- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát, ha valaki megkésel egy embert, akkor sem a kést gyártó céget veszed elő, hanem azt, aki elkövette
Értem persze az érvet, de csak én itt vagyok ellenpéldaként, hogy lehet játszani ezen dolgok kiaknázása nélkül és sztem a fórumon a többségünk ilyen. Meg azzal is abszolút egyetértek, hogy ha valaki ezt tökéletes módon elsajátította, a megfelelő pillanatban alkalmazza, és a játék több elemét IS használva, ezeket össze kombinálva picsáz el, akkor emelem kalapom. Én is erre törekszem. Én attól égek ki, amikor eszetlenül, a lentieket spammelve nyomja valaki és nyilván az a legkiakasztóbb, amikor csak összejön neki....
Az EA-nek rengeteg sara van, #11878Madn!ght által összeírt lista is inkább a fejlesztések elhanyagolását igazolja, azt a full nemtörődömséget, ahogy velünk, játékosokkal bánnak. A community (ahogy más játékokat űzőktől hallom) máshol is legalább ilyen toxic (metát erőltető, hibákat kihasználó, stb.), ha nem durvább. Vagyis igen, az "emberekkel komoly baj van" tétel is abszolút igaz sajnos. Na, de ez már máshova vezet, helyette inkább megmutatom a 85+-os SBC lapjait:
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs