- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
"Jah, lesz ilyen írás. Egyszer. Mint már említettem extra mód el vagyok havazva."
kivárjuk
Én pár napja dobtam fel fedorát, ubntu után. Abban már egész jó voltam
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon
De szerintem már az is sokat segítene rajtad, rajtatok, ha mit tudom én az álltalános, alap dolgok bekerülnének a topik elejére vagy valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon