Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Összeraktam a netről letölthető rozzsal meg miegymással.
Nekem a lucernát nem mutatja foliage-ban ,és a játékban nem jönnek elő a termének.
[link] -
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez így?[link]
-
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt egy mapból szedtem ki.
Mi lehet a baj vele?
[link]
Eredetileg több termény is volt a csomagban,de azokat törölgettem, mert nekem azok már bennt vannak. -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm akkor tovább nyomozók hátha sikerül

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Érdeklödnék mint moddertöl hogy valamelyik mappon játszottam és volt benne harang szó ,de ugye mindenhol lehetett hallani .Szeretném én is berakni ,de nem találom hogy hova kellene és hogy mindig pl: délben szóljón.Ebben kérném a segitséget hogy hátha tudod vagy tudja valaki ?
Elöre is THX -
Bensher
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
#1787: Nagyon köszönöm, kimondhatatlan nevű barátom!

Igaz, ír valami CRC64 hibaüzenetet a progi, de elindul és működik is.
Köszönöm szépen a segítséget!
üdv -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem az baj értem én hogy mit irsz ,csak kifejtettem hogy nem biztos hogy annyi bört lelehet huzni belöle .Nem biztos hogy a 100 traki mellé még bele kellene rakni 3 újat. Amugy minden tiszteletem a tied és föleg a munkádért .

Bár ha meg kérdeznénk az itt forumozokat hogy ki játszik az eredeti pályákon és az eredeti gépekkel MODOK NÉLKÜL szerintem nagyon kicsi lenne a szám.Üdv Mike
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hát énis inkább Pokers-el értek egyet ha nincs érdemi és látványi fejlesztés akkor minek meg venni. Ha egyszer a 13-15-17-hez is elérhető ingyen modként .Az esőben is vele értek egyet azt is bele lehetne állitani mint a minöséget ennyi ,de szerintem az csak duma hogy szar gépen is fusson. Melyik komolyabb gyártót érdekli hogy az új játéka fut-e a 10 éves gépeken hidd el egyiket sem ŐK nem a Magyar szegényebb országokra csinálnak játékot. Ahol nagyobb a vevö kőr oda fejleszt mert ott meg tudják venni a komolyabb gépeket is. Szerinted a windowst sem érdekli és fejleszti a xp -t mert nem funak rajta az új játékok.
Ez nem személyszerint neked szól hanem csak leirtam a véleményem NEM azért nem veszem meg mert nem telne rá ha nem azért mert NEM csinálnak semmi újat amit ne lehetne meg találni modban.
Tisztelettel Mike
-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Dehogy veszem magamra

Csak már többször, többen leírtuk, hogy amit Giants csinál "új játék kiadása" címszóval, azt a többiek elintézik egy patch-el vagy dlc-vel.
Hirtelen az ETS2 jut eszembe. Ők se adják el kétévente ugyanazt, pedig sok újítás, tartalom került már bele az eredeti kiadás óta. És valljuk be őszintén, FS13 óta nem fejlődött akkorát a játék, hogy indokolna egy teljesen új tartalom teljes árú kiadását.Ezen a woodenPC dolgon meg sztem már átléphetünk, mert fogadni mernék, hogy a vásárlók többségének olyan a gépe, hogy simán elbírná az esős dolgot.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm!!

-
Shafi
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm a tippet.
Megpróbálkozom vele. -
Shafi
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót.
Sejtettem valami hasonlót
function StorageHouse:new(isServer, isClient, customMt)
local mt = customMt
if mt == nil then
mt = StorageHouse_mt
end
local self = {}
if StorageHouse.RunAsGE then
self = Object:new(isServer, isClient, mt)
else
self = Placeable:new(isServer, isClient, mt)
registerObjectClassName(self, "StorageHouse")
end
return self
end
Nos bár nem vagyok programozó és ezen a szinten végképp nem vagyok, A RunAsGE reményt adott, hogy fut beépítettként is. -
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szép munka!
Ment az ötös 
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönjük!!! Ment az 5 csillag!!

-
FisherM.
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Most azt csináltam hogy fel raktam újra a patchet de ugy sem segített rajat! És egy új vga drivert honann tudok leszedni?
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nekem nem tudsz valami okosságot erre :[1477]
-
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ok
Köszönöm szépen! -
guppi2
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Load mod: Hochsilo_Fertilizer (Version: 1.1)
Warning: Only zip mods are supported in multiplayer. You need to zip the mod Hochsilo_Fertilizer to use it in multiplayer.Error: Invalid placeable type 'Hochsilo_Fertilizer.FabrikScript'
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Error: Running LUA method 'mouseEvent'.
dataS/scripts/objects/AnimatedObject.lua(287) : attempt to index field 'controls' (a nil value)Esetleg valaki tud megoldást erre ?
-
puhoska76
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Laikus-ként kérdeztem,nem mindenki szakértő."ennél nem lehet egyszerűbben" hidd el lehet másik fórumon elmondták mit hogyan,nem nézték hülyének az embert.
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezt nem tudtam bocs ,de azért a többiben igazam van.

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem igazán értem mire célzol de ,hogy a 15 fényesitették 17 néven az biztos.
Senkit nem akartam meg sérteni csak elmondtam hogy a modderek nélkül már csöd lenne
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hali.
"Bontószökevény" gép írás részedre, csak annyit reagálnék, hogy sajnos amikor a tetves ram 22000Ft egy épkézláb fajta, akkor nem hinném, hogy olyan könnyű lehet az embereknek Újabb gépeket összerakni. Én 2K-t keresek kis híján, de még így is alig tudtam lapot, procit meg ramot cserélni. Most épp valószínű hogy befürödtem egy nVidiás kártyával, bár nem igen volt drága, de akkor is. De hogy mondjam, azt hiszem, én be is fejezem az fs vásárolgatást mert egy tetves, épkézláb formán nem tudtam még EGYIKKEL SEM játszani, egyedülibe. Multit már inkább meg se említem... Azért meg felesleges, hogy álljanak és foglalják potyára a helyet. Nem mint ha sokat foglalnának. 3 db 11-s, 1-1-db 13 és 15 meg 1 db 17 van meg. De visszatérve másokra. Nekem se volt könnyű, és olcsó se a mostani fele cuccom, mert még ssd minimum 250g-s kellene, stb. Ez évről évre tehát esni fog a cégnek. Egyre kevesebben fogják megvenni. Korábbihoz jó volt vga-m, 1g, ddr5, stb, most meg már minimum 1 gigát kértek hogy menjen. Következő már 2 giga követelményű lesz?? A játékok egyik gyenge pontja legalább is az FS nél, a VGA. Tehát, hiába a közel 2 k bevételem itthon, észre se vesszük, és nincs. És akkor még csak ilyesmikre nem is költök gyakorlatilag.
-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A gépigénnyel kapcsolatban.. Nem lehet, hogy a moddolhatóság ára az, hogy ezen a szinten megrekedt a játék? Annyira nem bújtam a mélyére, de szerintem shadert ez a Giants Engine szinte nem használ. Mindent oldschool textúrázással oldanak meg. Így viszont könnyebb új tartalmat létrehozni külsősöknek is. (A könnyebb,azért idézőjeles... meló az a modellezés / pályatervezés, nem vitás, de így azért egyáltalán lehetséges.)
underdark: Azért MS SAM-et kihagyhatták volna..

-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem követtem mostanában, de eddig az érdemi konkurencia hiánya látszott a hozzáállásukon.
Van már valami említésre méltó cím? -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Megoldodót a probléma a Straw harvest addon-nal nem a Season mod és plusz növények volt a gond hanem a Bála számlálót kellet kivenni csak avval akadt össze

-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Olyan hideg még nem volt hogy ne lett volna hozzá kedvem,vagy lemondtam volna a felkinálkozó lehetőségről
mondjuk nem kint a szabadban -
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
így már érthető most töltöttem le a season mod frissítését azután vátoztak meg a dolgok eddig nem is igazán figyeltem mert nem foglalkoztam a jószágokkal most kezdtem el a takarmány gyűjtést késő ősznél járok le állt a gyapjú termelésem is de hát van is bent némi reáció mégis csak ki...szás lenne ha télre megnyirnánk a birkákat

Mike 32: mert mennek mint az állat

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Már elöre félektöle hogy most mi nem fog müködni

-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Már nem az 1.5.1 a leguccsó pecs

Azóta kijött az 1.5.3:Farming Simulator 17 Update 1.5.3
[ADDED] Vehicle arm sensitivity option (1.5.3)
[FIXED] Care wheels for missions (1.5.3)
[FIXED] Subsoiler in missions (1.5.3)
[FIXED] Pöttinger Mex 5 (1.5.3)
[FIXED] Rain on Estancia Lapacho (1.5.3)
[FIXED] Multiple fertilizer states (1.5.3)
[TWEAKED] Visual of various for vehicles (1.5.3)
XB1/PS4 [ADDED] Support for future mod releases (1.5.3)
XB1/PS4 [FIXED] Input bindings added by mods (1.5.3) -
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm a kielégitő választ . Akkor sajna melözöm

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Feljebb irták hogy ingyenes volt 1 darabig ,de ha tévedek bocs

Nálam akkor is össze ömlik sajna
-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ha 1x ingyen lehetett tölteni akkor nem warez
-
Krsistofhos
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Semmit nem tapasztalok. 30% kihasználtság max 60 fok a videokártyán. többi 40 fokos. más program/játéknál fix 60 fps.
-
Krsistofhos
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Értem én h Giants

Lényeg a lényeg csak az alap játéknál is csinálja 4 perc után. Újratelepítés után is.
-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Velem lehet tárgyalni
Bojkottálom azt a modhubus-t. A többit nem is ismertem...
És mi a helyzet az olyan oldalakkal, mint a modhoster? Náluk is vannak modok saját szerveren, direkt letöltési lehetőséggel? Vagy az FS oldaláról / játékon belülről letöltött modok után jattol a Giants?tompos975K: Nekem nem hiányzik az ilyesmi, gondolom nem nekem szántad.
Én inkább alkalmazkodni szeretek a játékok adta szabályokhoz, nem azokat alakítgatni a saját szájízemre.forras2: A Case Quadtrack, a legerősebb motorjával (692 LE) simán elbír a Seed Hawk vetőgéppel (640 LE gépigény) és a FlexiCoil kultival (600 LE gépigény) is.
-
tembopapa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi!

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Üdv! Ez nagyon bejön! És épp jókor: állatokat takarmányozok, ill. fakitermelés előtt vagyok. Gratulálok, szép munka! Ötös!

-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Okés, köszi!
Így már értem miért van annyi Knezmost / AgroVation map verzió.------------------------------------------------------------------------------
Pár videó:
Farming Simulator 17 Platinum Edition Launch Trailer
Farming Simulator 17 Platinum Edition Introduction: Sugarcane - kis bemutató a farmsimes cukornád termesztésről. (Engem irritál ez a narráció...)
És ráadásként:
Farming Sim '17 Add-on Straw Harvest Trailer
Ez egy külsős add-on, amit a Creative Mesh fejlesztett. A Gamescon idején promózták először.
A szalma változatosabb felhasználásával bővíthető ki a játék. Több Crone gépet / eszközt tartalmaz. Hengeres és szögletes bálázó, egy szögletes bála gyűjtő, homlokrakodóra bála kezelők és egy pellett készítő van a pakkban. Továbbá egy pellet tároló / csomagoló üzem, amivel a bevételi források nőhetnek.Fizetős csomag, és a Giants féle DLC-khez képest drágább is (többe kerül, mint a Platinum DLC).
-
puhoska76
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyszerübben fogalmazva ha túl sokat emelek egy potkocsi ürtartalmán töltéskor elkezd remegni az egész.És nemtudom hogy hol lehetne átirni hogy ne csinálja.Pl van pótkocsim ami 600000L bír elvinni és simán húzható meg minden de van egy volvo dömperem azt 39000L-es, felemeltem 100000L-re és már remeg .azt szeretném megtudni hogy hol lehet ezt finomítani.
-
tembopapa
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi akkor jól gondoltam, nemsokára úgyis 14.-e és megjön a dobozos PE !

-
andro1992052
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
sikerült! köszönök mindent nektek!

-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Akkor most már nyugodt vagyok
Kikapcs, és nem is ugrál annyira nekem Bantikow mapnál
Előbb is megtudhattuk volna. :S Mert sajna épp hogy fogalmam se volt.
Pedig 11 től megvan mind. 
Szombaton meg ha akar valaki, addigra ír, és áttolom modokat.
Aztán Szombat du lehet tolni rajta. Max hibája amit mutattam, de eddig nem vettem észre, hogy szarakodott volna. Pláne tegnap este, miután teszteltem ezt a kikapcsolós izét.
Elkéne legalább 2 emberke.
De másfél giga mód. :S (sajna gyáriak közül nem igen szeretek, Van 1-2 Ursusom és HW szuper pót pakkom, ha kell, bedobom.
(lehet nemsokára tolok egy egyénit megint rajt, ezekkel
) -
jani04
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Pláne ha van valaki aki megmondja mit is optimalizáljon az ember,mert ő magától nem jön rá......

-
Mike 32
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm a ki igazitást

-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi! valóban így volt. Plusz saját saveID-t kellet adni neki, pár user attritubes-t módosítani, hozzáadni stb. Szóval kellett vele cicóczi. De jó móka volt
Már gyorsan megy.Most a layer foliage painting-el, és a területek létrehozásával próbálkozom, de kezdek beleőrűlni a channel-ek kezelésébe. Találtam egy leírást, de az egy korábbi FS verzióhoz vannak. Talán a 13-hoz.
-
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor kidobós
én sem fogok hozzá ha sok baj van vele -
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi!
-
BigStraw
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Bízok benne
azért is kérdeztem, mert frissített az Old Stream Map és írták, hogy Season Mod support, de az meg még nincs benne a játékban 
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sajnos ez pont fordítva csinálja, mint ami nekem kellene. Nekem trágya kellene végterméknek (hígtrágya + szalma)

-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezer köszönet!

Hogy a GE miért nincs az eszembe szinte soha?

Az xml-ből már kiirtottam a felirat színválasztási lehetőséget, most tökéletes.

-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez lenne az.

-
incubuslord
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ezzel nem akarok multizni talan majd az uj 17-el.Koszonom a segitseget!Lemezes verzio van es sima Notepad
-
Fel
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem kell, hogy dombornyomott legyen.
Netes vásárlásra alkalmasnak kell lennie, azaz legyen rajta háromjegyű biztonsági kód. Én MasterCard és újabb fajta Maestro kártyákkal szoktam online fizetni, egyik sem dombornyomott. -
ChuckyCheese
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Teljesen szűz, gyári mapon is próbáltam. Kizárólag az az 1 mod lett betöltve. De mostmár az 1.0.0.5 verzióval be sem tölti a mapot, mert a "kezdés" gombra kattintva összeomlik minden. Valami GIANTS engine akármi szöveggel.. Szóval vannak itt érdekességek..

-
ChuckyCheese
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Igen. 1.4.4.
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Közben rájöttem, hogy az összeakadással kapcsolatban bekevertem az AutoDrive-val.
Szóval kipróbáltam a DriveControlt. Nekem nem jön be. Tanulhatnék újra vezetni, tolatgatni vele.
Inkább kínlódok amikor kell a csuklósokkal. Szerencsére nem sokszor kell. Meg igazából nem erre a megoldásra gondoltam. Azt hiszem a '15-ben volt erre egy mod, de nem emlékszem már a nevére.
Most próbálkozom a fakitermeléssel. Ez a Ponsse igazán dögös járgány. Néztem róla YT videót is. Mármint az igaziról. Eszméletlen. A játékban egy picit el van cseszve a fizikája. Na mindegy. Létezik olyan conveyor, ami triggerel a farönkre is? -
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi mindenkinek!
A Drive Control nem akad össze a GPS-el? -
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Így van

-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Az fs15ből áthozott Hagensted mapba tettem így át hibamentes azért irtam így mert a gyári mapból nekem nem jött össze
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Jó az ahogyan leirtam a 02 az a 2 számú vonat ezen a térképen 2 van ha vissza lapoztok 2 vagy 3 oldalt láthatjátok tettem fel képet [link] nálam hibamentes már hogy érted hogy modosítani?
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Köszi asszem igy már oké lesz
-
Hannibal82
csendes tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Szia!
7.0.5-öm van.
Hogy érted, hogy a scale-t soha nem kell használni? akkor mit, hogy?
Szeretném, ha nem lenne nagyobb a játékban egy személyautó, mint egy kamion.
A log.txt-ben nagyon sok hibám ilyesmi:
Warning: Missing l10n for button burtat in FS17_Autosan_D47
azt tudom, hogy ez az IC billentyűbeviteli micsodája, de szerintem itt is megzavarják egymást a modok, ahogy a brand képeknél pl. Beraktam egy Lada Oka típusú kocsit, kiírta a HUD-on, hogy milyen gomb mire jó, majd ahogy tettem be más modokat is (nem tudom, hogy, de ugye nem egyesével), már missing nem tudommit ír a HUD-on is... ilyet hogy lehet kiküszöbölni? Ezeket az l10n-eket hogy tudom orvosolni?Persze előbb a méretezésre szeretnék rájönni... ha újra a Nivát említem, a GE-ben láthatóan 4 méter fölötti volt a mérete, de egy Niva csak 3,7 méter. Én egyszerűen 0.9-szeresére kicsinyítettem scale-lel, és így vizuálisan oké. Csak nem működik, kiakad a játék. pedig indul a motor (egyszer), bekapcsolható a lámpa (igaz, az index nem)... nem tudom, hol induljak neki. Annyi paraméter és funkció van ezek körül, hogy nagyon zöldfülűnek érzem magam, még egy nyamvadt tükröt sem tudok összehozni, sem koszolódást, sem ajtónyílást, de legalább már eljutottam oda, hogy a DDS-eket tudom kezelni, átrajzolni, alfa-értékeket is figyelni, de még ebben is mindig találok valami újat

-
donmackó
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A 17-ben már könnyebb dolgotok lenne a kapukkal. Csak rá kell írni a kéz eszközre, és lehet is már nyitni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egyszemélyesben is! De szerintem ez nem olyan nagy baj! Egy kicsit àllítottam a vágóasztalon hogy jobban le engedje! Amúgy tuti a gép! Amúgy tőletek akik nagyon értenek a gépek áthozásában jó lenne egy tutorial videó hogy ne a gány munkáról lássunk vidit és a hozzá nem értők is próbálkozhassanak vele!
-
Telda
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ismerős meg szeretné venni, csak a lemezes verzió kevesebb mint a felébe kerül, mint a steames.
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ez rendben van de a mapba hova teszem az SDK mapot? Pl az eredeti mappoknál?
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Én mondtam.

-
luise178
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
de ezek az akciók egyből megjelenés után vannak, vagy pár hét/hónap múlva?
-
Varoz
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Akkor mondjuk ki el lopkodták a módderek munkáit, engem igazából nem győzött meg, amít csinálnak a móderek módokat addig az fs15 is megteszi.
-
pokers
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Teljesen egyetértek. Mást sajna nem lehet várni a giants-től. Hanyadik bőr is lesz, amit ugyanarról lehúznak?

De az a cgi vidi nagyon jó volt, jót röhögtem rajta, mikor írtad

-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sajnos sokan fognak csalódni emiatt
Nem is tudom, hogy hiheti el bárki is, hogy ennyit fejlődhetett a grafika. Tippem szerint alig lesz valamivel jobb mint a 15. Csiszolgatnak még kicsit az elavult grafikai motoron és ennyi. -
GERIlla83
tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Egészen hangzatos újítások. Részemről várós.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ment az ötös
mondjuk nem kint a szabadban

én sem fogok hozzá ha sok baj van vele

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)