- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Javaslom beszéld meg a szomszédokkal, mert nappal is csendháborításnak számít a nagy zaj miatt.
Ha van lehetőséged rá akkor valami nem lakott területen próbáld ki.
Ja és NE zárt térben vagy szobában! (csöngeni fog a füled egy pár órán keresztül, voltam olyan hülye hogy kipróbáltam)
Hordani közterületen csak engedélyel lehet rejtve.
Szomszédok előtt inkább be mutogasd mert az emberekbe belevésték hogy a fegyver tabu eszköz lehet, és mindenki aki fegyvert hord civilként az potenciális tömeggyilkos. Biztos rendőrt hívnának.
Habár ha szeretnél golyóálló mellényes rendőröket látogatóba (amikkel már volt tapasztalatom [link]) akkor eressz ki párat a semmibe a kertbe és kiabáld hogy a mocskos k**** a****t te szomszéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest