Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
December vége óta gyűjtögettem a nagy ratinges lapokat, meg kifarmolgattam kb mindent amit tudtam, így pont sikerült kirakni a 3 moments úriembert.
Nedved majdnem kibaszott velem, mert 560 coinom maradt összesen, de beletettem moments Suarezt és az egyik csomagból esett egy oblak ami megmentett.
Ez lett a csapat, és ott a pad is.
[kép]Így nézek ki ingame, jelenleg a 4-3-1-2 őt próbálgatom.
[kép]Tudom Rooney az egyik cm, de így meg tudtam oldani hogy mindenki játszon akit szeretnék.
Aki gondolkodik esetleg Nedveden, ne habozzon, cam ban egyértelműen endgame lap. Puyol meg Kluivert kompromisszumokkal használható, de boldog vagyok most a csapat miatt.
Nedved helyett még Cucuval a kezdőben 17win jött most hétvégén, ami nem jobb mint szokott, de már elengedtem a wl-t 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest