- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Érdekes, hogy a MOTAS-t régebben már megcsináltam, most mégis elakadtam a második szobában.
-
harry
veterán
Na igen
Az utoltó (asszem 4.) szobában akadtam el. Addig meg van minden (jobb oldalt az összes kis 'ikon' meg van), még a 4. szobában is, ami talán az a konyha, és ott talátam egy ugyan olyan kockát, mint a többi, de ez csak a felszíne kiterítve, magyarul össze kéne hajtogatni, hogy kulcsként működjön. Azt hogy lehet?
-
harry
veterán
válasz
Dictator^ #593 üzenetére
Sárga cucc meg volt nálam is, aztán hagytam...
Ezek az SG fórumról vannak, szóval már lehet volt
Van egy ilyen ajtós-szobás game, szerintem egész jó, majdnem végigvittem, csak aztán meguntam [link] ajtókat kell nyitogatni, a 'kulcs' egy ilyen kis kocka, amit az ajtók melletti karra kell tenni.
meg ilyet is találtam [link], [link] -
alitak
senior tag
válasz
TrollBalint #584 üzenetére
Hát azon én is sokat flashsehltem. De utána igen nagy érzés, hogy milyen okos is vagyok
-
Dictator^
veterán
válasz
TrollBalint #584 üzenetére
a telefonba be kell ütni a help * me -t , azaz a help 4357 * 63-at
-
Dictator^
veterán
válasz
TrollBalint #581 üzenetére
tehát, az ablak nem lényeges, irtál a papirra két szót, visszajött a papir és pont a kettő szó közé jött egy halálfej, az a halálfej hasonlit valamilyen gombra a telefonon...tehát telefonálni kéne
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
válasz
TrollBalint #580 üzenetére
A CD tko a Virdian Room-ban fog kelleni. Ezzel is jelezték, hogy az a crimson room folytatása.
-
alitak
senior tag
válasz
TrollBalint #578 üzenetére
Nekem sem nyelte be a kódot a széf, de valahol azt írták, hogy kell adni neki Refress-t, és utána már megy. Legalábbis nekem ment. Nem tom mért van így, biztos vmi jó kis bug
-
Dictator^
veterán
válasz
TrollBalint #575 üzenetére
fura haverom is aztmondja hogy a széfnél akad el, nekem a yellow chamberes szoba a 6808-as kodot hozta fel, neki meg az 1336ot fura , randomra generálná? de nekem ezen a gépen amiről játszok meg most irok mindig, ujralépek a netre (dinamikus iprulz) ugyanaz a kod fura..
-
harry
veterán
válasz
TrollBalint #575 üzenetére
Úgy tudom csak pár elhúzás után esik le a karika, először én sem vettem észre.
Széfet nem tudom, nekem működött a kód.
Aláírás nem nézne ki jobban úgy, hogy 'Azért Alien, mert a Földön nem él ilyen' érthetőbb és épp az a poén a végén, hogy rendesen van kiírva. Legalábbis szerintem.'
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
végre sikerült tovább jutnom
de hogy a függönynél a karikált hogy találtam most meg, azt nem tudom, mert máskor is néztem oda és nem volt ott semmi
viszont hiába ütöm be a széfbe a kódot azt irja, hogy rossz a szám, kiprobáltam, hogy nem a számokat ütöm be, hanem annyit katintok amennyi oda van irva, de az sem jó... -
Dictator^
veterán
ez a Blue Chamber nagyon eccerű: [link]
-
alitak
senior tag
Hát a Virdian Room nem nagyon tetszett. A másik ekttő viszont nagyon bejött.
TrollBalint: Én ma csináltam meg, szóval ha kell help, szólj, segítek. Akár priviben is. -
Dictator^
veterán
White Roombol kijöttem kb 1-2 óra
alatt
Mod: Time Name Comment
21:05 Dictator
akkor mégse 1 két óra de nekem annyinak tünt
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
[link]
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
Viridian Roomba tud vki segiteni?
-
harry
veterán
-
harry
veterán
válasz
Dictator^ #556 üzenetére
Már régebben tököltem ezzel, aztán elment tőle a kedvem, de ma megcsináltam, bár nem emlékszem az egészre. A piros dobozra kell 2 karika (függöny és hifi mellett tál) és egy fémcsík (emeld fel a párnát és katt az ágytámla és a matrac közé, itt van egy rés, ami amúgy nem látszik). Szal ezeket a dobozra, az kinyílik, bele az elem és a kazi. Működésbe jön és levetít egy táncoló csávót a falra, ami a video végén egy pontot mutogat.
A kábel a hifibe kell. Bekapcs, CD tálca ki, abban is van vmi (talán egy kulcs).
A webcímet másik böngészőből nézd meg, egy kódot találsz ott ami majd kell. -
Dictator^
veterán
help me... elem, tok, webcim, kulcs,kulcs,kazi, gyűrű,power kábel...és most? végső elkeseredés már..
-
Dictator^
veterán
elkezdtem ezt a Crimson roomot, találtam egy cetlit azon egy webcimet a yellow chamberral, irjam be a böngészőbe vagy addig ne lépjek ki amig az ajtóhoz meg nem találtam a kulcsot?
-
harry
veterán
A motort be kell kapcsolni a feka motor kulccsal, ennek eredménye, hogy bekapcsol a lámpa (márha már összeszerelted) és a tükörből hátravilágít, át az ablakon ahol a kocsi van. Szembe a falon van vmi felirat, olvasd el a távcsővel. Ez egy számsor, ennek megfelelően kell nyomkodni a gombokat a motoron és kiold a tartó.
-
alitak
senior tag
Elakadtam a White Chamberben. Felraktam a tükröt a falra, de nem tudom, hogy a fényt hova tükrözi. Sehol nem látom folytatását. Emellett szerintem a motoron levő gombokkal ki kellene nyitni azt a dobozt ami a keréknél van. De már eny ideje nyomogatom körbe-körbe, és nem jutok semerre. Valami helpet bedobhatnál.
-
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #540 üzenetére
Kellett egy kis google, mert nem vette be a kódot
Kicsit bugos lehet, mert újra kellett játszani, hogy jó legyen.
-
Foglalt név
addikt
Egész lehangoló, hogy google-al 3. oldalon dob egy blog-ot amiben ott vannak a megoldások. De ha valaki meg tudja állni a cheatelést, elég üdítő negyedórát tud adni
[Szerkesztve] -
[w]
őstag
válasz
TrollBalint #535 üzenetére
a crimson room-nak, mint az összes egyéb ''room''-nak épp az a lényege, hogy kijöjj belőle
(csak akkor segítek, ha valaki végső elkeseredésében fel akarja adni. egyébként érdemes szöszölni vele, hihetetlenül cseles tud lenni
)
-
ChromeX
addikt
Ez lehet hogy gáz de mi a nyolcas nem neptunus?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu #524 üzenetére
23.: vudi
-
F-ECT$
titán
[link]
Próbáljatok eljutni a 23-ik lapig. -
F-ECT$
titán
A dolog felettébb egyszerű:
(A+B+C+D) - (AB+AC+AD+BC+BD+CD) + (ABC+ABD+ACD+BCD)-(ABCD) + (<aki sehová sem tartozik>), azaz:
(137+131+126+133)-(76+71+64+66+61+66)+(45+33+33+32)-(20)+(10)= 256
Ha ez így kicsit erős, akkor gondold végig 2 halmazzal:
Van 20 ember aki A-t szereti, 30 aki B-t. Mindkettőt 10-en szeretik. Ekkor: (A+B) - (AB) = 40 ember van összesen, ebből 10 csak A-t, 10 AB-t, és 20 csak B-t szereti. (Tehát AB-t azért kell levonni, mert az oda tartozó embereket 2x is számoltad, 1x A-nál, 1x B-nél.)
3 halmazzal már kicsit bonyolultabb, de úgy is végiggondolható, 4-gyel meg a fenti képletet kapod. -
na addig kérek valami mást amíg a kolléga megfejti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest