- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1392 üzenetére
Szia!
Elég ha 3 szériát csinálsz annyi ismétléssel ami még nem fáraszt ki. (marad még némi erőd a végére)
pl: 3x4. Aztán fokozatosan lehet növelni az ismétlésszámot ahogy erősödsz, fogysz. Utána beindul a gépezet.Ha az étrended rendben van, akkor beindul a fogyás mindenképp.
(#1393) Dumas
Az előbbi mondat szerintem erre is igaz. Ha egy kicsit odafigyelünk az étrendre és rendszeresen mozgunk, biztosan lesz eredménye. Persze nem 1-2 hónaptól kell csodákat várni,de már néha annak a kis időnek is szemmel látható az eredménye. Kitartóan csináljuk azt amit szeretnénk. Legyen az sw, tánc, futás bármi. A test alkalmazkodik. Csak sok a hülye reklám, az ne lenne.
Kedvencem a múltkor hallottam a rádióban: "Mindenki szeretne karcsú, izmos testet.Mindenki vágyik a jó kondícióra.Mindezt gyorsan akarjuk elérni.Kevés időt ráfordítva. Lehetőleg könnyedén. FLABéLOS.
Ennél jobb ötletünk nincsen."
" használatához nem kell akaraterő. Kényelmes, akár a tévé előtt is használhatja. Csak rááll, és a gép mozgatja."
Esetleg az ízületeken meg a koordinációs képességen javíthat, de a vibrációtól miért lenne izmos a tested és miért javulna a kondi? Ekkora nagy ....-got...Több rokonnak is mondtam, hogy tényleg mennyire jó ez a sw, Lehet hogy segíteni a hátfájásán megerősödnének kicsit az izmai. Azt mondja: öreg vagyok én már ahhoz. 40 évesen? Na, ne! Pont ez volt az egyik fő motivációm egyébként amiért elkezdtem az egészet csinálni. Nem hiszem el, hogy 10-20 év múlva majd nekem is úgy kell mászkálnom mint egy kérdőjel. Biztos, hogy nem. Erről gondoskodok.
Mindegy volt, hogy idősebbnek, fiatalabbnak, karcsúnak vagy dundibbnak mondtam, csak legyintettek. Pedig a könyvben lévő legelső gyakorlatok pont ilyen célt szolgálnak. Aki elolvasta az elejét is a Fegyencedzés első kötetének az eljét az tudja, hogy akár rehabilitációs gyakorlatnak tökéletesek.Bocs a sok OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest