- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
Kérdéseim lennének!
Brutálisan leköt ez a játék, most először vásároltam meg, de nagyon megérte

Ami a kérdés!
Teljesítettem a menedzser feladatokat 13 volt és mind kipipálva, de nem jöttek új feladatok ez így normális ?Egy játékos, hogyan lehet felturbózni, ezek az edzések csak egy meccsre jók ha jól tudom.
Nem értem a összhangstílus lap lényegét sem, mitől lesz jobb egy Totti, ha lövész lapot ráteszem ?A leggyorsabb játékosokról valami feljegyzés valahol nincs véletlenül ? Mert mindig lefutnak a szemetek...
Ennek nagyon örülnék, ha kapnék pár nevet. Most kezdem a játékot pár napja. Ezért nem linkelek még semmit.A másik kérdésem még az lenne, hogy nem találom sehol a egyéni taktika beállítását illetve a pontrúgások beállítását mindig meccs előtt kell beállítanom, de ehhez meg nincs kedvem...
A felállást miért nem lehet egyénileg beállítani UT-be ? Sehol nem találom ezt a opciót sem, közbe az alapoktól picit alakítanék rajta...
Nagyon köszönöm, a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák

- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Evolv X ház Eladó
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (3) (106 ciklus 97% akku)
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (2) (72 ciklus 84% akku)
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest