Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igazuk van a többieknek
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.
Egy Bruno Fernandes,De Bruyne,Firmino szintű játékos kell valamelyik védekező mellé lehetőleg 86+ passz stattal.
Könnyebb szervezni velük szerintem. Nekem mindig vagy Felix vagy Neymar jött vissza labdáért indítani. Most nem kell mert tudok Brunoval.Egyébként hasonlóan gondolkodtam mint te ezzel kapcsolatban, de mikor beraktam egy if Brunot cm-be pár hete ,üdítő volt látni ahogy a mélységi labdái milyen pontosak a szélsőknek. Régebben panaszkodtam arra, hogy a through ball használhatatlan... Vele mondjuk pont működik

Új hozzászólás Aktív témák
- MSIGeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Sennheiser HD560S
- Iphone 15 Pro MAX 256GB, fehér titán, 85% akksi, TÖKÉLETES ÁLLAPOT
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.