Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Szerbusztok!
14 és fél éves, 63 kilós, 175 magas fiú volnék. Mint látjátok egyelőre még csak a fülem nagy, ezen szeretnék változtatni.
Valami edzésféleséget kéne kitalálni nekem...
...suli mellett nincs idő terembe járni, itthon, komolyabb felszerelés nélkül végezhető dolog kéne.
...eddig nem nagyon edzettem. Vagyis hát, ha az idő engedi minden nap lefutok pár km-t de semmi komolyabb. Tehát egy nagyon alap izomzat van.
...nem a kinézetre edzenék, hanem az erőre, számomra a kinézet csak bónusz, az első az, hogy erő legyen a bőr alatt.
...inkább has, hát, kar, minden, a lábamat rendben-nek érzem egyelőre.Ja és:
Kaja szinten maximálisan rendben vagyok. Saját lemondásból lassan egy éve nem eszek bolti édességet (csak amit jóanyám süt), nem iszom energiaitalt/ üdítőket + apum is mániákus egészségfanatikus. Tehát semmi gyorskaja (FastFoods - apum fordításában: fesztfutsz, feszt=folyamatosan, tájszólás), minden nap min .2x friss és főtt/sült/rántott/párolt/mit tudom én milyen étel van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest