- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #1399 üzenetére
Nem a cselek miatt, hanem a Carter edzőben is megjelenő sportért/csapatért áldozós "életérzés" (?) miatt. Normálisan nem tudom megfogalmazni
Ahogy nézem ez egy vígjáték, ilyen téren csak a Semi-Pro-t láttam, ami valamilyen szinten fűződik a kosárlabdához, de itt is inkább a komédia vitte a pálmát.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
haromegesz14 #1398 üzenetére
zsákolj ha tudsz?
volt benne pár trükk, de ha azért kell mert jó cseleket akarsz ellesni akkor jutyub -
haromegesz14
aktív tag
Tudnátok ajánlani pár filmet, aminek a középpontjában többek között a kosarazás áll? "Carter edző" filmen kívül nem igen találkoztam még mással. Lehet életrajzi/dokumentum film is.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #1395 üzenetére
Ha minden igaz akkor a Lopott idő.
Justin Timberlake és Amanda Seyfried játszik benne.
25 éves koruktól kapják az 1 évet. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #1395 üzenetére
már megvan: in time és "timberlék"
-
BÁ Nutrition
addikt
hi
egy film címe nem jut eszembe. a jövőben játszódik és az a lényeg hogy felnőtté válás után mindenki kap 1 évet, és ezzel az idővel kell gazdálkodnia. ezzel fizetnek a szolgáltatásokért ill így kapnak plusz időt ha dolgoznak. ha lepereg az idejük akkor meghalnak
asszem Will Smith játszik benne de ez nem biztos.
tudna vki segíteni? -
attrax
aktív tag
Tudom,hogy hiába kérdezek itt is: Lotto c.Angol filmszatira kb 1990-ből ill a Holtbiztos tipp(magyarul) lóversenyes filmről bármilyen infó.Átkutattam értük az egész hálót de semmi.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Murphistic #1392 üzenetére
Nekem hasonló ausztrál fíling a Jövőből jött lány. Emlékszem, mikor kis srác koromban szombat reggel 6.30kor a tv előtt gubbasztottam
-
Murphistic
aktív tag
válasz
J0shu4M1ll3r #1391 üzenetére
Én se sok mindenre emlékszem belőle. Csak arra, amit leírtam. Igazából most valahogy eszembe jutott, hogy láttam ezt a sorozatot és gondoltam megkérdezem, hogy tudjam ez az, ha meglátom a műsorújságban.
Amúgy mintha az ausztrál sorozatoknak lenne egy kis bája. Nem tudom miért, de ennél is emlékeztem, hogy nem amerikai.
Murphistic
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Murphistic #1390 üzenetére
Nincs mit.
De arra már nem emlékszem, hogy az első meg második évad között mi az átvezetés. Amikor még ment a tv-ben, sztem pár részt átugrottak. Sőt volt olyan is, hogy egyszer az elsőből adtak, következő rész meg a másodikból volt
-
Murphistic
aktív tag
válasz
J0shu4M1ll3r #1388 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ez lesz az.
Murphistic -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
Murphistic #1378 üzenetére
Elvileg valami Mágusok vagy mi volt a címe. De vagy 2 évada volt, vagy volt egy eredeti meg ergy remake.
Az első évadban vagy miben asszem egy lány átmegy abba avilágba. A másik évadba meg az egyik mágus jön ide, és egy feltalálóval jön össze, aki megjavítja aketyerét. Az a lényeg, hogy a mellényük egy energiagenerátor, és azzal lövik ki az az energia gömböt. És a mágus kitalálja hogy ő repülni akar, erre a feltaláló meg valami antimágneses izét csinál hozza.Talán ez az:
http://www.imdb.com/title/tt0112174/ -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Hát elsőre a Power Kapitány és a Jövő Harcosai-ra tippelnék.
Ott volt, hogy csillogó villogó páncéluk volt, minden karakternek más fegyverzettel. A gonoszak meg konkrétan robotok voltak.
A gyerek most nem rémlik.
1 évadot élt meg, mert elkaszálták, de nekem pl örök kedvenc.http://www.imdb.com/title/tt0092329/
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, valamilyen kutyás film volt, amiben a kutya beteg lett és meghalt. Talán a kutya neve volt a film címe, de ebben nem vagyok biztos. És valamilyen gyomorbaja volt... talán. Csak foszlányok vannak meg belőle, hogy egy családé volt, akik kiköltöztek egy nagy családi házba, meg hogy a gyerekeket kísérte a sulibuszhoz.
szerk:
meg lett, Marley meg én a címe. -
Razor1
aktív tag
sziasztok!
keresem egy régi sci-fi címét. gyerekkoromban láttam többször is német adón, tehát 80-as évek, vagy még korábbi. képileg kicsit star wars beütés, a jók arany színű cuccban vannak, a rosszak feketében. a főgonosz erős darth vader koppintás, fekete maszk, valami kütyü a mellére csatolva. emlékszem még egy gyerek szereplőre - asszem őt kell megmenteni - akit két semmiből felbukkanó majd eltűnő, nyilazó angyal szerűség segít.
-
joey04
titán
keresek egy filmet. nagyon kevés emlékem van róla: kicsit olyan mint ha mortal kombat szereplők lennének benne, tehát ilyen harcosok. vagy egy gép, valami kád féle valami, ami tele van masszával. ebből jönnek elő a harcosok. talán valami nyakörv is van, amivel kontrollálni tudják őket. na kb ennyi van meg belőle. tippje esetleg valakinek?
-
Davetim
tag
-
perge666
veterán
Sziasztok.
5-6 éve láttam egy filmet,sajnos elég homályosan emlékszek rá.De hátha valaki ismeri és tudja a címét.Valahogy úgy kezdődik hogy egy kisfiú játszik a szobában,egyik pillanatról a másikra eltünik.
Az anyja elkezdi keresni,nemsokára kint megtalálja vízbe fulladva.
A gyászoló házaspár egyre jobban megy szétfelé,és a nő elutazik valami szigetre pihenni,és azt hiszem hogy írni valami könyvet.
Csónakkal átmegy egy közeli szigetre,ott találkozik egy világitótoronyban egy fickóval,akiröl a végén kiderül hogy rég meghalt.Vagyis ő nem halt meg,csak a nőt be akarják golyóztatni..................Na ennyire emlékszem,örülnék ha mondanátok egy címet
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Alighanem magyar tévéfilmet keresek, amiben egy beteg bekerül egy kórház legfelső emeleti szobájába.
A kórházban minél lejjebb kezelnek valakit, az annál betegebb. A főszereplő pedig szép lassan emeletről emeletre lejjebb kerül, és ezért egyre betegebb lesz. Régen láttam, mintha Mensáros, vagy Feleki lenne a főszereplő.Köszi:
Zsolt -
Murphistic
aktív tag
Szervusztok!
Nem biztos, hogy idevaló, de hátha tud valamelyikőtök segíteni. Egy sorozat címét szeretném megtudni. Elég régen láttam, azt hiszem az m1 délelőtti ifjúsági programblokkjában futott.
Egy ausztrál sorozatról van szó, ami arról szól, hogy pár diák a magasfeszültségű vezetékkel játszadozva kaput nyit egy párhuzamos világba. Ebben a párhuzamos világban a feltalál jogát egy külön kaszt birtokolja, akik pl. repülő gépekkel is rendelkeznek, valamint egy elektromos "labdát" kilövellő fegyverük van.
Három jelenetre emlékszem:
-az egyik, ahol egy fiatal abból a másik világból feltalál egy repülőgépet, de rossz helyen van valamelyik alkatrésze és ezt a mieink javítják ki, amivel magukra hargítják a kaszt tagjait.
-a második: ahogy az egyik e világi próbál elmenekülni rálőnnek azzal az elektromos fegyverrel,ami hatástalan lesz mivel a fiún szigetelő cipő van
-a harmadik pedig: a többiek próbálják megnyitni az átjárót, de ez nem sikerül, csak halványan sikerül megpillantaniuk a társaikat.Nem tudom elég-e ennyi info, így hirtelen több nem jutott eszembe.
Murphistic
-
G@ben
addikt
Egy elég régi filmet keresek, amiben csak arra emlékszem, hogy egy ember küzd egy jegesmedvével, míg a fiai(?) egy házban hallgatják a hangokat, míg az ember győz, mert átszúrja dárdával a medvét. Ennek mi lehet a címe?
-
rulla
tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, amiről szinte semmit sem tudok már, vagy alig emlékszem.
Nem lehet túl régi, és a műfaját tekintve szerintem vígjáték, vagy akció vígjáték. Amerikai lehet, vagy esetleg brit. Szinkronosan láttam, talán 2-3 éve...
Van benne egy jelenet, ami rémlik nekem:Hősünk (vagy mellékhősünk), aki vagy (magán?) nyomozó, vagy valamilyen spíler, jön ki a liftből, vagy megy be a liftbe, már nem emlékszem. Az a lényeg, hogy szembejön vele 2 tag, akik rendőrök, vagy ügynökök, nem tudom pontosan... de emberünk látta már őket korábban.
Szóval, ahogy elhaladnak a fő- vagy mellékszereplőnk mellett, az dünnyögve megköszörüli a torkát <khmm!!> , és csöndben megszólal maga elé: "Buzik" - majd azonnal elnyomja a szót egy hosszabb krákogással <khömm-khömm> ... a lényeg, hogy a jelenet megnézve nagyon vicces, és nagyon kíváncsi vagyok, melyik filmben van ez.
Előre is köszi a segítséget! -
Klupi01
csendes tag
Szevasztok!
Egy elég extrém leírásba kezdek, ha most unod ne is olvasd tovább
No ha jól emlékszem (mivel ha 10 éve ha láttam a filmet) egy japán filmről lenne szó a 2000' es évekből aminek a lényege az, hogy van egy testvérpár. Az idősebb testvért lelövik, mert a laptopján lévő cuccok igen értékesek, s ha az megszerzik és kitörlik a laptopon levő adatokat, akkor totális káosz kezd el uralkodni a kórházakban, rendőrségen imitt amott.
Ennyire emlékszem, ha valaki tud segíteni annak bizony előre is BIG THX!!!!!!!!!!!!!!! -
joergie
őstag
válasz
Directors #1366 üzenetére
Amit nagyon ajánlok az a Black hawk down. ami még nagyon megfogott az a Battle Los Angeles jelen időben játszódó megszállós katonás scifi sok sok kézikamerás jelenettel
-
Tom5
addikt
válasz
littlelion21 #1368 üzenetére
-
Tom5
addikt
Pár éve volt az a szellemes film amiben a kisfiú kómába került de kiderül, hogy a lelke elhagyta a testét és túl messzire vándorolt a szellemvilágban. Nah ennek mi a címe?!
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani egy két jó háborús filmet? Ahol van csata rendesen.Lényegtelen,hogy a múltban vagy a jelenben,akár a jövőben játszódik csak izgalmas legyen.
Pl.: A híd túl messze van , Lovagok háborúja.Ezekhez hasonlókat.
-
Viktor77
titán
Két sci-fit keresek. Meg egy másikat még régebbről, amit már kérdeztem, hátha valakinek beugrik.
Az egyikben az űrből lezuhan valamiféle karra erősíthető cucc, amit megtalál valaki, aztán azzal gyilkolászik.
A másikban pedig valamiféle bolygó vagy bolygószerűségben van maga a gonosz, és odavezényelnek valami űrflottát, de ahogy megpróbálják elpusztítani csak egyre erősödik. És mintha beszélne is.
Anya meg a fia kimegy valahova a sivatag szélére lakni, mert úgy hiszi az anya, hogy jön az apokalipszis. Kimegy hozzájuk egy rendőr is, hogy jobb belátásra bírja őket. Végül valahogy a börtönben köt ki az anya, és tényleg jönnek az apokalipszis lovasai (vagy csak képzelgi, már nem emlékszem, de látszanak a lovasok, ez tuti).
Előre is köszönöm, ha valakinek beugrik valamelyik.
-
Ck.
addikt
Sziasztok,
Már van jó 10-15 éve, hogy láttam a filmet, apróbb foszlányok, részletek maradtak csak meg, de a címe nem. Röviden a sztori:
Egy férfi elveszti az egyik karját egy balesetben, de kap egy másik kart, amiről mint utólag kiderül, egy gyilkosé volt. A kéz később egyre inkább irányíthatatlanná válik, s agresszív cselekvésre kényszeríti a férfit, ha jól emlékszem talán gyilkosságra is.
A színészeket sajnos nem tudom, egyedül arra emlékszem még, hogy a gyilkos donort a filmben Charlie Flatcher-nek hívták.Várom az ötleteket, előre is köszi.
-
moongoose
őstag
válasz
littlelion21 #1356 üzenetére
köszönöm ez volt az.
-
czgabi76
tag
Melyik horror volt ez?
nem rég volt a tv2-n vagy az rtl-en,vagy m1-en volt egy olyan horror vagy film aminek az elején egy szemgolyó gurult a földön.így kezdődött az eleje.
szirénázás is volt a háttérben! -
moongoose
őstag
szintén filmcím keresés.
anno a 90-es években játszották a tv-ben...Francia vagy Olasz film lehet.
...egy nő(talán tanárnő) egy lakókocsiban lakik/él és fiatal suhancok megerőszakolják( valamiféle boros üveggel is) aztán ezeket felkeresi a hölgy, és sorban kivégzi őket, majd a nő a végén azt hiszem belehal az erőszak miatti kivérzésbe.
Ennyi maradt meg a filmből.köszi előre is.
-
Crytek
nagyúr
Ez a történet rémlik valakinek hogy vajon melyik
film ez?
A történet egy amerikai városban játszódik. A
helyi bandák teljesen lezüllesztik a környéket. Egy
szőke csaj meg egy néger fickó alkotják a jófiút,
akik felbérelnek egy alkoholista profit, hogy
rendet rakjon. Ő épp a börtönből szabadul, ahol
szerez magának két cimborát, akik szintén jól
értenek a harcművészethez. Egy vékony rövid
hajú karatés srác meg egy copfos nagydarab
magas szárú cipős csávó. A háttértörténet, ha jól
emlékszem a városrész e területének a
megszerzéséért megy, de a helyiek nem engedik
át a területet, felveszik a harcot az új hősükkel.
Az alkoholista profi első jelenetében egy 4-5 fős
bandát megy helyrerakni. Átkel az úton és
közben odarókázik egyet, mert elég másnapos.
Aztán elveszi a piáját az egyik rosszfiútól és jól
helyben hagyja őket. A néger jófiút elintézi két
rosszfiú egy sikátorban és meghal, miközben a
főhősünk a szőke csajszival kamatyol. A
rosszfiúknál egy vágott szemű karatés a
főellenség, akit igen nehezen tudtak csak
kinyírni. A filmvégén 3 páros bunyója látható. A
fő jelenetek, amire a filmből emlékszem a
felugrásból körbepörgő rúgások tömkelege.
Gyakorlatilag erre épített a film. A film közepén
volt egy jó toborzós jelenet, ahol a válogatott
hülyék jelentkeztek a megmentő feladatra és
mindenféle karatés meg bunyós előadta a kis
színdarabját egy tornateremben. Ennyire
emlékszem. Én a 80-90-es évekre sorolnám, de
igazából nem tudom, mikori lehet. Kb. 15-20
éve láttam videokazettán. -
FlashPlayer
tag
válasz
littlelion21 #1351 üzenetére
Ezt az antitrustot már láttam,
jófilm, lehet megnézem megint.
Köszi a másikat! -
littlelion21
addikt
válasz
FlashPlayer #1350 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest