- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
firewolf
tag
Úgy látszik megvan a ludas. Truecryptet használok és amíg az adott titkosított mappa meg volt nyitva a programmal, addig ugye nem tudta frissíteni, de gondolom folyamatosan próbálkozott és ezért használta maxon a procit. Most bezártam a Truecryptet, azóta minden oké
-
firewolf
tag
Üdv!
Nemrég én is elkezdtem használni a megát és tegnap azt vettem észre, hogy ugyan nem tölt fel semmit, de azt írja, hogy a mega éppen vizsgál és ehhez titkon használ a prociból 40-50%-ot, ami lássuk be nem kevés. Miért csinálja ezt? Találkozott már valaki ilyennel?Firewolf
-
firewolf
tag
Üdv!
A következőt szeretném elérni: létre akarok hozni a gépemen egy titkosított mappát, aminek a tartalmát szinkronizálni akarom egy felhős accounttal, méghozzá a Boxcryptor nevű programmal, ami titkosítva tölti fel a fájlokat és a másik oldalon ezáltal titkosítva lesznek tárolva. Miután ez megvan, egy másik gépre szeretném szinkronizálni ugyanennek a mappának a tartalmát, szintén egy titkosított mappába. A kérdésem a következő: ha Truecrypt-tel titkosítom a gépemen az adott mappát, akkor utána tudom mountolni úgy, hogy a kliensprogram tudja szinkronizálni a felhővel? A másik oldalon gondolom ugyanúgy kéne csinálni, csak visszafele. -
firewolf
tag
válasz
Sanyi.mTs #931 üzenetére
Tudom, hogy így működik, ezért kérdeztem, hogy tud-e valamelyik csak másolást/frissítést... Igazából, ha nincs ilyen, akkor a kérdésem tárgytalan, mert van már egy Sugarsync felhasználóm...
Boxcryptort használ esetleg valaki? A számítógépen található fájlok is titkosítva lesznek általa?
-
firewolf
tag
Üdv!
Van 2 számítógépem, ezeken szeretnék szinkronizálni 1-2 mappát. A két gép általában egy hálózatban van, de jobb lenne, ha neten keresztül is működne a dolog, valamint ha bárhonnan elérhetném a fájljaimat. Esetleg egy olyan plusz funkció, ha létezik, hogy egy fájl csak akkor törlődjön, ha mindkét oldalról törlöm. Melyik szolgáltatás tudja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest