- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Közben rájöttem, hogy az összeakadással kapcsolatban bekevertem az AutoDrive-val.
Szóval kipróbáltam a DriveControlt. Nekem nem jön be. Tanulhatnék újra vezetni, tolatgatni vele.
Inkább kínlódok amikor kell a csuklósokkal. Szerencsére nem sokszor kell. Meg igazából nem erre a megoldásra gondoltam. Azt hiszem a '15-ben volt erre egy mod, de nem emlékszem már a nevére.
Most próbálkozom a fakitermeléssel. Ez a Ponsse igazán dögös járgány. Néztem róla YT videót is. Mármint az igaziról. Eszméletlen. A játékban egy picit el van cseszve a fizikája. Na mindegy. Létezik olyan conveyor, ami triggerel a farönkre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Inkább kínlódok amikor kell a csuklósokkal. Szerencsére nem sokszor kell. Meg igazából nem erre a megoldásra gondoltam. Azt hiszem a '15-ben volt erre egy mod, de nem emlékszem már a nevére.