Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz hoffman_ #29294 üzenetére
Első osztályú!
Nyugodtan bevallhatod, hogy miller vagy, aztán tegnap vetted....(#29290) Arnold2:igen!
Nagyon szerettem őket és még szeretem is.
Jókat röhögök és nincs az az érzésem, hogy bele kéne tekerni.
Még hátravan vagy 16 rész, csak időm nincs, az építkezés szinte teljesen lefoglal....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mephi666
nagyúr
válasz hoffman_ #29303 üzenetére
nekem sem jött be a kickass, leszámítva a zenéjét azóta meg volt egy zöld dongó is... egyik sem jött be... komolyan a scott pilgrim ezekhez képest egy 10/10-es film... ott sz@rra számítottam és kellemesen csalódtam (a vágások különösen tetszettek) kíváncsi vagyok, hogy a képregény-adaptációk és a szuperhősös téma után mi lesz a sláger hálivúdban?
ui: na, ilyet is láttunk már párszor, de ez nem tűnik rossznak... a fényképezés kimondottan tetszik
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
varsam
őstag
-
adalbert1
veterán
válasz hoffman_ #29060 üzenetére
"Does he have a long history with mental illness?
As long as I've known him."Ezt sem ismertem eddig: Imposter (Snow), ha nem ismerné valaki, itt az eredeti: Snow - Informer.
-
Jhonny06
veterán
válasz hoffman_ #29021 üzenetére
Tudom, hogy csak "poénból" írtad, de sajnos tényleg vannak olyanok, akik emiatt lepuhányoznak/lebuziznak valakit, csak azért, mert nem az ilyen Jason Statham-féle lövöldözős balfaszságokat szereti, hanem inkább az érzelmesebb filmeket, drámákat, amiknek van mondanivalójuk. Szerintem ettől inkább intelligens valaki, mint töketlen, bár ahhoz is kell egy bizonyos fokú intelligencia, hogy ezt felfogja valaki. A Reign Over Me is nagyon jó amúgy, az Into the Wild meg egyenesen kötelező.
bAtt001: Beletekerve én se néztem volna meg nagyon sok filmet, de amikor leültem elé, nem bántam meg, ez erre is vonatkozik. Ha megszerzel egy filmet, akkor sose tekerj bele, mert két-három jelenetet látva szinte biztos, hogy el fog menni tőle a kedved. Egyszerűen ülj le és nézd. Ha nagyon gáz, akkor úgyis kikapcsolod, de legalább lesz róla valamennyi fogalmad és nem 2 jelenet alapján ítélsz.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz hoffman_ #28953 üzenetére
Nagyon irigyellek. Én az utolsó 5 filmemből 5-öt úgy néztem végig, hogy valaki pofázott közben a közvetlenül mellettünk lévők közül. Kétszer nem bírtam ki, és szóltam érte, de hármat végig kínlódtam. Előtte talán volt egy nyugis film, de azelőtt kb. másik 5 pofázós. És ez az arány évek óta nálam, szóval kurvára nincs szerencsém.
A kedvencem ez volt a BA:LA-en: mellettünk ül a kb. 16-18 éves emo gyanús gyerek az apjával, és végig kommentálták az összes jelentet, de normál beszédhangon (milyen fegyverrel lőnek, milyen autóval mennek, hány fok van az aktuálisan látott amerikai városban az adott évszakban). Asszony szólt nekik, hogy sugdolózzanak inkább, erre elkezdte a gyerek a szívószálat ki be húzogatni az italban, amit kb. 15 percig hallgattam. Gondolom nem kell mondani, annak milyen hangja van. Ezért már én szóltam (és nem finomkodtam), utána kussban voltak (persze előtte megfenyegettek, hogy a film végén nagyon végem lesz, de hát a film végén tragikus hirtelenséggel távoztak).
A Sorsügynökséget pl. egy csávó meg egy nő úgy nézte mellettünk, hogy a nő minden egyes "jelenet" után kérdéseket tett fel a pasinak, gyakorlatilag nem volt egybefüggő 30 másodperc, amit megértett volna. A pasi ugyan csitítgatta, hogy hallgasson már el, meg nagyon halkan válaszolt, de a nő nem zavartatta magát és normál beszédhangon kérdezett és értetlenkedett.
Az a baj ezzel, hogy még szólni sem érdemes nekik, mert ha normál, baráti hangon kéred meg őket, akkor az szart sem ér, ha meg bunkó módon, akkor én legalább olyan bunkónak érzem magam emiatt, mint amilyen bunkók ők a pofázással.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
F34R
nagyúr
válasz hoffman_ #28491 üzenetére
lol sukár puncik
Az átok az nekem is nagyon retek ahogy tekredik csóri nyaka 3-t lesd meg az még überszarabb
FireBreather 5/10
Alap kis mese sárkány , ember tiniivadéka
Nem is értem hogy közösülhet egy sákány meg egy nőci , azt tdutam hogy jó a befogadóképessége a .... de hony ennyire -
mephi666
nagyúr
válasz hoffman_ #28314 üzenetére
na, jó ez a lista, mert amúgy is filmajánlást akartam kérni, mert kifogytam kicsit az ötletekből
a listádban bekarikáztam bordóval azok nagy részét, amit láttam és ajánlok is (a teljesség igénye nélkül), zölddel pedig azokat, amiket nem láttam és már pótolnom kellene... a maradék nagy részét azért nem karikázgattam, mert vagy láttam és annyira nem ajánlom, mint a karikázottakat... vagy pedig még nem láttam és annyira nem izgatnak
egyébként valami jó popcornmúvikat kellene szereznem, amik hd-ban látványosak, pörgősek és emellett még sztorijuk is akad... ilyen crank/shoot 'em up kaliberű filmekre gondolok
meg is van a tipp: gran torino 1080p ...de ezzel barátnőmet is meg fogom várni, aztán közösen nézzük... (clint eastwood fergetegesen jó színész)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
bAtt001
addikt
válasz hoffman_ #28158 üzenetére
láttam benne fantáziát a trailerek alapján, ne hogy már az én hibám legyen hogy nem az lett belőle ami lehetett volna
most nézem a soundtrack-eket, ezért is jár egy piros pont mármint az első kettőért, főszereplő énekelte fel a sweet dreams-t és a where is my mind-ot, illett is a jelenetekhezna még megnéztem ma a little fockers-t, ettől semmit nem vártam mert már kétszer eljátszották a történetet de harmadjára is ütött, csak úgy vigyorogtam rajta végig
[ Szerkesztve ]
-
-
F34R
nagyúr
válasz hoffman_ #28124 üzenetére
Hát részben igaz , egy teljes BR- lemezt én is inkább megvennék mint letölteném 50GB+ nem épp nyerő vidéki nettel , Volt már rá sokszot példa hogy egy időben jött a külföldi BR és a Szinkronos DVD itthonra. No most döntsön az ember minőség kontra szinkron, én ripeket szoktam 2,5-3 giga nem nagy kunszt leszedni viszont verem a fejem a falba mikor 2 nap mulva aláfabrikálnak egy DVD-ről szedett Dolby Digital 5.1-s hangot
-
adalbert1
veterán
válasz hoffman_ #28110 üzenetére
Hát igen, itthon elég gáz árak vannak, főleg hogy általában egy gagyi szinkronnal kapsz többet (kivéve azt a pár alkotást ahol tényleg jól sikerült) és honosított borítóval. Oké hogy sokkal kisebb piac vagyunk ezért kevesebb felé kell elosztani a költségeket is, de vicc hogy kb. mindent fele áron meg lehet rendelni kintről... Konzol játékoknál dettó ugyanez a helyzet, ami nem friss AAA játék azokat általában az itthoni ár feléért - harmadáért, nagy ritkán negyede-ötödéjért is meg lehet rendelni.
Az meg megint más hogy DVD-nél simán volt hogy kultfilmekkel csúsztak majd 10 évet a kinti kiadáshoz képest (oké, biztos nem egyszerű összehozni azt hogy megvedd a jogokat és elég példányt eladj belőle, stb.), kíváncsi vagyok ezt Blu-ray-jel eljátsszák-e. -
gyuromoj
veterán
válasz hoffman_ #28038 üzenetére
Ha szereted a "verekedős" filmeket, akkor a Yip Man tetszeni fog. Harmadik része ha jól tudom nincs, csak egy előzmény féleség, ami Yip Man fiatalkorát öleli fel.
Úgy tudom hogy csak eredeti nyelven(mandarinul) vannak, de javítsatok ki ha tévedek.
Ha 2 nyelvű, akkor is az eredetit ajánlom.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
sasa134
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hoffman_ #27918 üzenetére
persze..persze..ott loholna ez az álllat a nyomodba, te meg keresnéd a csipszet meg a vizet a boltba..
viccet félretéve, elismerem, néha én is mondok furát, érdekeset. Cloverfieldben se volt sok logika, de valamiért nem is zavart. nekem müködött. ahogy történt a nagy semmi, aztán egyszercsak ijájj..
ja, mellesleg a lányok aranyosak voltak benne, főleg a kis barna fürtöshajú..
jó, lehet emiatt is voltam odáig a muviért -
<NewL>
addikt
válasz hoffman_ #27886 üzenetére
Burn after reading
ümm nekem nagyon nem jött be
na itt krva szar volt a szinkron. Pit hangja nem a szokásos, a nő hangja meg mégszrabb, meg a feje meg a mozdulatai meg minden. fogyatékosak
3/10találtam egy jobb filmet, amit még nem csomagoltam ki és nem is láttam. A dolgok állása - remélem nem csalódok benne, elég jó értékeléseket kapott imdb-n
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
darál0w
Jómunkásember
válasz hoffman_ #27823 üzenetére
oké.
1 sörbe, h megeszlek.
Open Season trilogia
szépen sorban épült lefele az egész...az 1. rész még jo is...de a 2. és 3. már eléggé butyuta
összességében kap egy 6/10-est így egyben
(#27824) Lauda és ilyen nevetős cafatos, mint az eddigi részek?
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
-
F34R
nagyúr
válasz hoffman_ #27686 üzenetére
Nem tudom hogy honnan van de azt elhiheted hogy akkor nem csak Ncore-n lenne fent
Bár szerintem ez senkit sem ér váratlanul, de most már hivatalos a hír: a Disney 2011. áprilisában dobja piacra a nem-rendezte-át-a-box-office-ranglistát-de-azért-nem-is-vallott-szégyent TRON LEGACY-t DVD-n és BD-n. A szokottal ellentétben a bejelentés elsőként Angliában történt, ahol a film április 11-étől lesz megvásárolható DVD-n, BD+DVD és BD3D+BD+DVD kombó formájában, továbbá az eredeti filmet tartalmazó dupla BD-s dobozban is.
Mivel a film a világ nagyobbik részén egyszerre futott be a mozikba (nálunk konkrétan egy nappal be is előzte az amerikai premiert, ha-ha), így valószínűsíthető, hogy a megjelenés Amerikában és talán nálunk is áprilisban lesz esedékes. A kiszerelés már más kérdés (no meg az is, hogy nálunk is lesz-e belőle 3D-s megjelenés), de majd jelzem, hogy mire jutottak az InterCom háza táján.
Nem csak HD-readyk vannak csak jól a zsebedbe kell nyúlni érte
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz hoffman_ #27683 üzenetére
Perxe max előrendeléssel is csak Aprilis 4 ,
This title will be released on April 5, 2011.
a forrást amiről meg a rip-ek vannak nem igen hiszem hogy feldobják főleg hogy egy topsiten sincs fent
Legnagyobb fail hogy Magyar title-t adnak neki alatta meg a rendes cím
Én már osztogatnám a Nuke-kat és bannolnám a releasereket akkora nagy cink* Persze egészségére aki nem elégszik meg az szedje a 50GB+ -os filemeket
-
gyuromoj
veterán
válasz hoffman_ #27662 üzenetére
Igazán nincs mit.
Én is nagyon várom, imádom minden részét.
Múlthéten daráltam le 2 nap alatt mind a 4 részt. Itt pihennek a gépen BD50 formában.
Moziban nézős lesz szerintem és már csak pár hét a premier. Utána BD-n kötelező lesz.
Amúgy tuti a 4ik rész után játszódik mivel FBI üldözi őket és a bikinis csaj a 4ik részben még rossz oldalon volt. Örülök hogy sok régi arcot visszahoztak.Amúgy Tron-t érdemes szinkronnal nézni vagy jó eredeti hanggal is?(mostani 1080p-s mkv "csak" 13megás bitrátájú) Mikor jön ki BD25 vagy BD50 verzió?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #27532 üzenetére
Pitter nézte meg, és neki mondtam, hogy én még moziba se mentem el érte. (ha engem érdekel egy film, akkor moziban nézem, ha nagyon jó, akkor veszek csak). Trailer alapján ritka ratyi volt De nem akarom bántani, Pitter-nek tetszett, legalábbis jobban mint neked
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Pitterix
őstag
válasz hoffman_ #27513 üzenetére
Na ezen agyalok én is.
Nem értem mi a fenéért kell így megtekerni egy amúgy egyszerű film történetét!
Hacsak nem "Póli", vagy Vin álmodja a Han-t.....
Különben a vége volt az egyik legnagyobb jelenet benn. Vin mindent vitt!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag