Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hannibal82

csendes tag

válasz n0tr3adY81 #634 üzenetére

Szia!
    7.0.5-öm van.
    Hogy érted, hogy a scale-t soha nem kell használni? akkor mit, hogy? :)
    Szeretném, ha nem lenne nagyobb a játékban egy személyautó, mint egy kamion.
    A log.txt-ben nagyon sok hibám ilyesmi:
    Warning: Missing l10n for button burtat in FS17_Autosan_D47
    azt tudom, hogy ez az IC billentyűbeviteli micsodája, de szerintem itt is megzavarják egymást a modok, ahogy a brand képeknél pl. Beraktam egy Lada Oka típusú kocsit, kiírta a HUD-on, hogy milyen gomb mire jó, majd ahogy tettem be más modokat is (nem tudom, hogy, de ugye nem egyesével), már missing nem tudommit ír a HUD-on is... ilyet hogy lehet kiküszöbölni? Ezeket az l10n-eket hogy tudom orvosolni?

Persze előbb a méretezésre szeretnék rájönni... ha újra a Nivát említem, a GE-ben láthatóan 4 méter fölötti volt a mérete, de egy Niva csak 3,7 méter. Én egyszerűen 0.9-szeresére kicsinyítettem scale-lel, és így vizuálisan oké. Csak nem működik, kiakad a játék. pedig indul a motor (egyszer), bekapcsolható a lámpa (igaz, az index nem)... nem tudom, hol induljak neki. Annyi paraméter és funkció van ezek körül, hogy nagyon zöldfülűnek érzem magam, még egy nyamvadt tükröt sem tudok összehozni, sem koszolódást, sem ajtónyílást, de legalább már eljutottam oda, hogy a DDS-eket tudom kezelni, átrajzolni, alfa-értékeket is figyelni, de még ebben is mindig találok valami újat :)

Új hozzászólás Aktív témák