Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu

FIFA 17 topikösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24601) jose999


jose999
senior tag

BEAG Budapest Beer Krisz jó volt? Szánalom. Real mez Real szerelés, természetesen full angol 81-es csapat csapat. Jatéktudás nulla, nyomja előre a kart, majd lesz valami. Becsuszok, átfut rajtam. Oblak áll a kapuban, a kezére megy a lövés, és áll. Meg sem moccan. Felrúg, kb 4x,mert elvenni azt nem tudja, egy szabadrúgást kaptam. Sárga? Hagyd már ;) a taktikám sehol, védőim elől, Modric Iniesta egyetlen jó passz sem előre, folytathatnám. 3-0 után kiléptem :) az összes gól után természetesen ki a szöglet zászlóig, majd középkezdésig nézni a benga afrikai csatáraidat... Gratulálok Beer Krisz, ügyes vagy, remélem élvezted.... Pfff... Legalább te ;) pacsi!

[ Szerkesztve ]

Gránit bankos ajánlókódért keress privátban (8000 Ft jóváírás) „Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

(#24602) gabigyerek válasza Kristof_94 (#24599) üzenetére


gabigyerek
senior tag

:DD :DD :DDD

PS4

(#24603) peetie1 válasza gabigyerek (#24596) üzenetére


peetie1
aktív tag

Régebben nekem sem jött be a defenzív felállás, akkor meg abból kaptam a gólokat azonnal. De ilyen ez a fifa, ami ma működik holnap már nem és fordítva :)
Lehet az is, hogy felállást is váltottam, most ennek a komának a taktikájával tolom, és jópár szezon óta működik. [link]
Persze az is lehet, hogy így a játék vége felé a jobbak abbahagyták, így könnyebb nyerni, nem tudom. (azt nem hiszem, hogy a játékom fejlődött volna hirtelen sokat)
Sőt, azt is észrevettem, hogy már nem aláznak szét a nonrare nochem 4-4-3(4) csapatok. Aki durván megalázott annak a Ronaldójával nem tudtam mit kezdeni, a másik meg az 5-2-2-1es felállás volt, ami ellen nem bírtam.

[ Szerkesztve ]

(#24604) MdewC válasza Kristof_94 (#24599) üzenetére


MdewC
nagyúr

:DD :DD :DD :C

Egyébként kár lenne! :)

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#24605) Kristof_94 válasza MdewC (#24604) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Persze! :) De nem csodálkoznék, ha történt volna már ilyen! :U

(#24606) Edgar2621 válasza Kristof_94 (#24599) üzenetére


Edgar2621
őstag

Ez kimondottan jó írás lett, lehet hogy inkább ezzel kellene foglalkoznod Fifa helyett és itt nem arra gondolok, hogy rosszul játszol, de az idegeid láthatóan megsínylik az UT-t :D

XO: Gollami26

(#24607) Szigma70 válasza MdewC (#24598) üzenetére


Szigma70
addikt

Persze, lehetne jó, de ahhoz EAnak akarni kellene , hogy jó legyen, ne csak pénzgyár.

Túlképp csak egy keretfrissítést, és némi game módot fizetünk meg évről évre ujj játék árban, ami más játékoknál max egy DLC, és abból sem biztos, hogy fizetős.

Ha kicsit hozzáértőbben gondolunk bele, van a gépünkön egy szoftver, ami a milliónyi adatból generál egy adott pillanatban egy helyzetet, ugyan ez van az ellenfél gépén is, a két adat játék közben cserélődik a két gép között az EA szerverein és az internet labirintusán keresztül, majd a saját gépünk a kapott adatok alapján összeveti a saját számításaival, és generál egy helzetet ami az adatok alapján szerinte valós, de a valósághoz képest késésben van. Ha a sok mikroszekundumnyi idő összeadódik, szinte örülhetünk, hogy ennyire játszható a game. Persze, kérdezhetnénk, hogy hát a COD megy, az OW, meg a BF megy szuperül, és ez csak egy focis játék, ebben semmi extra. Pedig nem, ez sokkal bonyolultabb mint egy FPS, sokkal több a változó, a lehetséges végkifejllet stb. Ráadásul az EA megnehezíti a saját dolgát azzal, hogy a sok csiribiri szines lap, meg chem lap, csapat chem, tréninglap mind mind csak növeli a változók számát, és akkor a játékos tudásával, az internet sebességével, a szerverek telitettségével még nem is számoltunk.

Mindezek ellenére az EA bekaphatja, mert ha akarná, és esetleg csak 2 évente jönne ki ujj játékkal, akkor lehetne ez sokkal jobb is, de akkor fele annyi lóvét kaszálnának.

@Kristóf

PLS ha ez realizálódik, kérd meg a párodat, hogy dobja fel a youtubera :D :R

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#24608) Kristof_94


Kristof_94
nagyúr

Köszi mindenkinek! :D :R :C

(#24609) Darabokra válasza gabesz82 (#24589) üzenetére


Darabokra
senior tag

Te pedig ezzel arra célzol, hogy én köteles vagyok mindig mindent elnyomni? miért ne nézhetnék meg egy visszajátszást, ha épp kedvem tartja? mindenki csak monotonon nyomkod el mindent, örülök neki, ha néha van olyan aki kicsit is kíváncsi velem együtt, mire kapott sárgát mondjuk.

(#24610) gabigyerek válasza Szigma70 (#24607) üzenetére


gabigyerek
senior tag

Persze mindenki tudja, hogy egy-egy mozdulat mögött mekkora tartalom mozog, de most vagy vállalnak valamit és teljesítik, vagy mondják azt, hogy bocs skacok amíg nem tudunk olyan számítási teljesítményt alkalmazni hogy ez normális keretet adjon a játékosoknak, addig nincs fifa pont vásárlás csak fun.

De hogyha valóban tudják, hogy túl halad a mai kor lehetőségein a megfelelő kiszolgálási színvonal, akkor ne ösztönözzenek arra, hogy vásárolj valós pénzért "sorsjegyet" hogy kinyiss valakit a pakkból.

És ez az amin elcsúszik az egész, ami miatt még el lehetne nézni az EA-nek a hülyeséget meg kifogást.

Az adatok fénysebességgel terjednek kontinensek között is, a szerverek olyan szintű adatfogadásra és feldolgozásra képesek amivel tpl több millió ember tud egyszerre kommunikálni, skypeolni, olyan korban vagyunk ahol a Nasa több millió fényévekről tud rádióhullámokat fogni, a konzolok azonnal képesek lennének fogadni és feldolgozni a jelet, hiszen egy offline meccs esetén is hasonló utasításokat kap a játék "mechanika" csak ott az AI-tól. Szóval nem fogadom el az input delayre mindezek fényében az EA-nek semmi kifogását. Igaz, nem is kérnek bocsánatot emiatt, még annyi sincs bennük.

[ Szerkesztve ]

PS4

(#24611) Szigma70 válasza gabigyerek (#24610) üzenetére


Szigma70
addikt

Mi ösztönözné őket arra, hogy jobbat csináljanak?

Konkurencia nincs, eladott példányszám csökkenés nincs, nyilvános hőbörgés nincs, és ha lenne is, max annyi lenne a válasz, hogy nem kötelző megvenni, vegyünk más focis játékot. És itt be is zárul a kör.

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#24612) sz_abika


sz_abika
addikt

Látszik hogy a nagyok kihaltak DIV1ből...tegnap zsinórban 3 win , negyedik úgy lett bukta, hogy igazából a B csapattal álltam ki és úgy vettem észre hogy ha nincs TOTS Immo a csapatban, akkor nincs támadás sem, nem tudom pótolni.
Ebből a keretből senki se vált be igazán tartalékcsatárnak, igazából Eder az egyetlen akin érezni az ST feelinget, de ebbe a keretbe azért már nem jó érzés integrálni.

PSN: xszabikax

(#24613) Szigma70 válasza sz_abika (#24612) üzenetére


Szigma70
addikt

Én most próbálgatom 85ös Bernardeschit,, eddig jó

Eder tényleg OP :)

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#24614) gabesz82 válasza Darabokra (#24609) üzenetére


gabesz82
senior tag

Nekem meg nem tartja kedvem, ezért vélemény a vélemény, ha leszarják ha nem. Te így játszol én meg máshogy.

PSN: Morfologus82

(#24615) gabigyerek válasza sz_abika (#24612) üzenetére


gabigyerek
senior tag

Javaslom Gomezt. Nagyon vadállat :)

PS4

(#24616) sz_abika válasza gabigyerek (#24615) üzenetére


sz_abika
addikt

Kis töpszli, volt 84, 86os , csak futónak jó a szélre nálam. Immoval le lehet pattintani sok CBt is.

Venni meg nincs rá pénzem, gyak minden IF/TOTS nekem untradeble , 50kért meg nem adják:)

[ Szerkesztve ]

PSN: xszabikax

(#24617) dracox válasza Szigma70 (#24611) üzenetére


dracox
addikt

Ezért lenne jó ha a 2K games csinálna egy olyan focis játékot ami kellőképpen p*csán rúgja az EA fifáját.. A PES is mehetne a levesbe a BL licencével együtt...

(#24618) sz_abika válasza dracox (#24617) üzenetére


sz_abika
addikt

Először valami jatekmotort szerezzenek, mert tolom a kosarat, de nagyon nevetséges ahogy az emberek kineznek benne. :DDD

PSN: xszabikax

(#24619) #TOTTI válasza Darabokra (#24609) üzenetére


#TOTTI
őstag

Bugos potyák nézegetésével rabolod mások idejét, online úgy korrekt ha elnyomod.

(#24620) nyervi válasza Darabokra (#24609) üzenetére


nyervi
aktív tag

szerintem azzal nincs baj, ha visszanézel 1-1 gólt, szabálytalanságot vagy helyzetet. szíved joga. viszont az már eléggé idegesítő kategória, aki egészen addig nézi míg pl. a góllövő játékos nagy komolyan belebólogat a kamerába. mert azon mit lehet nézni? :Y

(#24621) ShiberMonkey


ShiberMonkey
senior tag

Valaki pár meccset? (PS4)

(#24622) Z'Z"


Z'Z"
őstag

Mai termés: :)

Persze a srác a szokásos sprint, szlalom kombinációval és az előreívelt labdákkal próbált érvényesülni.

Rögtön behozta Miranda helyett IF Sergio Asenjot, aki eszméletlen jól védett.
Ennek a cserének így mi értelme volt?
A brazil természetesen maradt CB poszton, akivel csak becsúszkálni tudott, de a 70. percben össze is szedte a második sárgáját, viszont így is 2-2 lett a végeredmény.

(#24623) sz_abika válasza Z'Z" (#24622) üzenetére


sz_abika
addikt

Már en is láttam nem.egy ilyen csapatot, sőt Mane RBnek rendszeres szereplőkent latom..

PSN: xszabikax

(#24624) Szigma70 válasza MdewC (#24604) üzenetére


Szigma70
addikt

Caldaran milyen lapot használsz? Shadow?

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#24625) MdewC válasza Szigma70 (#24624) üzenetére


MdewC
nagyúr

Igen.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#24626) Szigma70 válasza MdewC (#24625) üzenetére


Szigma70
addikt

Jól éreztem :)

Köszi

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#24627) A guru


A guru
addikt

Tegnap játszottam egy kicsit, vegyes eredmények születtek. Ami biztos, hogy 10 gólból ha 2 olyan született ami nem valami hendis retek volt, hanem szépen kidolgozott akció akkor lehet sokat mondok. Volt egy fickó Draftban, játéktudás: 0, annyit csinált, hogy beívelgette a védőim mögé a lasztit, így lőtt 4 gólt, végül 4-3-ra nyert ezzel a féreg játekkal. Örülnék ha a 18-ban nagyobb hangsúly lenne a cseleken, kicsit finomabb lenne a játék.

(#24628) ShiberMonkey


ShiberMonkey
senior tag

Jó reggelt mindenkinek.
Tegnap volt időm normálisan fifázni és sikerült egy nagyon jó svéd játékosba futnom, baromi jó meccset toltunk.
Igaz kikaptam 4:1 re úgy hogy a 70. Percig vezettem, de megérdemeltem.
Na de a lényeg, a srác kreatívan játszott és kiugratta valahogy mindig a csatárjait.
Meccs után gratuláltam neki és megkérdeztem mivel állt fel és mi a taktikája. Azt mondta hogy 4-1-2-1-2 és nem nagyon szokta variálni az alap taktikát meg az instrukciókat. A srácnak 320-55-60-as statja van. Először azt hittem hogy csak nem akarja elmondani,de kipróbáltam én is.
Nagyon jól működött és tényleg balanceos volt az egész, védelemben még nem tudtam olyan jól teljesíteni (DIV 1-ben tesztelem) de támadásban nagyon kombinatív és veszélyes voltam.
Ha valaki esetleg használja ezt az alakzatot (én a tavalyi részben használtam csak) és megosztaná velem a tapasztalatait az megköszönném :)

(#24629) sz_abika válasza ShiberMonkey (#24628) üzenetére


sz_abika
addikt

Engem nagyon zavar a szélek hiánya, én ennek az LM/RM formációját játszom a kezdetek óta - hol több, hol kevesebb sikerrel. Egy sokat futó fizikális CDM a védekezés kulcsa, akit stay backre állítasz.

PSN: xszabikax

(#24630) ShiberMonkey válasza sz_abika (#24629) üzenetére


ShiberMonkey
senior tag

Tehát a széles formáció jobb ? Ott is megvan ez a "fluid" érzés ? Köszönöm a segítséget :)

(#24631) sz_abika válasza ShiberMonkey (#24630) üzenetére


sz_abika
addikt

Ezt nehez megmondani... szerintem a keskeny verzió sokkal erosebb védekezésben, de támadásban elnyomnak a 4-3-2-1 meg a többi piramis formacioval. Ellenük viszont a szélesebb a jobb mert el lehet dugni a labdat :)

PSN: xszabikax

(#24632) ShiberMonkey válasza sz_abika (#24631) üzenetére


ShiberMonkey
senior tag

Teszteltem a széleset meg a szűk formációt és a szűk formáció jobban kézreállt nekem :) egyszer egy meccs ps4-en? :)

[ Szerkesztve ]

(#24633) sz_abika válasza ShiberMonkey (#24632) üzenetére


sz_abika
addikt

Majd egyszer, most megyek katasztrófa turizmusra kubaba :D

PSN: xszabikax

(#24634) Kristof_94


Kristof_94
nagyúr

PC-n nincs valakinek eladó egy TOTS Mertens? :)

(#24635) ShiberMonkey válasza sz_abika (#24633) üzenetére


ShiberMonkey
senior tag

Kubába én is mennék,jó retro autok :D

(#24636) Edgar2621 válasza ShiberMonkey (#24632) üzenetére


Edgar2621
őstag

Nem tudom most milyen lesz a hurrikán miatt Kuba, de gyönyörű ország és imádják a turistákat, úgyhogy ne aggódj. Maximum segítesz egy kis rumért és szivarért felújítani pár házat :)

XO: Gollami26

(#24637) ShiberMonkey válasza Edgar2621 (#24636) üzenetére


ShiberMonkey
senior tag

Az legalább szakmámba vágó tevékenység lenne :) Minden esetre remélem a körülményekhez mérten jól fogod érezni magadat :)

(#24638) Darabokra válasza gabesz82 (#24614) üzenetére


Darabokra
senior tag

Ezért meg nem kell leszólni másokat, szerintem meg ha leszarod ha nem, mert nem vagy jobb Te sem semmivel sem ezzel a gondolkodással.

(#24639) gabesz82 válasza Darabokra (#24638) üzenetére


gabesz82
senior tag

Parttalan a dolog, mert nem jól értelmezed a hozzászólásaimat, én befejeztem a témát, ha gondolod írj még, én nem válaszolok ezekre.

PSN: Morfologus82

(#24640) Szigma70


Szigma70
addikt

Úgy hiszem, ebben a részben ennél többet nem tudok, és nem is akarok kihozni .

Ez marad, ez lett, márciustól, abszolúte nulláról indulva. Div 5 ig jutottam, ennyi tellett tőlem kezdöként.

Franciák

Ingame felállás, cserepadon TOTS Sanson, és 85ös Tolisso, ,Ben Arfa

Olaszok

[ Szerkesztve ]

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

(#24641) sz_abika válasza ShiberMonkey (#24635) üzenetére


sz_abika
addikt

Én is mennék, ha reggel nem azzal kelt az utazási iroda hogy lemondja az utat, mert a fogadó reptérnél a terminált konkrétan lerombolta a hurrikán... #yolo

PSN: xszabikax

(#24642) Takika14


Takika14
aktív tag

Mikor indul a FUT 18 Web app?

(#24643) peetie1 válasza Takika14 (#24642) üzenetére


peetie1
aktív tag

September 15 – FUT 17 Web App goes offline.
September 20 – FUT 18 Web App comes online. If you’re eligible, this is when you can start using the Transfer Market.
September 21 – New Companion App launches. This is your chance to update your Companion App for FIFA 18 on Android and iOS.

(#24644) Takika14 válasza peetie1 (#24643) üzenetére


Takika14
aktív tag

Köszöntem szépen! :R

(#24645) tata93


tata93
tag

Sziasztok!

A fifa 17-ben összehozott ultimate team csapatom a 18-ban is elérhető lesz, vagy teljesen a nulláról kell majd elkezdenem? (Ps4)

Előre is köszi a válaszokat!

[ Szerkesztve ]

(#24646) Z'Z" válasza tata93 (#24645) üzenetére


Z'Z"
őstag

Teljesen a nulláról kell elkezdeni!
De kezdésnek fel tudod oldani a coin boostot, ami a katalógusból jár.

[ Szerkesztve ]

(#24647) blizzrd válasza Z'Z" (#24646) üzenetére


blizzrd
aktív tag

És Szeptember 21-től kik számára lesz elérhető a web app? Csak az Icon előrendelőknek?

(#24648) ShiberMonkey válasza sz_abika (#24641) üzenetére


ShiberMonkey
senior tag

Akkor reggeli kávé off vérnyomás 120 :/ hát sajnálom hogy így alakult.

(#24649) tata93 válasza Z'Z" (#24646) üzenetére


tata93
tag

Köszi. Akkor eladnom is felesleges a játékosokat? A coinokat se tudom átrakni?

(#24650) Z'Z" válasza tata93 (#24649) üzenetére


Z'Z"
őstag

Csak a megvásárolt pointokat tudod átvinni, coint nem!
Draftozd el, mert gondolom ha kijön a 18, már nem akarsz vele játszani.

@blizzrd:
Szerintem igen!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.