Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag

-
FrezeR
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Esetleg az AIVehicleExtension és a CoursePlay kombóval megpróbálhatod a majdnem teljes automatizációt ha még nem tetted meg. Bár ez sem teljesen magára hagyható de ügyesen beállítva lényegesen sokat segít a munkában.
-
FrezeR
senior tag
válasz
hramon94
üzenetére
Nekem is van, hogy belaggol tőle a játék de ez csak az utolsó verzióra volt igaz, előtte ezt nem tapasztaltam.
Viszont a kombik szépen mennek vele, de természetesen van, hogy beakadnak ide-oda sajnos ez bármelyik hasonló moddal előfordul, ennyit tudnak ezek egyelőre.
Próbáltad állítani a lehetőségeket? Mert ott megadhatod, hogy melyik irányba haladjon, forduljon-e vagy menjen körbe, tolasson-e ha kell stb.
Én a trakikat courseplay segítségével irányítom a kombihoz és bár van, hogy összeütköznek, de ha jól belövöd az oldaltávolságot és a többi infót, akkor ez ritkán fordul elő.
-
FrezeR
senior tag
Pici off egy újabb szereplőről a piacon

-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Mindenképpen érdemes tenni egy próbát, mert egy rosszul megírt mod alaposan bekavarhat a gyári cuccokba is.
-
FrezeR
senior tag
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Nincs bent olyan mod ami ami ezt okozza? Vegyél ki mindent csak az alapok legyenek meg és úgy próbáld meg.
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Jön...
Farming Simulator 17 - BIG BUD DLC - Release: 2017. 04. 30.
Drive "The world's largest farm tractor!" Includes 2 Big Bud Tractors and 11 pieces of equipment for farming Simulator 17 (requires the game farming Simulator 17 to Run, Sold separately)
Drive “The World’s Largest Farm Tractor”, the Big Bud 747 and some of the most enormous pieces of farming equipment ever made. Work your fields in a whole new way, and feel the satisfaction of driving the colossal Big Bud tractors!
Gear up with 2 monster Big Bud tractors and 11 new pieces of equipment from iconic brands including Bednar, Great Plains, Grégoire-Besson, Seed Hawk and many others.
• The Big Bud 747 tractor and its smaller brother, the Big Bud 450
• 11 dedicated pieces of equipment to work your fields, with a working width up to 24 meters
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Így van

-
FrezeR
senior tag
Én is hoztam egy kombit

Modell: Giants
Umbau by: Kalijostro der kleine Kater
Kooperation von speedy77
-
FrezeR
senior tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez normális az életben sem ilyen.
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Aki esetleg még nem látta újabb képek az FS17-ből. Nem tudtam mi hiányzott a játékból..hmm áá megvaan, a női karakter

-
FrezeR
senior tag
FS17 új képek...

-
FrezeR
senior tag
Kicsit abban bízom, hogy a Cattle and Crops megszorongatja őket valamilyen szinten. Bár arról sem tudni, hogy mikor adják ki. Ha előbb jönne mint a 17 (amit kétlek) akkor keresztbe tehetnének az eladásoknak, amennyiben jó lenne persze.
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Sajnos sokan fognak csalódni emiatt
Nem is tudom, hogy hiheti el bárki is, hogy ennyit fejlődhetett a grafika. Tippem szerint alig lesz valamivel jobb mint a 15. Csiszolgatnak még kicsit az elavult grafikai motoron és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- GTA V
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hardcore café
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Next on the agenda: Some mod for consoles you guys asked for....