Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ezzel nem értek egyet, mi köze van az eszköznek ahhoz, hogy ki milyen tehetséges?
A tehetség leküzdi az akadályokat, mert lehet, hogy én nem nyomok cseleket meccs közben, mint pl. a joy-jal rendelkezők, de én skillből pótlom ezt meg ésszel ami a foci alapja szerintem. (és most próbálok szerény lenni
) Nem mondom, hogy világverő játékos vagyok, de ha a gép nem nyomja szét az ellenfelet akkor bárkit megszorongatok jöhet akármilyen Ronaldokkal (és nem azért, mert engem meg tol a gép). Mindezt low budget csapatokkal csinálom amik összedobhatóak 20-30-50 ezerből, cserepaddal együtt. Elég sok sikerélményem van a játékban nem panaszkodom, de a legtöbb vereség még így is elkerülhető lenne ha nem kapnék szánalmas gólokat vagy laggos ellenfelet amikor a labdát csak nyomozom, most éppen hol lehet, de ő meg vígan szaladgál abban a laggban, ez pedig nem a bill hibája 
Tegnap játszottunk este egy meccset -PennyWise- kollégával és bár 1 meccsből nem szabad kiindulni, mert lehet, hogy szerencsém volt, de szerintem egyáltalán nem játszottam alárendelt szerepet a meccsen, főleg úgy, hogy neki szerintem papíron egy jóval erősebb csapata volt. (3-0 ide, bár tény volt 2 szerencsésnek mondható gólom /1 szabadrúgás gól messziről és 1 hosszúba ellőtt labda Immobiletől amire a kapus nem mozdult, mert a rövidre várta a lövést/ és a védőim is szinte hiba nélkül játszottak)
15ben futban div1-2ben mozgok, online seasons div1-2, coop seasons div1.
Ezeket úgy értem el, hogy online nem játszottam még sosem huzamosabb ideig csak haverokkal otthon konzolon illetve a 12vel törtön online egy keveset meg a gép ellen szinte minden évben a fifaval.
fut-ban pl. így állok: 152-46-115 (+95 gk)Sok passzos, indításos passzokból építkezek (és nem az ívelt labda, sima lapos
) ez a jellemző a taktikámra
Itt van pl. egy tökéletes példa erre, hogy mit játszok. Illetve mit szeretnék játszani csak néha a játék ebben nem partner és a játékosaim össze vissza szaladgálnak, vagy passzolni nem tudnak. Na meg erre jön a meccs közbeni esetleges lagg ami ezt a stílust (és ebben az esetben az én stílusomat) megnehezíti rendesen. Szerintem ameddig képes vagyok billel ilyen gólokat szerezni nincs miért szégyenkeznem én úgy vélem
de ez az én egyéni véleményem. És itt van az említett stílus a góllal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung LCD és LED TV-k
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Új, Bontatlan Zotac RTX 5070 /// Számla + 5 Év Garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tehetség leküzdi az akadályokat, mert lehet, hogy én nem nyomok cseleket meccs közben, mint pl. a joy-jal rendelkezők, de én skillből pótlom ezt meg ésszel ami a foci alapja szerintem. (és most próbálok szerény lenni
) Nem mondom, hogy világverő játékos vagyok, de ha a gép nem nyomja szét az ellenfelet akkor bárkit megszorongatok jöhet akármilyen Ronaldokkal (és nem azért, mert engem meg tol a gép). Mindezt low budget csapatokkal csinálom amik összedobhatóak 20-30-50 ezerből, cserepaddal együtt. Elég sok sikerélményem van a játékban nem panaszkodom, de a legtöbb vereség még így is elkerülhető lenne ha nem kapnék szánalmas gólokat vagy laggos ellenfelet amikor a labdát csak nyomozom, most éppen hol lehet, de ő meg vígan szaladgál abban a laggban, ez pedig nem a bill hibája 
) ez a jellemző a taktikámra