Aktív témák

• Arnold2

őstag

válasz Face8814 #19614 üzenetére

Én meg igazán csak most pörgök, mert a 8 és fél óra múlva kezdődő szigorlatom miatt, így 24 évesen is, annyira izgulok, hogy nem tudok elaludni. :)

Elég szépen megpróbálod rám húzni, hogy hogyan is értékelek :)
    Becs szó ha kijövök egy filmről nem azon jár az eszem, hogy mihez is hasonlítsam. De tényleg. Azon gondolkodom, hogy mekkora hatással volt rám. S annak szól a pontozás.
    Ha nagyon szigorúan vesszük akkor ám legyen, nagyon a háttérben, de ott van az összes olyan film, ami a látott film kategóriájába passzol, ami alapján pontot adok (szóismétlések királya vagyok :D). De ez bőven nem az első gondolat nálam, egy film után.

Én akkor viszonylag egyszerű vagyok. Vegyünk a vígjátékot. Mi a feladata? Az hogy poénokkal bombázzon és hogy sokat nevessek. Sokat nevettem netán leestem a székről, észre se vettem az időt: Bang 9-10 pont. Nevettem, de voltak hosszú üres járatok, túl kínos jelenetek ami inkább elvett mint hozzá adott a filmhez: 6-7 pont. Az arcomon egy izom nem rezdült, az is sok: 4 pont alatt. S megint sehol nincs hasonlítgatás, mérce. Esetleg annyi szerepe van a már látott vígjátékoknak ebben (s végül is igen fontos szerep), hogy, többek között, azok határozták meg a humorérzékem, "nevetési küszöböm" azt, hogy én mit tartok viccesnek.

A Másnaposok-kal kapcsolatban most már nagyon felcsigáztál :) Mondjál (mondjon) már sablonokat. Becs szó nekem a már említetteken kívül nem jut más az eszembe.

Jó éjt akkor neked. Lassan én is megpróbálkozom az alvással, mert egyre nehezebb értelmes mondatokat összeraknom.

Aktív témák

Hirdetés