Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Aktív témák
-
guest
veterán
Kedves Prohardver vezérkara. Nagyon jó dolog, hogy a szélsőséges dolgokat kiakarjátok venni az irományok közül. DE ki dönti el, hogy mi a szélsőséges? Ha leírom, hogy az SZDSZ 1 zs..ó párt, akkor én már szélsőséges vagyok? Nem ez tény. És ha ezért töröltök, akkor nem vagytok pártatlanok. Én elfogultság nélkül mondom ezt az SZDSZ-ről. Nem vagyok antiszemita. Vannak ilyen vallású barátaim. Nagyon éretten gondolkodnak. És ha a többi ilyen vallású ember hasonlóan gondolkodna, mint ők, akkor nem lenne ez a zs-zés. Arról, meg hogy az egyház ne politizáljon azt mondom. Ne tegye. De az érthető, hogy a régi rendszer MSZMP, ugye és utódpártja az MSZP-vel nem szimpatizál, amikor a vallás mint olyan tiltott dolog volt. Egy kérdés. A rabbik miért politizálhatnak? Ők is 1 egyház tagjai nem? Ezzel ezt a témát lezárom. Teljessen egyetérek az előttem szólókkal. A kereskedelmi TV-k (kukac stb.) Nem pártatlanok. Pénzelik őket. MSZP oldalról. Csak ez nem kerül nyilvánosságra. És valóban ne a média, és a sajtó mondja ki helyettem a véleményemet. És amit a sajtó, meg média megjelentett, az kerül ki külföldre. Így lett a MIÉP szélsőjobb. SZDSZ meg már rég nem liberális párt. Olyan baloldali, ahogy annak rendje és módja van. A baloldal negatív, lejárató kampánya undorító volt. Az is undorító volt, amikor a terror háza megnyilt, és az SZDSZ provokálás képpen bulit tartott a hősök terén. És az a két elnézést a kif-ért dagadt tehén dalolászott, amikor tőlük pár száz méterre az ember szíve össze szorult, hogy mit tettek az emberekkel a komcsik. Ennek a rendszernek a tagjai voltak a mai MSZP-sek. Legalábbis az öregebbek. Már pedig abból van ott bőven. Kutyából nem lesz szalonna. Az államadóságot ők okozták. Felvették a kölcsönt, és 1 része a SZU-ban kötött ki, másik része meg az MSZMP zsebébe ment. A koncot odavetették a népnek. Kölcsönökből könnyű jólelkűsködni. Nekem meg fizetnem kell azért, mert jófej emberek ezt tették. Lényeg ők jól élnek. Sorolhatnám az MSZP hibáit, meg azokat a dolgokat, amikrt ígértek, és nem fognak betartani, de nem teszem. De ha igény van rá, majd kifejtem. De a nyugdíjról beszélek. Nyugdíjasok sírnak, hogy kevés a nyugdíjuk. Valóban kevés. Ez baj. De a volt fizetésük után kapják ezt a pénzt. Nyugdíj emelés kell. DE MO társadalma öregedő kevés a fiatal. A fiatalok keresik meg a nyugdíjas nyugdíját. Ha kevés a fiatal, és még nehéz helyzetben is vannak, hogy keressék meg a nyugdjasok nyugdíját? Először kell támogatni a fiatalokat, hogy vállaljanak családot, friss és fiatal generációk jelenjenek meg. Ekkor meg lesz az a munkaerő aki megkeresi a nyugdíjas pénzét. Amikor bevezették a Bokros csomagot. Eltöröltek sok családi támogatást. Ekkor született a legkevesebb gyerek. Így az emberek nem vállalnak gyereket logikusan. A FIDESZ segíti a családot, és ez így van rendjén. Pedig az MSZP baloldalinak tartja magát. Népért van. Ezt hangoztatja. Sokszor ez nem látszik. Lásd előbbi példa. MSZP igéri 13-ik havi nyugdíjat. Minimálbér adójának eltörlését. Ebben ellentét van. Csökkentem a bevételt növelem a kiadást. A kieső pénzt kompenzálni kell. Ez hogyan történhet meg? Úgy, hogy eladom azt, amit még nem adtam el. Aztán ha lemegy a 4 év. És teszem azt nem az MSZP nyer, akkor a köv. kormány ott van, hogy már nincs a kezében semmi, a bevételi lehetőségek lecsökkentek, mert már minden a külföldiek kezében van. Ők diktálnak a fejem felett. Lehetek a külföldiek szolgája a saját hazámban. A diáktámogatásról meg annyit, hogy az MSZP féle diáktámogatást 13-an vették igénybe. A FIDESZÉT 72000-en. Csoport társam a fősulin MSZP-s. Fikázza a diáktámogatást, hogy milyen szar, de azért felvette. Akkor mégsem olyan rossz. Én magyarnak tartom az MSZP-s választókat is. Csak nem látnak tisztán, mert nem mutatják meg nekik a valóságot. Ahol pedig megmutatnák, azt a TV műsort beszüntetik, vagy szélsőjobboldalinak megnevezve megbélyegzik. A baloldalnak Szűrös Mátyásról kéne példát venni. Sok jó dolgot mond. A legszimpatikusabb személy a baloldalról. És azért nincs az MSZP-ben, mert kirúgták onnan. Miért? Mert eltért a véleménye az MSZPstől. Ez demokrácia? Ha az ország érdekét szolgálja, akkor miért nem lehet azt megszavazni? Mert A FIDESZ találta ki azért? Jah és ami ma volt a TV-ben. Ma megfenyegettek 1 plébánost, hogy megölik, ha a Fideszről egy szót mer ejteni a misén. Ez a viselkedés demokratikus baloldali hazafiak. Ez a félelemkeltés politikája, amit az MSZP művel. Meg a baseball ütővel szétverem a MIÉPest mert már a nézete. Aztán Kovács László elkeseredését jelzi, de ezzel le van tudva a dolog. Egyszer nem mondta, hogy fogják már vissza magukat az ilyen erőszakos MSZP-s választók. Ez most elég lesz. Rágódjatok el ezen. És tisztelt Parci. Lehet, hogy te vagy itt aki törölgethet. De a fáradt gőzben mindenki írhassa már le a véleményét. Azt töröld aki káromkodik. Ne azt akinek a véleménye nem tetszik neked, vagy a prohardver embereinek. Mert ha ezt teszitek, akkor azt úgy hívják, hogy elfogutság, és hatalomfitoktatás. Remélem megfogad(od)játok a tanácsom. Köszönöm.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest