Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Tegnap elinditottam a 10 órás trialt, azt a 300 ftot éppen megéri, hogy leteszteljem hogy fut. Nem is a gameplay érdekel most, hanem a teljesítmény. Hát egyelőre csalódás... A hair bizbasz és a rendering ha auton van, akkor meccs közben megvan a 60 fps, de ha cutscene van vagy szöglet/11es esetleg, akkor 10fps
Ha már állítottam rajta, ennél is szarabb szar volt. Még a radeon beállításokban korulnezek (illetve fórumokon, hogy mit írnak) de ez így klasszikus EA fail. Hát hogy lehet vmit ilyen geci szarul optimalizálni? Ez a cég évről évre maga alá szarik, mi meg dagonyazunk benne
Elkepesztő, milyen amatőr, hozzá nem értő, kókány banda ez
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már állítottam rajta, ennél is szarabb szar volt. Még a radeon beállításokban korulnezek (illetve fórumokon, hogy mit írnak) de ez így klasszikus EA fail. Hát hogy lehet vmit ilyen geci szarul optimalizálni? Ez a cég évről évre maga alá szarik, mi meg dagonyazunk benne