Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Igazuk van a többieknek
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.
Egy Bruno Fernandes,De Bruyne,Firmino szintű játékos kell valamelyik védekező mellé lehetőleg 86+ passz stattal.
Könnyebb szervezni velük szerintem. Nekem mindig vagy Felix vagy Neymar jött vissza labdáért indítani. Most nem kell mert tudok Brunoval.Egyébként hasonlóan gondolkodtam mint te ezzel kapcsolatban, de mikor beraktam egy if Brunot cm-be pár hete ,üdítő volt látni ahogy a mélységi labdái milyen pontosak a szélsőknek. Régebben panaszkodtam arra, hogy a through ball használhatatlan... Vele mondjuk pont működik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.