Hirdetés

Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    Remember Me (6/10): az ilyen nagy szerelmes filmekben legtöbbször az bosszant, hogy számomra abszolút nem kielégítő a szerelembe esés folyamatának bemutatása. Mármint, hogy mitől is különleges a lány, a fiú, a szerelmük? Általában csak van egy jó csaj, meg egy jóképű srác, van valamiféle elvont tulajdonságuk/életszemléletük/helyzetük, aztán csiribú-csiribá már meg is halnának egymásért.

    Nyomokban SPOILER-t tartalmazhat

    Ebben a filmben konkrétan az húzott fel, hogy mi a francért kellett erőltetni ezt a különleges szerelem dolgot, mert maga a történet tulajdonképpen nem a szerelmükről szólt, szóval teljesen felesleges volt túlhájpolni a dolgot. Igen, az tény hála az égnek, hogy nem sok kislány mellett lövik le az édesanyját egy vasútállomáson, de ennek végül aztán semmi de semmi szerepe nem volt a lány személyiségében. Az, hogy az apja túlságosan aggódó és óvatos lett emiatt, az környezeti tényező, nem belső jellemző. Mondjuk Emilie de Ravin szerintem iszonyatosan gyenge volt, lehet, hogy csak ezért nem jött át semmi ebből. Pattinson mondjuk rendben volt, bár a gesztusai és mimikái 80%-át már láttam a Twilight-ban, főleg a leheletnyi mosolyos, a csaj feje fölött elrévedő tekintet volt viccesen ugyanaz.

    Tök jó kis film lehetett volna egy rendes színésznővel és enélkül az erőltetett rózsaszínes máz nélkül, így meg csak simán közepes. :U

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Aktív témák

Hirdetés