Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Loyality bonus. Tavaly nekem is volt ilyen mivel előtte is megvolt a játék. Más kérdés hogy később galibakat okozott embereknél mikor lejárt a pro és meg akartak venni a teljes játékot
Egyébként a helyedben most csak elofizetnek a prora, majd black fridaykor vennem meg 30 euróért a teljes játékot
Még így is jobban megérte az előző években. Most nem jártam utána a dolognak. Nandi ez így van már évek óta
EA play proval 1. Naptól kezdve tolható fullosan. Ennyi jár nekünk ha már csoves butitott szarral játszunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként a helyedben most csak elofizetnek a prora, majd black fridaykor vennem meg 30 euróért a teljes játékot
Még így is jobban megérte az előző években. Most nem jártam utána a dolognak.
EA play proval 1. Naptól kezdve tolható fullosan. Ennyi jár nekünk ha már csoves butitott szarral játszunk.