- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
body007 #4021 üzenetére
Egy darabig Debianra tértem át.
Használnék én Fedora-t, csak az RPM Fusion-ben levő Nvidia driver nem jó a gépemhez.
Nem rég vettem egy felsőkategóriás HP Elitebook 8560w notebook-ot. Ebben egy Nvidia Quadro 1000m van, nem rossz. Az új Tomb Raider-t viszi natívan high beállítások mellett.
Fél éve van meg a gép, azóta ilyen Nvidia driverek voltak: 304.88, 310, 313, 319. 304.88 és 310-el semmi gond. Azóta egyetlen kiadással sem megy a képernyő fényerősségének beállítása. Páran sírnak miatta Nvidia developer fórumon, van bug report, de kb. ennyit találtam csak. Semmi hack megoldás...
Nem értem, hogy lehet így elintézni valamit, hogy egy darabig hibátlan egy driver-ben valami, aztán meg elrontják. Vagy az én kártyám már nem olyan mainstream, hogy támogassák?Annak örülnék, ha lenne RPM Fusionban választási lehetőség, hogy nekem a 304.88 kell, nem az új, ami most a repóban van (319.32 van, ugye?). De úgy látom, csak egy van. OpenSuSe is így működik. Kár.
Debian viszont nagyon jól megy a gépemen, hibátlan, és nem is kell aggódjak jó darabig azon, hogy fel kell rakni az új kiadást
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged