Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Köszi! Ezeket a hátsó súlyokat ismerem, de ezek inkább csak amolyan félkezes súlyzók... Legfeljebb 8-9 ezer literesre lehet húzni velük a kanalakat,mert utána már kevés a 2700-3000 kg súly. Az xml-jükben meg nincs egyértelműen átírható adat, hogy megnövelhetném mondjuk 15000 kg-ra...
-
lacibacsi
addikt
Na, ez tökéletes eszköz!
Extrém esetben át lehet írni az értéket akár 100-ra is, de akkor elég leereszteni a felszedőt és már tele is van a kocsi... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont mod készítője válogatja, hogy ki milyen módszerrel építi fel a mod-ját, mert az idézett sor nem található meg minden rendfelszedő pótkocsiban. Azokban több sort kell(ene) átírni a cél érdekében...

-
Palafi
aktív tag
Addig is itt ez a gép: Strautmann Tera Vitesse
Letöltési link a videó alatt. Ez most a kétszeresét szedi fel a normál mennyiségnek, de a <forageWagon fillScale="2.0"> átírásával lehet növelni. -
apach
senior tag
Igen, 1 mapon egyszerre, de viszont, ugyanazokkal a modokkal. :S
De le kéne rendesen tesztelnem most őket, módjaim, aztán full szemétbe mind, vagy a 2 terrás pendrájvra rá.
De lehet csinálok egy Mega clod oldalt mégegyet, aztán feltolom arra a feleslegest, mert a terrás winyómból alig 100giga szabad, a C és D együtt. Igaz, több mint 50 gigányi olyan cucc is van, ami kell.
És ez csak 1 mappa a D-n.
De most be akarok ruházni vagy egy 1 terrás másik winyóra, vagy egy 2 terrásra, esetleg 1-2 db 1-2 terrás OTG-s pendrájvra.
Ez utóbbi van előbb, mert egy 1 terrás winyó árából 4 vagy 5 darab 2 terrást tudok szerezni. 
Csak az a főbb kérdés, hogy melyiken vesznének el akár véletlen is a cuccaim... Fent neten, az a gáz, ha nincs net, nem tudok fellépni letölteni, plusz, bele se tudok nézni a mappákba hogy kell e vagy sem az a cucc épp. :S -
apach
senior tag
Nah, leválogattam, de így is veri a mods mappa a 21.9 gigát. :S
nah jó, de bent is van megint vagy 10-15 map is pl. Gépeket is stb full leválogattam már, hogy csak amit tényleg használnék is/használok is játékban. :S
kb 10 traki van mods, 4-5 teherkocsi mod, van 1-2 pakk is, de nem értem így se, hogy sikerült összehozni. 
-
apach
senior tag
Azért lett ekkora, mert bent van vagy 20 féle és 20 féle méretű map, amiket nem tudtam még tesztelni pl. mert b..i meló miatt, nem volt időm, és csak gyűltek.
Viszont, a vga driverrel van gáz. Gt 630-am van GeForce, DDR5 4 giga ram, és 128 bites. töröltem drivert, a 388-st és érdekes driver nélkül, a win 10 alatt, van kép, stb, és elindult a gyári alap mappal a game. Persze újratettem előtte. Mentéseim kimásoltam, meg a modokat is asztalra, meg amit fontosnak ítéltem a fájljai közül, pl game.xml vagy mi a nyavaja is az. Most nem tudom másik drivert feltenni, mert a keresője a telepítőnek, nem talál eszközt vagy mit is írt ki. ki kell mozdítsam a vga-t a lapból sajna. :S Most a 385.41-t szedtem le az origo szoftverbázisról. Meglátom utána mi lesz. -
puhoska76
tag
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét most már működik a dolog nélkületek lehet sosem jöttem volna rá
Fákat kell vágni majd fűrész üzembe vinni ahová még faaprítékot is vinni kell mert gőzgépek vannak
, majd a léceket oda ahová mutattad és ott elkészül a raklap amit már elfogad a melegház és már termelődik is rá a sok zöldség gyümölcs.Mégegyszer köszönöm.
De annyi munka van ezen a mapon hogy keresnem kell valakit egyedül nem bírom.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
GE-ben megnyitod, a scenegraph-ban van egy olyan, hogy decal_white. Törlöd, rámentesz, vigyorogsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve illendő az .xml-ből is kivenni ezt a részt is :
<designConfigurations>
<designConfiguration name="$l10n_configuration_valueWhite" price="0" icon="$dataS2/menu/hud/configurations/config_edition.png">
<objectChange node="0>9|0" visibilityActive="true" visibilityInactive="false"/>
</designConfiguration>
<designConfiguration name="$l10n_configuration_valueColor" price="100" icon="$dataS2/menu/hud/configurations/config_edition.png">
<objectChange node="0>9|1" visibilityActive="true" visibilityInactive="false"/>
</designConfiguration>
</designConfigurations> -
Fel
addikt
Concrete Rolls Pack. A játékon belül is letölthető.
Ha kimondottan a füvesítés a cél (nem az eredeti állapot helyreállítása), akkor meg vetőgéppel, vagy a 10m-es Einböck gyomlálóval érdemes csinálni. Az így vetett fű kezelhető (trágyázható), és nagyobb lesz a hozama, mint az "útmentinek".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De le kéne rendesen tesztelnem most őket, módjaim, aztán full szemétbe mind, vagy a 2 terrás pendrájvra rá.
De most be akarok ruházni vagy egy 1 terrás másik winyóra, vagy egy 2 terrásra, esetleg 1-2 db 1-2 terrás OTG-s pendrájvra.
Viszont, a vga driverrel van gáz. Gt 630-am van GeForce, DDR5 4 giga ram, és 128 bites. töröltem drivert, a 388-st és érdekes driver nélkül, a win 10 alatt, van kép, stb, és elindult a gyári alap mappal a game. Persze újratettem előtte. Mentéseim kimásoltam, meg a modokat is asztalra, meg amit fontosnak ítéltem a fájljai közül, pl game.xml vagy mi a nyavaja is az. Most nem tudom másik drivert feltenni, mert a keresője a telepítőnek, nem talál eszközt vagy mit is írt ki. ki kell mozdítsam a vga-t a lapból sajna. :S Most a 385.41-t szedtem le az origo szoftverbázisról. Meglátom utána mi lesz.
, majd a léceket oda ahová mutattad és ott elkészül a raklap amit már elfogad a melegház és már termelődik is rá a sok zöldség gyümölcs.Mégegyszer köszönöm.