Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Ezek mind csupán megszokás kérdése. Érdekes, hogy az üzleti modellt látod mögötte. Én 0, az-az NULLA forint belefektetesével olyan csapatot építettem fel, ahol szerepelhet Neymar, Ronaldo, Messi, Mbappe, vagy (Arsenal szurkoló révén) Berkamp, Campell vagy Rosicky. Ez csak pár klasszis név, akiket teljesen ingyen, csupán játékkal megtudtam szerezni. Arról nem is beszélve, hogyha például kinyitsz egy ma még nem klasszis, de tehetséges játekost (Pl Saka vagy Fati), akkor bennük rejlő potenciál miatt jatékkal/edzéssel szintre fejleszthetőek, és simán belehet építeni Őket a keretbe. Igazi álom csapatot lehet létrehozni. :) Szóval nem igazán értem miről beszélsz, ha van játék ami a pénzedre játszik, az a Fifa.
Te a FIFA-t szoktad meg, Neked a FIFA lesz mindig is az etalon, mindent hozzá fogsz hasonlítani. Nekem szerencsére sikerült elrugaszkodnom a dologtól.
A játék egyébként MÉG nem free, Te valszeg a PES21 LITE verziót szedted le, ott pedig csak MyClub van, fixen 10 perces meccsekkel, és -sajnos- valóban kevés tartalommal.
Ja és még egy gondolat a lassúságra: Ha csak most kezdted, valszeg Bronz és Ezüst játékosokkal vagy tele, akik érthető módon sokkal, sokkal lassabbak, rosszabb a labdakezelésük, sokkal gyengébbek mindenben. Sztárjátékosokkal sokkal pörgősebb a dolog, de odáig el kell jutni.. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Witcher topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest