- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Ezen már én is filóztam és oda jutottam, hogy ha megnézem kronologikusan az egészet, akkor egyre kevesebb a brutalitás, a vér meg az erőszakos dolgok. Mózes könyveiben elég sok durvulás van, azután pl. a Kirányok könyve kicsit már soktosabb, utána néhány nem történeti dolog is becsúszik, aztána kisprófétáknál már nincsenek olyan nagy vérengzések. Az újszövetség pedig egyértelműen békepárti. Nézzétek csak meg egyre kevesebb az erőszak, egyre kevesebb az egyértelmű Isteni megnyilatkozás. Erre szerintem az a válasz, hogy Isten fejlődik. Ez most elég eretnekül hangzik, de olyan, mintha Isten érne és öregedne. Úgy ahogyan az emberek életciklusa is van. Eleinte forrófejű és ''gyorsan eljár a keze'', aztán türelmesebb éesz és végül már csak mint öregember, csak jót akar gyeremekeinek és elküldi Jézust. Na ezt kommentezzétek!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest