- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Ezen már én is filóztam és oda jutottam, hogy ha megnézem kronologikusan az egészet, akkor egyre kevesebb a brutalitás, a vér meg az erőszakos dolgok. Mózes könyveiben elég sok durvulás van, azután pl. a Kirányok könyve kicsit már soktosabb, utána néhány nem történeti dolog is becsúszik, aztána kisprófétáknál már nincsenek olyan nagy vérengzések. Az újszövetség pedig egyértelműen békepárti. Nézzétek csak meg egyre kevesebb az erőszak, egyre kevesebb az egyértelmű Isteni megnyilatkozás. Erre szerintem az a válasz, hogy Isten fejlődik. Ez most elég eretnekül hangzik, de olyan, mintha Isten érne és öregedne. Úgy ahogyan az emberek életciklusa is van. Eleinte forrófejű és ''gyorsan eljár a keze'', aztán türelmesebb éesz és végül már csak mint öregember, csak jót akar gyeremekeinek és elküldi Jézust. Na ezt kommentezzétek!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy ruhás topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest