- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
Tibiajax #10724 üzenetére
Én úgy pontozok, hogy a legjobb filmek kaphatnak nálam 8, 9, 10 pontot és ezzel automatikusan fel is kerülnek a kedvenceim listájára. Persze ezen beül elég szubjektív az értékelés.
Ha egy film tetszik, de úgy gondolom hogy azért a saját TOP-jaim közé nem fér, úgy max csak 7,9-etkaphat. Ezzel értékelem hogy jó, de nem annyira.....
adalbert1
Örülök hogy tetszett a The Jacket.
Igazából én is csak véletlenül találtam rá, de elég megkapó és elgondolkodtató alkotás. Lehet nemsokára újranézem, mert ahogy eltel pár nap a megnézése óta és kissé leülepedett, jó párszor eszembe jutott. Gondolatébresztő egy film, az már biztos.Utazás a Föld középpontja felé
Egy igazi "vérfaszság". Komolyan mondom nem értem hogy tudtak egy ekkora sz@rt csinálni. Brendan Fraser meg miért vállal el egy ilyen idiótaságot????? Jó persze láttam már gagyiban korábban is, de ez túltesz mindenen.
spoiler
Amikor a húsevő növényekkel harcol ( boxol ), hát az a filmtörténelem egyik legszánalmasabb jelenete.
Értékelés: 1,5/10
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest