Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz vegitossj7 #68 üzenetére

Ezzel nem értek egyet, mi köze van az eszköznek ahhoz, hogy ki milyen tehetséges? :F A tehetség leküzdi az akadályokat, mert lehet, hogy én nem nyomok cseleket meccs közben, mint pl. a joy-jal rendelkezők, de én skillből pótlom ezt meg ésszel ami a foci alapja szerintem. (és most próbálok szerény lenni :DDD) Nem mondom, hogy világverő játékos vagyok, de ha a gép nem nyomja szét az ellenfelet akkor bárkit megszorongatok jöhet akármilyen Ronaldokkal (és nem azért, mert engem meg tol a gép). Mindezt low budget csapatokkal csinálom amik összedobhatóak 20-30-50 ezerből, cserepaddal együtt. Elég sok sikerélményem van a játékban nem panaszkodom, de a legtöbb vereség még így is elkerülhető lenne ha nem kapnék szánalmas gólokat vagy laggos ellenfelet amikor a labdát csak nyomozom, most éppen hol lehet, de ő meg vígan szaladgál abban a laggban, ez pedig nem a bill hibája :N
    Tegnap játszottunk este egy meccset -PennyWise- kollégával és bár 1 meccsből nem szabad kiindulni, mert lehet, hogy szerencsém volt, de szerintem egyáltalán nem játszottam alárendelt szerepet a meccsen, főleg úgy, hogy neki szerintem papíron egy jóval erősebb csapata volt. (3-0 ide, bár tény volt 2 szerencsésnek mondható gólom /1 szabadrúgás gól messziről és 1 hosszúba ellőtt labda Immobiletől amire a kapus nem mozdult, mert a rövidre várta a lövést/ és a védőim is szinte hiba nélkül játszottak)
    15ben futban div1-2ben mozgok, online seasons div1-2, coop seasons div1.
    Ezeket úgy értem el, hogy online nem játszottam még sosem huzamosabb ideig csak haverokkal otthon konzolon illetve a 12vel törtön online egy keveset meg a gép ellen szinte minden évben a fifaval.
    fut-ban pl. így állok: 152-46-115 (+95 gk)

Sok passzos, indításos passzokból építkezek (és nem az ívelt labda, sima lapos ;) ) ez a jellemző a taktikámra
    Itt van pl. egy tökéletes példa erre, hogy mit játszok. Illetve mit szeretnék játszani csak néha a játék ebben nem partner és a játékosaim össze vissza szaladgálnak, vagy passzolni nem tudnak. Na meg erre jön a meccs közbeni esetleges lagg ami ezt a stílust (és ebben az esetben az én stílusomat) megnehezíti rendesen. Szerintem ameddig képes vagyok billel ilyen gólokat szerezni nincs miért szégyenkeznem én úgy vélem :)
    de ez az én egyéni véleményem. És itt van az említett stílus a góllal: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés