Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzakalyAti
tag
válasz
Geradossz
üzenetére
Edgar tavaly rengeteget szólt hozzá, és segített az embereknek, amikor Te még nem voltál itt. Igen nagy az állatkert, igazad van, nincs a fórumon olyan ember akivel nem vesztél még össze.. Ja és itt bármibe fogadnék, hogy meg is verne téged meccsen. Tudod amikor már a 20. embertől hallanám, hogy idegesítem, kicsit elgondolkodnék magamban is

-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Expendable
üzenetére
Jaj, rosszul irtam. Az upgradekre gondoltam. 😀
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Te is ezt mondod hogy kerkedtem, de most megint minek szolsz bele? Irigykedsz? ha kotekszel kerlek akkor masold is be a kerkedesem ne csak mond, mint a tobbi aki nem tud olvasni es ertelmezni. Ha eddig csondbe birtal maradni, most is megtehetted volna. Am csomo jatekostol irtam, hogy jo de azok is negativ velemenyek. Xddd inkabb ha kerdes van arra valaszolj kotekedes helyett. En mar valaszoltam jo parra te mivel readonly vagy nem, akkor melyikunk a hasznosabb tag? Mellesleg en legalabb a jatekrol irok nem offolok es kotekszek ennek aztan sok ertelme volt. Nagy az isten allatkertje.
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
üzenetére
Valamikor én is Lemarral szerelem Henryt, nem értem hogy hogy a francba.
Varane lepattan róla de Lemar nem ?
volt olyan srác aki Kanté-Bakayoko CB-ket használt, egyszerűen olyanok voltak mint egy fal.
De ott legalább még el is hiszem hogy lehetséges hiszen CDM-ek és a fő dolguk a rombolás, de Origi meg Willian ? -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
az mèg jobb, ikonokkal még durvább lehet a story 
-
Kristof_94
nagyúr
Bár lehetne régiót váltani, mert már rosszul vagyok, hogy lengyelekkel kell játszani.

-
Bazsi1987
őstag
Bpl-be kik a jó cb-k? Kb 80k coinom van kettő cb-re😊
-
törölt tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Ez amúgy tényleg így van, tapasztaltam már én is. Sokszor mintha nem jelentenének semmit a defending és physical.
Én nem szoktam ilyen posztokra csatárokat tenni, de sokszor szaladok vissza szerelni ilyen Giovinco félékkel és simán elveszik az erősebb játékosoktól is a labdát. Utána meg a sentinel lappal 99 strength-es Oparát gond nélkül fellöki Son.

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
A múltkor én is találkoztam ilyennel. Ma meg Hagi és Rui Costa voltak a CM-ek, esélyem se volt...
-
ShiberMonkey
senior tag
Na jó azt hiszem ennyi a wl erre a hétre meg úgy amég meg nem fixálják ezt a nevetséges játékot, olyan középpályával játszanak (CM-ek) Origi-Willian-Jesus-Martial
és leszerel Origi meg Willian simán, sok értelme van hogy 6 csatárral áll fel és a gép meg mivel meccs előtt 100 as chem volt tesz rá hogy Origi a CDM 
Átalakítok akkor 4 csatárt CM-mé aztán had szóljon.
Mert ez a valóságban 4-0-6nak felel meg
Szólok Kloppnak is hogy lehetne Mané Sturridge meg Solanke a CM
-
Tapodi11
csendes tag
Inform Thiago 89 kártyája milyen?
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek ovvy 4-4-2 felállása taktikája élet képes lehet?😊
-
A guru
addikt
Az csoportkörös TOTT december 7-8 körül várható?
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki észrevette rajtam kívül hogy befejezetlen lett a játékosok modellezése ?
baromira idegesít hogy átmennek a labdák a bokákon
meg legutóbb átollóztak (fél olló) Varane derekán és gól t kaptam ebből
könyörgöm javítsák már ezeket ki, nem érdekel a handicap/momentumse az hogy 50-ről lehet szórni a gólokat sem a pl csapatok dominanciája. De ez már annyira de annyira felidegesít hogy testrészeken megy át a labda/játékosok testrésze. -
Edgar2621
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Idén readonly módban vagyok leginkább és nem szeretnélek megbántani, de a játék eleje óta azzal kérkedtél, hogy mennyi pénzed van, meg sem kottyan amennyit a játékra költesz stb. A játékot folyamatosan fikázod, szinte nincs pozitív hozzászólásod, mindig csak rage kommentjeid vannak. Ezt mások is leírták Neked, de azt mondtad Te nem vagy olyan, Te soha nem írtál olyat. Nézz szembe magaddal, olvass vissza, egyszerűbb lesz elfogadni magad, mint küzdeni ellene.
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek jönni fog a köv icardi if lap? 😁 Kettőt vert tegnap is😊
-
Buster17
addikt
Hali!
Hogy lehet online meccset játszani?Xbox one, live van, online részén vagyok, írja hogy 4ezer játékos van, keresés van, de nem talál.
Mi lehet a gond?
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez az 5 miliós kérdés, és nemtudom a választ

De nem ez a kérdés

-
s0p0q0r
aktív tag
Sziasztok! Valaki tud olyan esetet mondani, amikor kifejezetten megeri osszerakni a ligara specializalt sbc-ket?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Plusz miért nincs Di Maria és Pastore között?
Garsza: meg is válaszoltad. Plusz gyorsabb.
-
A guru
addikt
Na egy kis helyzetjelentés:
A hétvégére IF Son érkezett a csapatba, WL-ben Gold 2 SB-ben elite 1 lett a vége, Son brutális 53 meccs 74 gól 24 assist, mindenkinek tudom ajánlani.
-
Lori82
senior tag
Érdemes most vásárolni? Én úgy látom, hogy egy-két játékos drágább. Pl Aguero, Kante. Manét Pc-n viszont 30k-ért el tudtam hozni. 38-40 körül adja a többség.
-
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen egyetértek és most megfogadom,hogy max egy ilyen sbc-t fogok ezentúl megcsinálni. Beleteszek egy csomó 83-ast és ad egy Malaga Lm-et Untreadable. Szerintem el van átkozva az origin accountom. Az összes fleshből egy Rose jött 😠😠 és szinte az összeset megcsináltam. Megcsinálom a liga Sbc-ket, Marqueekat (bár abból is ömlik a fos) oszt csesszék meg.Rohadt férgek 😠
-
Kristof_94
nagyúr
Azért ma kiderült, hogy egy 83-84-es sbc esetén a 84-es lapok lazán duplázódnak és ez még csak az első TOTW sbc nap. Csak kérdés az, hogy mikor megy megint 2000 körülire. Szerintetek? Január körül?
-
sarkany01
tag
Sziasztok. Segítségetek szeretném kérni! Megvásároltam a Standard kiadást, és ír valami olyasmit hogy kapok ajándék pack-eket. Azokat hol tudom aktiválni, vagy hogy van ez ?
-
Ragnar17
tag
Valaki aki nagyon ért ehhez a nagyszerű játékhoz, az elmondaná,hogy szerinte miért nem tudok kereskedni?
Fittnes lapokat vásároltam, amikor hirtelen folyamatosan ez az üzenet fogadott: "There was an error whith your bid. Another Team has bid higher than your most recent offer" .Azt értem mit ír, de mostmár semmit sem tudok venni, próbáltam már bronz playert, bármit, semmit se enged

-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok szerintem nem ez a játèk legnagyobb baja

Én szerencsére már csak jókat flashelgetek azon hogy az ellenfelemnek kiállítják a védőjét és utána 4:2-ről 5:4 re nyer
jó ez a játék amúgy, emlékeztet egy picit a lego soccer nevű pc-s játékra, nagyon imádtam, na kb annyira értelmes ezt a játékot szídni mint az előbb említett címet 
Gyerekeknek készült ez is meg az is. -
Garsza
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Akkor meg a season meccs után jönne a panasz. De inkább ne lovagoljunk ezen. Nektek is van egy véleményetek nekem is. Oszt kész. Mindkettőt alá lehet támasztani érvekkel. De változtatni úgysem tudunk rajta. Játszani kell élvezni a játékot (amikor lehet), törekedni az álom csapat megépítésére és a körítéssel megpróbálni minél kevesebbet foglalkozni.

-
Kristof_94
nagyúr
Te jó ég ezek az új pakkok mekkora rablás az összes, főleg a TOTW, de a ligásak sem kutyák.
-
Meghivott
addikt
Próbáljad, nyugodtan, de ne a WL-ben.
Ezt egyértelműen kizárnám, hiszen van még már mód ahol futtathatod őket.
A WL szóljon már a ténylegesen saját játékosokról.
Az, aki egy hete játszik, az ne legyen már játékosállomány tekintetében (a béreltek miatt) azonos szinten azzal, aki több hónapja nyomja. -
Platyi 71
csendes tag
Sziasztok az a nagy problémám lenne hogy a fifa 18 ban újaban nem tudok játékost cserélni és vissza lépni sem foggalmam sincs mi lehet a ezért kérdezném hogy jelentkezett e ez a hiba már másnál is ? Segítsetek légyszíves !
-
Garsza
veterán
Most nagy dilemmában vagyok. Hagi lapján gondolkodom. De néztem közben Rui Costat és csak kicsit gyengébek a sztatjai viszont sokkal erősebb és olcsób is. Lehet őt kéne megvenni. A 89 Hgi és 88 Costarol van szó.
90 Costat bealdoztam a DP sbc be. -
A guru
addikt
Nem tudom, hogy vagytok vele, de ezt a loan icon dolgot én megszüntetném. Előző meccsen csompikának megvolt loan Henry, Hagi és Ferdinand, sprint szlalom gól. Végül sikerült nyernem 5-3-ra, de azért szerintem ez abszurd, hogy 3 millás játékost 20k-ért egy WL-nek a felére meg lehet kapni...
-
dtrms
aktív tag
Nagyon kemény ez az totw SBC....
Csináltam egy untradable-t: Adebayor
Betettem tradesbe: Mustafi
Megint untrade: Adebayor
Megint betettem: Mustafi
Megint untrade......AdebayorJó változatos kis nyitások
-
dudu5130
őstag
Ennyire még nem csalta el ellenem SB-ben a meccseket a gép. 50000 pont szerintetek melyikre lesz elég?
-
Datsyuk
aktív tag
TOTW tradable-ből jött egy Mustafi
Én nem is kísértem tovább a szerencsémet. Megy szépen a csapatomba.https://www.futbin.com//18/squad/1461140
Valakinek van esetleg tanácsa, hogy melyik lenne a legjobb formáció amit velük játszani lehet?
4-3-2-1 -et már nem érzem annyira hatékonynak mostanság..... -
p0ty
aktív tag
úgy látom az sbck meghozták a totw pogbákat annyi van a piacon le is ment az ára kb 3-400k
-
lanikai
aktív tag
na, ezzel a repeatable TOTW sbc-vel szépen megölték a befektetéseket
-
A guru
addikt
Szépen beestek az eheti totw játékosok árai. Vidal kb. 1,5-2 óra alatt 100k-t ment le.
-
Ragnar17
tag
6db TOTW eladható pakkból, 2 Zieler, 1 Dante, 1 Adebayor, 2 Raffael

Mindegy, még tegnap vettem hozzá informokat 11ezerért, ezek mellett eladtam vagy 10-12-őt 17-18ért.De azért egy nagyobb kieshetett volna

-
gab.gergely
tag
Vajh ezekből a liga upgrade sbc- kből is megvan az általános, kb 0,0000000001 % esély icont kirántani?(mer ha nem, jónagy trógerek)
-
Geradossz
aktív tag
Amit leirtal, abbol a fele megint nem igy van mert amiket leirtal nem azt allitom arrol mar en nem tehetek, hogy nem erted mi a bajom. De tema lezarva ertelmes ember meg ha valami nem tetszik neki nem beszologat hanem nem foglalkozik vele nekem se tetszik egy ket hozzaszolas megse szolohagok be elkezdem olvasni, ha nem erdekel abbahagyom a felenel ennyi.
-
-
Garsza
veterán
Tegnap megvettem Sandrot Chiellinit. Mér csak ők kellettek hogy kész legyen a csapat.
És hát azt kell mondjam elképesztő OP mind a kettő. Chiellini 6/6 sikeres szerelést hajtott végre az egy meccsből amit játszott. Szadró meg úgy futkározik a szélen shadow lappal (mert azzal vettem) mint egy gyorsvonat, lekövethetetlen. Egy másik új player Loan Hagi, na ő is nagyon jónak tűnik 2/1 zárta a meccset. Azt hiszem be kell szereznem a rendes lapját is minél előbb. -
vatafakk
aktív tag
Na itt az utolsó tüzijáték a black friday upgrade sbc-k sorával.
Végre kiüríthetem a transfer listem a 800ért vásárolt 83-as playerektől megszabadulva. -
nyervi
aktív tag
válasz
Geradossz
üzenetére
no, még utoljára nekifutok: de! jó játékosnak tartod magad, mert bevallásod szerint téged mindig a gép ver meg, az ellenfél játszani sem tud. ha nyersz, be nem látnád az istennek sem, hogy ott viszont valószínűleg téged is nyom a gép egy (12-es nyerő sorozatnál pl., nem minden meccsen, néha). ócsárolod a játékosokat, mert a valóságban kik azok, nem is tudnak olyasmit. no, ez játék és nem a valóság. ha egy 81-es Jesus bármit tud, akkor egy 88-as Robben már hadd tudjon távolról lőni. lenézed az ellenfeled, mert ha megver, akkor nem tud játszani. kétségbe vonod M.Gabó tudását, mert ő is biztos csak otthonról tud úgy játszani. milláért is bizonyítod, ha kell. holott a csávó azért már egy teljesen más szint, nem csak otthonról játszik.
mindenkit idegesít a játék javarészt, értsd meg, de ilyen sűrűn összesen nem morcogunk miatta. ekkora rinyapirit, mint te.....bakker, nő létemre nem sírok ennyit

-
dudu5130
őstag
Flash sbc-kkel eddig egész jól állok. Kb 3 000 ráfordítás és egy IF Kruse, SIF Icardi és egy Oblak. meg azért voltak jó áru 82-83 ratingü lapok.
-
A guru
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Most szerintem nem lett más a gameplay múlthét óta, szerintem csak kifogtál 2 futóbolondot.
-
ShiberMonkey
senior tag
Huhh srácok én ezen a héten nem nagyon játszottam és most néztem hogy Gold 2 voltam múlt héten és így WL-ben vagyok.
Mi ez az új gameplay ?
baromi gyors, plusz 2-ből 2 meccsen is félpályás lapos kiugratást használnak az ellenfelek (4-1-2-1-2-ben) ? Az első meccsen ezt be is szívtam a màsodiknál rúgtam 1 gólt és passzolgattam csak, de amikor az ellenfélhez ment a labda egyből jött a kiugratás a vèdőim meg a csatár futottak el a labda elől (a csatár így legyorsulta a védőt és elé került
) ergo a védő a csatárt fogja szó szerint és nem labdára irányul a mozgása, közben simám közbeavatkozhatna 
Szóval megint jött egy Youtuber és elmondta a népnek a glitchet vagy mi történt ?
Csak azért kérdem mert ha van egy ilyen új taktika akkor skippelném a WL-t nem igazán èlvezetes így játszani, de ha csak véletlen kaptam 2 ilyen ellenfelet letolnám a maradék 38-at
-
Z'Z"
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Persze jogod van, de egy bizonyos keretek között, mert itt is vannak szabályok!
De már korábban is felhívtuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásaiddal tisztelj meg másokat és ha még rövidítel is, legalább legyen értelme a mondanivalódnak.
"Hozzászólás:
Figyelj a helyesírásra és az érthető fogalmazásra, mert sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ egy összeszedett, jól megírt kérdésre, mint egy nehezen értelmezhető betűhalmazra."
És itt a betűhalmaz a lényeg, mert sokan ezért akadnak ki.Egyébként volt, vagy még van itt olyan kolléga, aki ilyen vegyes érzelmekkel pakolta tele a topikot.
-
sz_abika
addikt
Jó hogy az embernek van okos karkötője. Legalabb tudja h 5-0-1rol nem feljutni 5-0-5el az bizony 167es vérnyomás peakeket bir adni.
-
Bazsi1987
őstag
Cb-nek mi kell hogy if lapot kapjon? gól assist brutál védekezés?
-
Geradossz
aktív tag
Nem tartom magam jo jatekosnak egy elit szintunek tartom magam de meg annak se. Ha havi egyszer elite tudnek lenni elegedett lennek. De azt akkor sem vagyok kepes elfogadni h minden heten 10/9 meg 12/10 es altalaba onnan a 15 ot se erem el. Pedig akarmennyire is objektivan nezem mindig arra az elhatarozasra jutok hogy se a csaptok se az ellenfelek nem erosebbek. Egy ket kivetellel de azok utan nem is hisztizek mert skillel vernek el 2-3 gollal ugy h en joesetbe lovok egyet nem pedig ugy h lovok 4 et az elllenfel meg bemakol 5 ot meg lo egy olyat ami skillbol van. Am meg ha valaki unja ne olvassa en unom xy sorozatot nem nezem es nem is regalok az ottani forumra aki uja amit irok ne olvassa es ne reagaljon de jogom van leirni ha akarom minden nap.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Geradossz
üzenetére
O sem feltetlen szemelyeskedni akart veled szerintem. De te mindig ezt csinalod. Idejossz, kiakadsz. Unalmas. Amiket leirsz ez mindenkivel megtortenik. Igen, ennyiszer. Igen, ugyanigy, igen 5 kapufa. Del Pieroval. A szavaidbol az erzodik, hogy te k...va jo jatekosnak tartod magad. Majd elered az elitet, ha meg tudsz fejlodni jatekban ehhez kepest, ahol vagy. Amikor mar ezek a kapufak nem fognak szamitani. Mindenki megerti itt a frusztraciodat, csak mar mindenki baromira unja, amennyire beszelhetek a masik ket srac neveben is, akik hozzaszoltak. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

volt olyan srác aki Kanté-Bakayoko CB-ket használt, egyszerűen olyanok voltak mint egy fal.

Én nem is kísértem tovább a szerencsémet. Megy szépen a csapatomba.