- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1392 üzenetére
Szia!
Elég ha 3 szériát csinálsz annyi ismétléssel ami még nem fáraszt ki. (marad még némi erőd a végére)
pl: 3x4. Aztán fokozatosan lehet növelni az ismétlésszámot ahogy erősödsz, fogysz. Utána beindul a gépezet.Ha az étrended rendben van, akkor beindul a fogyás mindenképp.
(#1393) Dumas
Az előbbi mondat szerintem erre is igaz. Ha egy kicsit odafigyelünk az étrendre és rendszeresen mozgunk, biztosan lesz eredménye. Persze nem 1-2 hónaptól kell csodákat várni,de már néha annak a kis időnek is szemmel látható az eredménye. Kitartóan csináljuk azt amit szeretnénk. Legyen az sw, tánc, futás bármi. A test alkalmazkodik. Csak sok a hülye reklám, az ne lenne.
Kedvencem a múltkor hallottam a rádióban: "Mindenki szeretne karcsú, izmos testet.Mindenki vágyik a jó kondícióra.Mindezt gyorsan akarjuk elérni.Kevés időt ráfordítva. Lehetőleg könnyedén. FLABéLOS.
Ennél jobb ötletünk nincsen."
" használatához nem kell akaraterő. Kényelmes, akár a tévé előtt is használhatja. Csak rááll, és a gép mozgatja."
Esetleg az ízületeken meg a koordinációs képességen javíthat, de a vibrációtól miért lenne izmos a tested és miért javulna a kondi? Ekkora nagy ....-got...Több rokonnak is mondtam, hogy tényleg mennyire jó ez a sw, Lehet hogy segíteni a hátfájásán megerősödnének kicsit az izmai. Azt mondja: öreg vagyok én már ahhoz. 40 évesen? Na, ne! Pont ez volt az egyik fő motivációm egyébként amiért elkezdtem az egészet csinálni. Nem hiszem el, hogy 10-20 év múlva majd nekem is úgy kell mászkálnom mint egy kérdőjel. Biztos, hogy nem. Erről gondoskodok.
Mindegy volt, hogy idősebbnek, fiatalabbnak, karcsúnak vagy dundibbnak mondtam, csak legyintettek. Pedig a könyvben lévő legelső gyakorlatok pont ilyen célt szolgálnak. Aki elolvasta az elejét is a Fegyencedzés első kötetének az eljét az tudja, hogy akár rehabilitációs gyakorlatnak tökéletesek.Bocs a sok OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Computex 2025: egyre komolyabban veszi a VGA piacot az Acer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged