Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Még jó, hogy rákérdeztem...
...már vagy tíz éve száműztem mindenféle optikai meghajtót az itthoni gépekből. Biztonsági tartalékként van egy USB-s a fiók mélyén hasonló esetekre. Viszont az kizárt, hogy azért itt lógjon, hogy minden indításnál nyektesse az FS. Én meg nagy naivan azt hittem, hogy csak telepítéshez kell, azt neten aktiválom. Annak meg semmi értelme, hogy virágbolti verziót csináljak belőle, hogy ne kelljen a lemez.Más:
Mi ez az újítás, hogy csak saját területen lehet fát vágni???? Ez még hagyján, de telekhatáron kivágtam egy fát, de nem a tervezett irányba dőlt, így még feldarabolni sem engedte, míg az egyben lévő hatalmas fát a területemre nem cibáltam egy homlokrakodós traktorral.
Az is egy érdekesség, esetleg bug, hogy a vontatott, rakodó nélküli faaprító nem indul be magától, ha fát rakok bele. Külön bele kell szállni és manuálisan beindítani, ha megpakoltam a szalagját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest