan ébren tartja a feszültséget az emberben.Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Wolverine #9544 üzenetére
A 4. évad már kicsit régen volt...
Azt én is kitaláltam, hogy "feltételezhetően [...] leadják majd", de épp az a kérdés, hogy mikor.Még jó, hogy van a Google cache szolgáltatása, pár cikket elő lehet kotorni a múltból: [link] (a cikk azóta nem tudom milyen okból (vagy más címen?) nem található meg az m1 honlapján): "A "24" hetedik szezonja 2009. januárjában kerül adásba az amerikai Fox televíziós csatornán", és ezt írták 2008-ban: "A "24" hetedik szezonja eredetileg idén januárban került volna adásba, ám a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csak jövő év elején kezdődik el."
Mennyi az átfutási idő szerintetek? Ha ott már elkezdték vetíteni a 7.-et, akkor a 6.-nak lassan illene vetítésre kerülnie nálunk is, nem?Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Félreérthető voltam, igazából nem is DVD-n szeretnénk megvenni, játszották egy darabig az m1-en, majd most az 5. évadot a Cool TV-n szinkronosan, de muter arra vár, hogy a 6. évad is megjelenjen, nem baj, ha TV-ben.
A lényeg, hogy szinkronos érdekelne, gondoltam hátha esetleg tudtok valamit arról, hogy megjelentetik-e a közeljövőben TV-ben.
Amúgy már nekem is bejön a sorozat, eleinte nem voltam oda érte, de aztán egyre több részt néztem, és egészen belelkesedtem (állítólag a 6. évad szarul sikerült, sok kritikát kapott)Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz diablo1984 #9538 üzenetére
Fura, pedig többek közt azért is szerettem Kárpátaljára járni, mert ott legalább nem láttam őket... Persze a határ meg Huszt környékén is vakargatják a seggüket, meg tartják a markukat, vagy akár rosszabb is (ahogy írtad)... De beljebb nem annyira jellemző, mert ott nem lehet olyan könnyen pénzhez jutni, segélyt meg nem kapnak lóf@szt se...
Na jó, tényleg elég az OFF-ból, bocsi.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz diablo1984 #9526 üzenetére
Tényleg ratyi ilyen szempontból, viszont a kárpátaljai magyarok nagyon jófejek, legalábbis akiket én ismerek, és mindig rohadt olcsó a pia
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Remélem nem baj, ha itt kérdezem meg, de nem tudjátok véletlenül, mikor jelenik meg magyar szinkronnal is a 24 c. sorozat 6. évadja?Anyám imádja, és már nagyon várja, hogy megjelenjen...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz brownus #6339 üzenetére
Innen: megnézel egy szar filmet egyszer, az OK. De hogy MÉG EGYSZER megnézd feliratosan is??? Ez arra utal, hogy sok szabadidőd van, vagy ami van, azt se értelmes filmekre fordítod... (vagy más időtöltésre)
De persze mindenki azt csinál a maga idejével, amit csak akar, a döntés rajta áll.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz LucifeI2 #6326 üzenetére
Hja, mondjuk Jessica Alba tényleg megér egy belepillantást...
De ennyi. Többnyire gyengécskék a filmek, amiben Jessica Alba játszik, azonkívül, hogy kurva jól néz ki, nem a legnagyobb színészi tehetség, ez tény. Sablonsztori, sablonjáték, minden sablon.brownus: váljék egészségedre Látom jó sok szabadidőd van!!!
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz brownus #6321 üzenetére
Biztos nagyon értelmes film lehet, a Tibiajax által is említett 3.2 pont sok mindent elárul, IMDb kritika:
"The only thing laughable is the film itselfPeople may think I am exaggerating how jaw droppingly awful this movie is, but I'm really not. This movie has earned it's place in the Bottom 100.
It's extremely stupid and the screenwriter clearly has no wit whatsoever. I noticed a lot of recylced jokes from early Mike Myers movies, but no one will notice because they too busy staring at Justin Timberlake's fake bulge.
Expect a ton of jokes about poop that aren't remotely funny. A five year old could've written this junk, and it would be superior. Do not waste your money on this offensive piece of crap (Yes, I'm offended by the way they are representing American filmmakers)."
Tényleg tetszett? Elég hitelesnek látszik a vélemény-nyilvánítás, bizonyára nem áll távol az igazságtól...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Tibiajax #6299 üzenetére
Na jó, tényleg feladom... Az opensubtitles-t is belinkeltem, mint elsők között lévő oldalt, amit megnéztem, de mindegy...
Nagyon szeretem, amikor papolnak egyesek a warez-témáról... azt nem tartod elképzelhetőnek, hogy az embernek van egy EREDETI DVD-JE, ami viszont KÜLFÖLDRŐL származik, tehát ebből egyenesen következik, hogy valszeg NINCS rajta magyar felirat, és az illető szeretné megnézni a filmet úgy, hogy beviszi a gépbe a DVD tartalmát, és hozzárak egy feliratot??? Merthogy ezt az EREDETI DVD-vel igen nehéz lenne megcsinálni...
Én már többször is csináltam rippelést az eredeti DVD-imről, kizárólag itthoni használatra, hogy hozzá tudjak tenni másik feliratot.Tehát akkor ez MIÉRT IS WAREZ?????????
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kicsitomi88 #6276 üzenetére
Megnézted, hogy mit linkeltél? És előtte elolvastad, amit írtam? Szép nagy betűkkel kiírtam, hogy MAGYAR FELIRATOT KERESEK!!!
Na mindegy, azért kössz a próbálkozást, de nem tudom, mi nem volt egyértelmű abból, amit írtam.Valaki más esetleg?
Eső előtt-höz MAGYAR FELIRAT?Előre is köszi!!!
Sk8erPeter
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest