- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Upsz, benéztem a szöget...

Nade a fenti ábrával az a bajom, hogy szerintem nem bizonyított az, hogy a DM szakasz a négyszögön kívül fog futni. Persze, az lenne a logikus, de miért?
Állítás1:
A DM szakasz a négyszögön kívül fut.
Következmény1:
Nincs alap probléma
Állítás2:
A DM szakasz a négyszögön belül fut.
Következmény2:
90=91-el.
Viszont mivel a 2. számú következményt szeretnénk bizonyítani, ezért abból kell kiindulni, hogy a DM szakasz belül fut. Ha kívül futna, akkor...
Na jó, ebbe most bele keveredtem, de nagyon... Talán holnap jobban fog menni, addig gondolkodom rajta. Valamiért sántít a bizonyítás. Úgy érzem, hogy abból indulunk ki, hogy a 2. következmény nem igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs