Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #19849 üzenetére
Holland, német, angol, francia, már lassan egyre megy, mindenkinek sokkal jobb a kapcsolata mint nekünk. Akkor érzem én is úgy hogy egyenlőek az esélyek, ha magyar az ellenfél vagy legalább környező országból jön. Ha az említett fejlettebb országokból jön az ellen, akkor simán benne van, hogy átmegy a védőmön, nekem nem tud erőset passzolni és lőni a játékosom neki igen, mindig a nyakamon van minden emberével stb.
Megvettem Tots Sont, nagyon király a csóka, lehet hogy marad és nem Mane lesz az új csodafegyverXO: Gollami26
-
Woodslave
félisten
válasz Edgar2621 #19850 üzenetére
Imádom ezt a fazont . És a másik is elite játékos kellett hogy legyen a matcmaking miatt már ha az is működik amit kétlek...
Mondjuk én friendliesben nem vettem észre ilyet megosztott accon nagyon gyenge gold csapat van de semmit nem tudtam csinálni. Persze nyilván Boras kicsit jobban jatszik[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
zzolli11
csendes tag
válasz mefistofeles #19839 üzenetére
fifa 15 majdnem egy évvel a win10 megjelenése előtt jelent meg. Így nem meglepő ha majdnem egy évvel később megjelent OS-en nem fut.
(fifa 15 -> 2014 szeptember, Win 10 ->2015 július ) -
Nandinagy
addikt
A fifa a kedvenc szar játékunk
A 20-t az egyik barátommal kezdtem el de ő abbahagyta(mondjuk előtte sem volt valami nagy segítség ) . Szóval a 21-t eddig úgy néz ki magamba kellene elkezdeni.Nem tudom mennyi kedvem lesz hozzá.Szóval ha valaki társulna majd PS4-en az ne tartsa magában.
Bár lehet majd Kristófnak odaadom a ps-t, hogy a játék elején nyisson nekem pár Neymart úgy meg könnyebb a játék
-
Zimmi91
addikt
Srácok megér 100kval többet Prime Ferdinand mint a Baby?! Akinek volt estleg pár sort írhatna róla
" Just remember Manchester is RED! "
-
dracox
addikt
Jatekon belul hol van azaz opcio hogy a gyors eladott jatekosokat visszahozzam?
webappon talalom csak. -
sz_abika
addikt
Valaki nem látott akciós PS4 kontrollert hétvégén?
PSN: xszabikax
-
Edgar2621
őstag
válasz Woodslave #19863 üzenetére
igen van rájuk, vannak akik használnak kopás nélkül is, mert jobban irányíthatónak tartják a magasabb, recésebb stb. műanyag borítással. Lehet hogy innen a topikból is van valakinek, [ilyet keress majd] , érdemes lehet megkérdezni a PS4 topikban is.
XO: Gollami26
-
Kristof_94
nagyúr
12/8, nagyon szar kezdés, egyszerűen semmi nem jön össze. Egyszer delay van, ha nincs akkor nevetséges gólokat kapok, pl. legutóbb VDS átesik a védőn így persze üres marad a kapu. A kontroller is szar, mereven kell tartani, nem igazán mozoghatok mert elmozdul a kábel, így kényelmetlen, de ez a 360-as alapból is az. Egyszerűen nem esik kézre. Utóbbi nem lenne gáz, mert az elitet is ezzel hoztam, szóval nem értem... Pedig ez lett volna a legfontosabb TOTS hétvége, de már cseszhetem.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #19868 üzenetére
Hidd el Kristóf, a jelenlegi körülmények között nem olyan rossz ez, Magyarországról konkrétan elit teljesítmény ha már valaki gold1 körül van. Ez van, ezt kell megszokni vagy megszökni.
#kiveszimegaFifa21etXO: Gollami26
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Edgar2621 #19869 üzenetére
Ezért nagy teljesítmény a 2 Gábor illetve Beni eredménye, néha szoktam nézni őket twitchen és látom mennyiszer küszködnek, de valahogy mégis felülkerekednek ezeken a dolgokon.
Csak rossz, hogy ilyen a csapat és mégsem lehet kiélvezni, mert a szerverek ellen is kell küzdeni. -
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #19870 üzenetére
Nagy teljesítmény, de ők ezért profik, mi meg valamennyire tudunk játszani, akár jobbak is vagyunk az ellenfélnél, de ezeket a hátráltató tényezőket már nem tudjuk leküzdeni, ehhez nincs meg a tudás és tapasztalat. Tehát amíg én lehet hogy a delay/DDA/hendi miatt szenvedni fogok egy Silver1 ellenféllel szemben is, addig a profik simán lehet hogy egy elite2-3 játékos ellen tudják mit és hogyan kell csinálni az ellenszelet is bekalkulálva. De igazad van, nagyon jól nyomják a srácok, büszkék lehetünk rájuk.
-
toxicjew
addikt
Na g3 behúzva, azt kell mondjam az új csapattal jobban élveztem a játékot, mint az elmúlt hetekben bármikor Egy Neymar vagy Messi jöhetne a pickekből, a többiekért nem hiszem, hogy megvariálnám a csapatot
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #19872 üzenetére
Ami akár Neked is lehetne jó, de jobban szereted ha vannak nehezítő körülmények
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #19872 üzenetére
Ha lecserélem az xboxot, jelképes összegért megveheted tőlem a kontrollert One S, fehér wireless kontroller Egy ezresért a tied, nehogy ezen múljon az elite!
-
arpo04
őstag
válasz Kristof_94 #19876 üzenetére
🎮 kis előleg, össze dobjuk a többiekkel és meg egy csillám pónis rózsaszín papucs is bele fog férni.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
gjoe
addikt
Ha a 85-ös yedder mellé megveszem a 87-es yeddert akkor két yedder lehet a csapatban?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz arpo04 #19877 üzenetére
Köszi, de remélhetőleg megoldom!
Közben 17/12, 5 győzelem és megvan a garantált 2db Sommer/Oblak.
Jövőhétre van egy olyan tervem, hogy eladom Hendersont és jön Sanches + Paulinho. Paulinho és Militao 8 chem lenne, viszont így Trent csak 5. Szerintetek 5 chem nagyon lehúzná? Tudom, hogy a statokban nem annyira, de ingame sem jön ez ki?
-
Nandinagy
addikt
Oké ,hogy tegnap ünnepeltünk és most másnaposan nem úgy megy a játék.
De, hogy a játékosaim is másnaposak az kritikán aluli
Kipasszolom a kirúgást erre elgurul a játékos lába alatt egyenesen cr-hez aki 30ról rálövi azt a kapus nem hajlandó védeni
Megrúghatnám a hétvége első kipattanó gólját erre 3 méterről nem befejeli simon az üres kapuba hanem kútfúróst játszik és fölé pattan a labda.
Szerencsétlen gyerek 4-3-ra nyert de értelmes gólt nem volt képes lőni csak ilyen tragikomikust de cserébe mind gólja után szaladt a kamerába : -
Gaborz1
senior tag
Modric új lapja szerintetek milyen?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Nandinagy
addikt
válasz Aguinaga #19886 üzenetére
Azt azért nem mondanám Azért pár mi a "k***a anyádat csinálsz már megint?" mondat elhangzik meccsek közben
Egyébként mivel nem vagyok 1 nagy spíler inkább szépen akarok játszani mint eredményesen szóval nem érdekel ha megver egy ilyen kis szerencsecsomag.
A g2 vagy g1 ígyis mindig megvan ha érdekel annyira a wl, hogy letoljak annyi meccset. -
Woodslave
félisten
Ma sb mérgezést kapok. Annyira xar a klub állapota hogy arra gondoltam hátha. Azért az elite -1 lehet így se marad na mindegy.
Két dolog jutott eszembe Boras jatszhatott volna bronz kapussal amiket védenek
A másik mikor nyáriasitanak. Kesztyű alulöltöző... 30 fok van
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #19890 üzenetére
Ajándék győzelem?
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #19891 üzenetére
Vagy Boras videója után egyből rq ahogy meglatnak egy ilyen csapatot
-
thebigK
addikt
G3 behuzva, 8 meccs bennmaradt, csokolom, fuj de levesz az eletrol ez a jatek..
Pc-sek: ki milyen latencyvel jatszik altalaban, meg ping-el? Lehet h nalam akkora tragya a net, hogy keptelen vagyok 58 ala tornaszni? Olyan delay, meg lassusag van altalaban, hogy orom nezni“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Digestive
veterán
Én sehol sem vagyok a WL-ben. Se kedv, se idő. Viszont szép gólokat sikerült rúgni a héten. Itt van a 2 kedvencem.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #19891 üzenetére
Igen, de játszott kb. 20 percet. Maradt a végén 5 meccs, egyet leadtam egy gyereknek.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Nandinagy
addikt
14. winért vezetek 2-0-ra. Lost connection és nem dobott ki a játék de 10 perce a stadion látképét bámulom És már nem annyira érdekes.
Várjak a csodára hátha bedobja a menüt vagy ha kilépek is megkapom a wint?Szerk.:
Kiléptem végül de megkaptam[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- Mini PC
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest