Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Hali!
SoundCloud-hoz desktop alkalmazást tud valaki windows-ra? Én nem nagyon találtam.[ Szerkesztve ]
-
haligali72
aktív tag
Szasztok!
Nemrég léptem be a dropboxot használók körébe és lenne egy valószínűleg láma de nagyon fontos kérdésem:
Hogyan lehet azt megakadályozni hogy ha számítógépről letörlöm a fájlt az a felhőből ne törlődjön, vagyis csak akkor ha külön kitörlöm ? Azért is használok felhőt hogy felszabadítsak némi helyet a gépről.
Előre is köszi a választ. -
Fandango
veterán
válasz haligali72 #2052 üzenetére
Preferences/Account/Selective Sync menu alatt kiszeded azt a mappat amit nem akarsz szinkronizalni, igy ha a gepen kitorolsz a mappabol valamit az a felhobol nem tunik el.
-
haligali72
aktív tag
válasz Fandango #2053 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Viszont ha ezt megteszem, akkor egyáltalán nem szinhronizálja az adot mappát, nem? Sokat akarok, ugye? Valami olyasmi kellene hogy szinhronizáljon, de ha törlök valamit, azt ne törölje a másik helyről.
Más: Van boxom is, ide képeket szinhronizálok. Tele van a vinyóm. Ha most letakarítom, akkor törlődik a felhőből is. Mit csináljak?[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz haligali72 #2054 üzenetére
Sokat akarsz.
-
haligali72
aktív tag
válasz Fandango #2055 üzenetére
Mi van ha az embernek kinyiffan a gépe és nem lehet megmenteni a merevlemezt sem? Akkor huppsz ahogy újból feltelepítem a rendszert ment az egész felhő a pi...ába? Mi értelme van akkor az egésznek azonkívül hogy bárhonnan elérhetem, persze csak addig amíg megvan a gépen is?
-
Fandango
veterán
válasz haligali72 #2057 üzenetére
Probald ki.
-
drjuris
csendes tag
válasz haligali72 #2057 üzenetére
Dropboxot nem ismerem, de mega.comon én is úgy csinálom, hogy webes felületen létrehozok egy mappát, abba átmásolom az archiválni kívánt fájlokat. Felhőbe megmaradt gépen törlődik. ( Egyébként a gépen nem törli, csak áthelyezi egy másik mappába)
-
TRob1
veterán
válasz haligali72 #2056 üzenetére
Dehogy megy a csába. Az új merevlemezeden az új winedben ha installálod a dropbox klienst, szépen lehúzza a winyóra a tartalmat...
Amúgy meg nem is kell a kliens ha nem akarsz a winyón is egy példányt a dolgaidból, simán csak böngetőből töltsd fel és kész.¤ R'n'R ¤
-
firewolf
tag
Üdv!
Nemrég én is elkezdtem használni a megát és tegnap azt vettem észre, hogy ugyan nem tölt fel semmit, de azt írja, hogy a mega éppen vizsgál és ehhez titkon használ a prociból 40-50%-ot, ami lássuk be nem kevés. Miért csinálja ezt? Találkozott már valaki ilyennel?Firewolf
-
viralmind
aktív tag
válasz firewolf #2062 üzenetére
Nalam csak inditaskor csinalja ezt ,par percig.Gondolom ilyenkor atnezi a kulonbsegeket a felho es a vinyos tartalom kozott,valamint a sajat frissiteset is ilyenkor vegzi,amit telepit is,tehat teljesen idokolt lehet a par perces proci porgetes.Ha orakig csinalja es nincs se le se fel toltes akkor viszont ott valami nem f@sza.
[ Szerkesztve ]
-
firewolf
tag
Úgy látszik megvan a ludas. Truecryptet használok és amíg az adott titkosított mappa meg volt nyitva a programmal, addig ugye nem tudta frissíteni, de gondolom folyamatosan próbálkozott és ezért használta maxon a procit. Most bezártam a Truecryptet, azóta minden oké
-
törölt tag
Sziasztok!
A htc-m a dropboxba menti a képeit,és le szeretném szedni őket,van kb. 4000 db,és nem szeretném 1esével leszedni,megoldható ez? -
maestro87
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan tárhelyet ahova felpakolhatnám a zenéimet (mp3, esetleg flac is) és azt egy asztali player alkalmazással le is tudnám úgy játszani, hogy mindig csak az éppen játszott számot töltse le, majd törölje? Létezik ilyen?
A Soundcloud sajnos nem jött be, mert max csak 120 percet lehet feltölteni és szerintem privátba fel se lehet tölteni, így a jogvédelem alatt álló tartalmakat törlik - meg ilyen esetben a fiókot is - hiába megvan eredetiben is.[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz Watercolour #2070 üzenetére
A copy-s lejátszó stream-eli a zenét vagy előre letölti az mp3-at és azután kezdi a lejátszást?
-
kovisoft
őstag
válasz Watercolour #2073 üzenetére
Köszi!
Nem tudod, esetleg a böngészőből videót is tud streamelni a copy? -
viralmind
aktív tag
válasz #46372352 #2079 üzenetére
mega.co.nz van windowsra,androidra kliens is,es keszul linux ,mac-re is.
valamint nagy ujitas elott all a skydrive ami onedrive lesz,es promo kereteben lehet majd osszeszedni most + gigakat,pld meghivassal,es androidos sync-el.szerintem par nap es be is indul. -
maestro87
őstag
válasz Watercolour #2070 üzenetére
És ez a Copy, hogy játssza le, úgymint a Google Drive, hogy egyesével kell mindig megnyitni vagy automatikusan a következőre ugrik?
@ (#2071) alapz@j:
Ez jól hangzik, de a meghajtón meg is fog jelenni az összes szám 0 kB-os mérettel? És csak akkor kezdi tölteni ha rákattintok?Melyiket próbáljam ki, melyik a tuti szerintetek? Vagy regeljek be mindenhova, az a +4 felhőtárhely már nem oszt, nem szoroz a másik 5 mellett?
Igazából az lenne az igazi, ha Aimp-ban meg is jelennének a zenék. Ha a fentiek nem vállnak be, akkor ftp is szóba jöhetne, bár mivel ingyenes tárhelyem van csak, így azt bármikor törölhetik...@ (#2081) viralmind:
Akkor beregisztrálunk majd oda is.
Lassan több felhőtárhelyem lesz mint a gépen a vinyóm tárhelye.[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz Watercolour #2083 üzenetére
Akkor az kilőve. Meg a Google Play Music is mivel nincs olyan bankkártyám amit ő kér, de egyébként sem adnám meg az adatait.
-
SG3rg0
őstag
Ezt ismeritek? Pcloud [link]
-
llaszlo
veterán
Olyan felhő tárhelyet keresnék ami nagyon hasonlít a SugarSync-re. Sajnos most fizetős lett és 1700Ft-ot nem fizetek érte havonta. Főleg ha van ingyenes alternatíva ami tudja ezt.
- Legyen legalább 50GB-os tárhely. Akár bővítve is, ha kezdetekben ad 10-20GB-ot nem gond csak lehessen bővíteni meghívással.
- Legyen mobil alkalmazás hozzá és automatikusan töltse fel a készített képeket és videókat.
- Az asztali szoftverben be lehessen állítani, hogy melyik mappákat szinkronizálja a felhővel. Ezeket a mappákat a gépről tetszőlegesen meg lehessen választani. Olyan nem jó ami csak azokat szinkronizálja amik a program saját mappájában vannak. Ezt akár symlink-el is meg lehessen oldani az is megfelel.
- Legyen OSX verziója az asztali szoftvernek.
- A szinkronizáció legyen gyors, lehetőleg azonnali. Tehát ha törlök egy mappát a gépről, akkor az a felhőből is törlődjön minél hamarabb. Vagy ha egy fájlt hozok létre vagy másolok a szinkronizálandó mappába, akkor ne kelljen akár napokat várni arra, hogy feltöltse.A copy majdnem megfelel ezeknek kivéve az utolsó pontot abban nálam nagyon lassú, nem törli egyből a fájlokat a felhőből. Igaz elég sok anyagot szinkronizál. Még mindig nem fejezte be.
maestro87
A Copy-ban nálam tökéletesen működnek a symlinkek. Azt adsz meg amit akarsz, bármely mappát. Olvasd el a leírásom a logouton. -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Megint gond volt a géppel, elveszett minden (természetesen a fontos dolgokat lementettem Google Drive-ra), ezért most már rászánom magam egy online backupra. Keresek valós, korlátlan felhőszolgáltatást. Valós alatt azt értem, hogy bármit fel tudjak tölteni, ne csak a gép tartalmát. Most hirtelenjében csak a BackBlaze-t találtam, de az csak a gépen lévő adatokat menti le, esetleg a külső vinyót is ha havonta rácsatlakoztatom a gépre. Úgyhogy ez hiába olcsó, nem nagyon járja.
Az már csak plusz, ha könnyű használni a programot, tehát ne kelljen symlinkkel baszakodnom, le tudjam menteni az egész gépet is ha akarom.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
llaszlo
veterán
válasz tonyrulez #2094 üzenetére
A copy az jó erre ha kibővíted megfelelően.
Nekem már bőven elég a tárhelyem.
A symlinkkel meg mi a baj? Egy kattintás az egész meg behúzni a copy mappába amit akarsz és kész.
A külső vinyót is fel tudod tölteni.
De miért nem a külső vinyó a backup?De ha fizetsz is érte, akkor viszont van mégtöbb alternatíva. Ott a sugarsync csak kicsit borsos az ára, de ott bármit tudsz szinkronizálni.
Én próbáltam már full backupot csinálni, de rájöttem, hogy nem feltétlen jó az. Azóta csak az adatokat mentem a user mappából, a Downloads mappán kívül mindent.[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Mondjatok egy szolgáltatót, amivel már létező mappát lehet szinkronizálni? Tehát nem új Skydrive, meg Goodle Drive mappát, hanem egy már meglévő programtelepítés mappájának teljes tartalmát. A mappát se átnevezni, se áthelyezni nem tudom és teljesen automatikusan kellene, hogy működjön a dolog. Skydrive és Google Drive erre nem alkalmas, egyszerűen nem tudja ezt a funkciót. Összesen 2-3 GB kellene csak.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest