- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Ivqkzy-: Eddig
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mbalint987 #15074 üzenetére
Ettől ne félj, én is féltem eleinte kültéri parkba menni mert nem ment semmi skill, mondom mit csinálok kinnt sima huzi nem "menő" aztán leszartam és nyomtam kinnt is, még akkor is amikor csak törzsezni mentem tehát max lábemeltem a huzódzkodón.
Mikor másokat próbáltam csalogatni ki parkba ők is ezzel jöttek hogy mitcsinálnak mellettem mert én muscle upozok zászló ők meg nem tudnak semmit. Mondom mit, térdelve fekvő, alacsony rúdon huzi stb... én sem így kezdtem, sőt... több évnyi munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest