Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Attila432
üzenetére
sztem teljesen normáisan kérdeztem, ha vki arrogáns volt, az te voltál...ezért rossz az írásban való kommunikáció, mert nem lehet visszaadni a beszéd szépségeit...
semmi rossz szándék és támadás nem volt részemről, ha úgy érzed, akkor elnézést kérek!
és tényleg kíváncsi voltam, hogy más mit lát benne?mire számítok egy játéktól? újítások, de nem az, hogy picit szebb a grafika...pl tavaly jött egy új motor, sbc-k, WL, journey, stb... nah ezekre azt mondom vmi! tavaly is a játék elején, sztem eléggé eltalálták a gameplayt, aztán a 78. patch után visszakaptuk a 16ot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest