Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
Wildgreen
üzenetére
Ez nem tetszik? Én ezt használom és szerintem szépen ki van dolgozva.
-
Telda
addikt
Giants editorban hogy szoktátok kimenteni zip-ben az elkészült modot?
Van egy pálya amit szeretnék szerkeszteni. File, Open mod.
Betölti, megcsinálom amit akarok, ekkor nyomok egy save-et majd File, Publish mod
Megcsinálja a zip fájlt, viszont mikor betöltöm a játékban, semmi módosítás nem látszódik, minden ugyan olyan. Igazából csak pár bokrot és kerítést akarok kitörölni, hogy össze tudjam szántani a területeket.
Ha újra betöltöm az editorba a szerkesztett pályát, ott viszont jó, nem értem. -
Telda
addikt
A terméshozamot egy másik pálya vagy mod befolyásolhatja?
Mert mindent úgy csinálok mint eddig, de valami nevetséges mennyiségű terményt tudok betakarítani.
Ugyan azon a földön eddig simán megvolt a 4-5 kombájnnyi termény, most pedig éppen hogy csak tele lett a tartálya. Átmentem egy másik földre, de ott is ugyan ez a helyzet. 1 trágyázás van beállítva, a kötelező szántás ki van kapcsolva. Trágyázós vetőgépet használok, így azt külön nem szoktam. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Aki szeret kísérletezgetni, az próbálja ki ezt a pályát, nem túl nagy és elég szűkösek az utak, de ellenben gyönyörű
. -
Telda
addikt
-
Telda
addikt
Hali!
Letöltöttem egy mapot és az lenne a problémám hogy semmit nem tudok venni, mert azt irha hogy "Nincs több hely! Törölj a megvásárolt dolgok közül." Igazából bármit törlök ki akkor sem enged venni semmit. Van valamit limit amit át tudnék írni? -
Telda
addikt
Nem lehetne valahogy azt kikapcsolni, hogy taboláskor ne szálljon be a vonatba?
-
Telda
addikt
A Giant editorban egy pályára hogy tudok beimportálni egy másik modot, ami .zip formátumban van?
Egy fedett gép tárolót szeretnék berakni. Az i3d fájlt be tudom importálni, az editorban látszódik is rendesen, de mikor elmentem az egészet a játékban már nem látszódik normálisan. A textúrák hiányoznak. Gondolom azokat is be kellene másolni vagy nem tudom. Nem igazán értek hozzá, csak most ismerkedem vele. -
Telda
addikt
válasz
donmackó
üzenetére
Van valami teleport mod, de én még nem próbáltam. Aratni pedig pont fordítva szoktam. A gép arat én meg követem vagy hordom a gabonát. Multiban kell nyomni
. -
Telda
addikt
Ha vetőgépbe műtrágyát raktam, azt ki lehet valahogy üríteni belőle?
Illetve ha vetésre használok bérmunkást, az miért pörgeti annyira a pénzt? -
Telda
addikt
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Ismerős meg szeretné venni, csak a lemezes verzió kevesebb mint a felébe kerül, mint a steames.
-
Telda
addikt
Hali!
Lehet hülye kérdés, de a "lemezes" és a steames verzióval rendelkezők tudnak együtt multiban játszani? -
-
Telda
addikt
Köszi!
Sajnos mindkét kormány ára használtan is túl mutat azon amit rá tudnék szánni.
Jó lenne tudni hogy milyen olcsóbb kormányokkal működik még együtt a játék
. -
Telda
addikt
Hali!
Játszik valaki kormánnyal? Lehet tudni milyen kormányokat támogat a játék? -
Telda
addikt
Sajnos rájöttem mi a baj ezekkel a custom térképekkel, hogy a "munkások" nem tudnak normálisan dolgozni. Csak ide-oda tolatgatnak a járművekkel
. -
Telda
addikt
Hali!
Az eredeti térképeken szoktatok játszani, vagy valami modder által készítetten?
Nekem valahogy az eredeti térképek nem tetszenek.
Én most ezt raktam fel, szerintem elég hangulatos, csak egy picit kicsi. -
Telda
addikt
Hali!
Amíg nincsenek teheneim, az iszaptartályt sehol máshol nem tudom tölteni? Nem lehet venni valahol?
Illetve hiába veszek teheneket, mert szalmám sincs amivel etetni tudnám őket, mert nincs pénzem bálázóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
.
.
.

.