Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz dvtkfan #20449 üzenetére
Ez korrekt amúgy. Persze carvajal. Nem csábítottak vissza köszönöm szépen.
Tényleg soha nem kaptam olyan játékost aki miatt lett volna kedvem játszani. Ez se olyan. Na mindegy már nem is néztem gyerekek nyitották. Meg is szivatott hogy Luiz Alberto megint de még az se érdekelt volna annyira meg se indított
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
gjoe
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Madn!ght #20453 üzenetére
Ja az is jó lett volna. Mondjuk akkor bántam volna hogy Hendersont beleraktam
Viszont Luiz Alberto szállítja a gólokat. Gyerek nagyon régen állt ilyen jól 15-8 remélem azon az egy meccsen amit játszottam ment el a gold 3 Remélem 3-at behuz azert minimum 15-ből
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #20451 üzenetére
Alapból megértem a problémád. De mikor nyitogattad a pl totsokat azt volt vagy 3 millád te meg elkúrtad hülyeségekre akkor mit vársz? Abból a pénzből megvehetnéd a játékosok 95%-t kb. Ott volt az esély, hogy olyan játékost használj akivel szeretnél játszani.
Így 2 pack után ez a Benzema+Sancho duó nem néz ki rosszul. Igaz, hogy belefájdult a szívem abba, hogy Sanchest kikell raknom a csapatból meg, hogy pick Lala+Carvajal mellett Hakimire költök de Sanchot beakartam építeni
-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit igazságtalan, hogy nem kapott mindenki csomagot. Volt aki a levétel előtt kirakta és top lapot nyitott, tehát nem volt mindenkinek rossz...
350-400k-ba kerül és van aki duplán kapja.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #20457 üzenetére
Na, ha valakinek akkor neked nincs okod panaszkodni
PSN: xszabikax
-
toxicjew
addikt
Duplicate Sancho Ennél stílusosabban nem is végződhetne ez a rész.
-
Woodslave
félisten
válasz toxicjew #20460 üzenetére
Erről is sokszor volt szó. Faxért nem lehet csak egyszer boldoggá tenni a játékosokat. Messi Ronaldo.. Mit számítana? Na de mindegy tényleg jobb igy elengedni ezt a xart. Seca játék élmény se ezek a pakkok nem érnek meg 10 percet az ember életéből
-
Arsenal9507
csendes újonc
Pls valaki segitsen! Fifa nem engedelyezi a profilom, valamifele personal settings load failedet ir.
Utanaolvastam, masnal is elofordult mar ez a problema.
Guest accountba valo atjelentkezes sem segitett -
sz_abika
addikt
97 + 96 + 92 = 94es Sommer
PSN: xszabikax
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #20462 üzenetére
Nekem Benzema jött. Jobb lap Albertónál? Jobb. 200k van a 2 lap között. Sancho is 300k-val több ps-en. Ha lenne pénzed nem ebből várnád a csodát hanem lenne értelmes csapatod és ha ez beadná akkor örülnél ha meg nem akkor játszanál azokkal akik vannak.
Én is hatalmas hülyeségeket csináltam idén a játékban.
Soroljam?
TOTY alatt 600k-t toltam bele pl upgrade sbcbe és 0 TOTY jött.
1-szer 700k 1-szer 300k-t költöttem el promo packokra miután felbaszott a Wl.
700k-t toltam bele a francia upgradebe egy Renato Sanchesért.
Kiraktam Goretzkát,Alex Sandrot akiket kb 10 meccsen ha használtam.Az a közös mindben, hogy mindig megvoltam elégedve az aktuális csapatommal mikor csináltam ezeket így nem bántam meg, hogy nem jött semmi. Megpróbáltam nem jött be és ennyi.
-
Madn!ght
addikt
Tökéletesen egyetértek!
-
Woodslave
félisten
válasz Nandinagy #20465 üzenetére
Nem ez a lényeg. Nem vártam ettől azt hogy a csapat jobb legyen. Nyilván egy Messivel jobb lenne. Azt vártam hogy kapjak vmit aminek lehet örülni. Tök mindegy lenne eredmény szempontjából.
Vertem le tots Messis meg yedder csapatot vertek le gold yedderel ugyanúgy div 7-9 és vissza ingaznék. Nyilván azt kelett volna csinálni hogy 2,7 m coint elrakni rare plqyereket venni azt eladni most meg 3.5 millió coinbol venni vkiket. Hú
-
thebigK
addikt
Van Dijk jott
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LendvaiFeri1
addikt
Megérte. Janem.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Edgar2621
őstag
Mi ma nyitottuk ki sorban a deluxe-ultimate-deluxe pakkokat, az eredmény: Gnabry-Kimmich-Kroos (biztos német szerveren voltunk ). Úgyhogy jött Toty Mane a csapatba és [ez lett a végleges csapat]. IG majd Nedved és Benzema lesznek elöl, esetleg Mane ha nem működik a támadójáték. Kíváncsi vagyok hogy működik majd a Hendo-Kroos páros a középpálya tengelyében, elvileg nem rosszak és jól kiegészítik egymást, de nyilván egyik sem egy Moments Vieira vagy Toty Kante (aki egyébként a legjobb lap azok közül akiket próbáltam). Innentől koca játék jön, a Futtiesra visszatérünk, addig még csökkentett üzemmódban pár WL és kevés SB vagy DR ha lesz kedv. Na akkor ennyi volt az idei rész, mondanám hogy jó móka volt, de nem akarok hazudni nektek
XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
Én sem értem ezt, tegnap pont akkor vették le az SBC-t amikor az utolsó lapot raktam bele és váltottam volna be. Adhattak volna mindenkinek egy plusz pakkot, ez tényleg ilyen pitiáner húzás már megint az EA részéről.
XO: Gollami26
-
MdewC
nagyúr
válasz Arsenal9507 #20463 üzenetére
Erre vki?
Köszi!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Woodslave
félisten
Na gyerek silver 1-et behúzta Luiz Alberto 18 meccs 20 gól cam én nem játszottam ma. Próbálom ezt jó szokásnak megőrizni
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #20476 üzenetére
Pedig mindig ilyen Néha mikor Gabó megy egy 29-1-t és ilyen 60. helyen van este 10-11-kor reggelre simán kicsúszik belőle. A legtöbb profi este játszik vagy éjszaka.
Sőt én ilyen szintű try-hardot még egyik wl alatt sem tapasztaltam mint most A tegnap-tegnap előtti meccseim 90%-a egy kín szenvedés volt annyira tartotta mindenki a labdát.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
-
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #20479 üzenetére
Mert ha belegondolsz pénteken kezdődik a wl és az emberek nagyon nem lépnek ki 2-0 után sem így minél több gólt lő annál jobb skill ratingje lesz Ha vasárnap nekiülsz és a legtöbb ellenfelednek is van még 10-15 meccs aztán látja, hogy esélye nincs 1-0 után kilép ami alig dob valamit a skill ratingen
Mondjuk Hashtagék szerintem beköltöztek a csapathoz vagy van ott szobájuk mert a legtöbb hajnalban játszik folyamat
-
thebigK
addikt
Ez a tots alisson kurva nagy egy kutyauto, pfejj
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LendvaiFeri1
addikt
15 meccsből még 4 kell, remélem meglesz az este folyamán.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Elkezdtem WL-ezni, gondoltam kipróbálom, hogy az milyen...
Van ugye 5 ilyen "gyakorló" meccs. 5-ből 4-et buktam, de a vesztes meccsek is ilyen egyenlőek voltak, 2 meccset 11-esekkel buktam el.
Mióta letelt az 5 meccs, olyan ellenfeleket kapok, hogy már győzelemnek könyvelem el, ha 5-nél kevesebb gólt kapok -
forras2
őstag
Chemistry az mire való? Az számít ténylegesen valamit is?
Olyan ellenfeleket kapok folyamatosan, akiknek ilyen 30-40-es értékük vannak, 91-92-93 ratinggel, és nincs pontatlan passza, nincs pontatlan indítása, minden lövése kapura megy, nem fulladnak ki az emberei... -
Woodslave
félisten
válasz forras2 #20491 üzenetére
30-40-es chem csapat wlben.. Aha milyen platformon nyomod? 43-as chem van egy csapatomban három sárga vonal azaz hat játékos között van soft link... Két játékos nem a posztjan van. Én ilyen csapattal még soha nem talalkoztam nemhogy wl de rivalsban se nagyon.
Nézd meg a statokat. Aki pl 2-es chem - 13 minden statjából. Meg lehet van vmi büntetés ha a csapat chem alacsony azt passzolom.
-
grimmjow67
tag
Igy hogy iconokat beraktak karriermodba szerintetek 1 szezon utan nem fognak visszavonulni a jatekosok?
-
Woodslave
félisten
válasz forras2 #20493 üzenetére
Akkor vagy csalók vagy full idióták. 30-as chem akkor van bár lehet akkor is több ha mindenki a posztjan van de egyik sem linkel azzal akivel kapcsolatban van. Sztem ezt kimondottan művészet összehozni
-
toxicjew
addikt
Befejeztem a wlt és ezzel együtt a PCs Fifa pályafutásomat is. Ami itt megy az a játékiparhoz és a szórakoztatóiparhoz nem méltó. Ha ősszel sikerül beszerezni egy konzolt akkor lehet szó folytatásról, de itt ez ennyi volt nekem.
-
toxicjew
addikt
válasz Woodslave #20498 üzenetére
Én eddig védtem a platformot miszerint nincsenek csalók (ez a vád éri főleg), de az utóbbi időben sajnos megtapasztaltam a saját bőrömön, hogy ez egy fertő. Draft játszhatatlan, random beszophatod ha jön egy Windows értesítés, nincs market, de ami az igazán vérlázító, hogy bejön a világtalan faszfej gyerek és 100/100 green timedet lő. Futásból, 180 fokból, ahogy csak akarod. Tavaly még talán-talán elhittem volna, hogy ennyire ügyes valaki, de idén ez kivitelezhetetlen. Rá is lehet keresni, írnak róla több helyen is, hogy van ilyen hack. Még ha maga a játék jó lenne, de botrányos milyen ótvar szar az is. Köszönöm, elég volt
LendvaiFeri: ugyanez itt is. Ma totálisan máshogy mozogtak a játékosaim, mint tegnap. Egyszerűen semmit nem lehetett beadni, semmit. Ez mondjuk nem hiszem, hogy a platform hibája, egyszerűen ilyen kontármunka az egész. Mintha odaadták volna az utcabéli építkezésen a munkásoknak, azt csináljanak vele amit akarnak. Ez egy igénytelen szoftver Pentium 2es szerverparkon üzemeltetve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest